< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A NATO négy zászlóalja fog állomásozni Lengyelországban és a balti államokban))) La OTAN estará ubicado en los estados bálticos, Polonia y cuatro batallones

| Mobile | RSS

A NATO négy zászlóalja fog állomásozni Lengyelországban és a balti államokban))) La OTAN estará ubicado en los estados bálticos, Polonia y cuatro batallones

2016. május 31. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A NATO négy zászlóalja fog állomásozni Lengyelországban és a balti államokban

fecsego_avatar1

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

A NATO négy zászlóalj harccsoportja fog állomásozni rotációs rendszerben Lengyelországban és a balti államokban – jelentette be kedden Antoni Macierewicz lengyel nemzetvédelmi miniszter, miután Varsóban tárgyalt Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral.

Hangsúlyozta, hogy a döntés megtörtént, de a technikai kérdések, köztük a csapatok konkrét tartózkodási helye még vita tárgyát képezik. Közölte, hogy az egyik harccsoport Lengyelországban, a többi három pedig a balti államokban fog állomásozni.

forrás:444.hu

La OTAN estará ubicado en los estados bálticos, Polonia y cuatro batallones

 fecsego_avatar1

Que Dios bendiga y proteja el portal de noticias internacionales www.fecsego.eu Hungría!

La OTAN estará ubicado en los estados del Báltico, el sistema de rotación de grupo de batalla de cuatro batallón – Polonia y anunciadas el martes Antoni Macierewicz ministro polaco de Defensa Nacional, después de Varsovia, Secretario General de la OTAN, Jens Stoltenberg discutido.

Hizo hincapié en que se toma la decisión, pero los problemas técnicos, incluyendo la ubicación específica de los equipos sigue siendo objeto de debate. Dijo que uno de los grupo de combate en Polonia, los otros tres van a ser estacionadas en los Estados bálticos.

Fuente: 444.hu

Leave a Reply 349 megnézve, 1 alkalommal mai nap |