< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Közel 50 millió forint közpénzből urizált az Orbán-család Amerikában/// Casi 50 millones de florines públicas urizált la familia Orban en América

| Mobile | RSS

Közel 50 millió forint közpénzből urizált az Orbán-család Amerikában/// Casi 50 millones de florines públicas urizált la familia Orban en América

2016. május 30. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Közel 50 millió forint közpénzből urizált az Orbán-család Amerikában

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

fecsego_avatar1

Orbán Viktor húszfős delegációval vett részt Washingtonban egy nukleáris biztonságról szóló konferencián, ahová felesége és három lánya is elkísérték.

Hajdu Nóra, az Együtt elnökségi tagja 2014-ig visszamenőleg kikérte a miniszterelnök összes külföldi utazásának költségeit, a Külügyi és Külgazdasági Minisztérium válaszából pedig az derült ki, hogy

a teljes utazás március 28-tól április 1-ig, összesen öt napig tartott, és 48 milliójába került az adófizetőknek.

A delegációnak tagja volt Seszták Miklós fejlesztési miniszter és Szijjártó Péter külügyminiszter is, de eredménye nem sok volt.

Közel 50 milló forint közpénzből urizált az Orbán-család AmerikábanOrbánt Obama ugyan fogadta egy protokollfotó erejéig (amire az összes résztvevőnek lehetősége volt), de kétoldalú találkozóra magyar és amerikai kormánytagok között nem került sor.

forrás:propeller.hu

Casi 50 millones de florines públicas urizált la familia Orban en América

Que Dios bendiga y proteja el portal internacional de noticias www.fecsego.eu Hungría!

 fecsego_avatar1

Viktor Orban húszfős delegación participó en una conferencia sobre seguridad nuclear en Washington, donde su esposa y tres hijas también les acompañan.

Hajdu Nora, un miembro de la Presidencia juntos de nuevo a 2014, el primer ministro pidió el costo de todos los viajes al extranjero, el Ministerio de Asuntos Exteriores y Comercio Exterior de las respuestas mostró que

todo el viaje hasta el 1 de abril, un total de cinco días, celebrado del 28 de marzo y 48 millones entró en los contribuyentes.

Nicholas era un miembro de la delegación del Ministro de Desarrollo Seszták y el canciller Péter Szíjjártó, pero el resultado no fue mucho.

Casi 50 millones de florines públicas urizált la familia Orban AmerikábanOrbánt Obama recibieron los mismos protocolos en una foto arriba (la cual tuvimos la oportunidad de todos los participantes), pero no hubo ninguna reunión bilateral entre los miembros húngaros y estadounidenses del gobierno.
Fuente: propeller.hu

Leave a Reply 343 megnézve, 1 alkalommal mai nap |