< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Időjárás-jelentés Autókat és több száz fát gyökerestül sodort el az Elvira ciklon/// pronóstico del tiempo Y cientos de automóviles varados en el ciclón raíces de los árboles Elvira

| Mobile | RSS

Időjárás-jelentés Autókat és több száz fát gyökerestül sodort el az Elvira ciklon/// pronóstico del tiempo Y cientos de automóviles varados en el ciclón raíces de los árboles Elvira

2016. május 31. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Időjárás-jelentés
Autókat és több száz fát gyökerestül sodort el az Elvira ciklon

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Németországban négy halálos áldozatot szedett és súlyos károkat okozott.
Négy halálos áldozatot szedett és súlyos károkat okozott az Elvira nevű ciklon Németország déli részén hétfőre virradóra.

A napok óta Nyugat-Európa felett örvénylő ciklon Baden-Württemberg tartomány és Bajorország számos térségében vasárnap estétől hétfő reggelig tartó esőt hozott, helyenként négyzetméterenként 100 liter körüli mennyiségű csapadék hullott, ami meghaladja a teljes május havi sokévi átlagot.

Baden-Württembergben a hatóságok hétfő délutáni összesítése szerint négyen meghaltak. Életét vesztette egy 38 éves tűzoltó és egy 21 éves férfi, akit ki akart menteni egy elárasztott vasúti aluljáróból Schwäbisch Gmündben, egy 62 éves férfi, akinek holttestére egy társasház elárasztott pincéjében bukkantak Weissbachban, és egy 13 éves lány, aki Schorndorfnál a vihar elől behúzódott egy vasúti híd alá és elsodorta egy vonat.

A vihar a legsúlyosabb károkat a Braunsbach nevű 900 lakosú baden-württembergi faluban okozta, ahol két patak megáradt és a víz mindent elsodort, ami az útjába kerül, a többi között autókat és több száz fát gyökerestül.

A közeli Neckarsulmban az Audi 16 ezer embert foglalkoztató üzemének egy részét árasztotta el az víz, a termelést határozatlan időre leállították.

Az eső több száz épület pinceszintjét elárasztotta, és a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék révén keletkezett áradások és földcsuszamlások súlyos fennakadásokat okoztak a közúti és vasúti közlekedésben Baden-Württembergben, ahol vasárnap estétől a tűzoltóság, a katasztrófavédelem, a rendőrség és segélyszervezetek több mint hétezer munkatársa vett részt a mentési és a kárfelszámolási munkálatokban kétezernél is több helyszínen.

Az Elvira ciklon Bajorországban is komoly károkat okozott, a tűzoltókat több száz helyre riasztották, és lezárták a Würzburg-Augsburg vasútvonal egy szakaszát. Türingia tartományban nagyjából 100 ház pincéjéből kellett kiszivattyúzni az esővizet, Hessenben eper- és cukorrépa-földeken, Rajna-vidék-Pfalzban szőlőültetvényeken keletkeztek károk.

A német meteorológiai szolgálat (DWD) magyarázata szerint az évtizedek óta nem tapasztalt özönvizet az okozta, hogy az esőfelhők a légköri viszonyok stabilitása miatt nemigen mozogtak, és így hosszú időn keresztül ugyanazon terület felett ontották magukból a vizet. A ciklon hétfő délutánra észak felé mozdult el, a DWD riasztása szerint Alsó-Szászországtól Szászországig heves zivatarok lehetnek kedd reggelig.

forrás:ma.hu

pronóstico del tiempo
Y cientos de automóviles varados en el ciclón raíces de los árboles Elvira

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

Buenas noticias www.fecsego.eu Internacional

En Alemania, cuatro víctimas mortales y causaron graves daños.

Cuatro muertos y causó graves daños en el sur de la nombres de ciclones Elvira Alemania Lunes amanecer.

Desde los tiempos de la Europa Occidental durante el ciclón arremolinándose de Baden-Württemberg y Baviera en varias regiones del domingo por la tarde hasta el lunes por la mañana trajo la lluvia a lo largo, a veces alrededor de 100 litros por metro cuadrado de lluvia cayeron, lo cual es más que muchos años de plena-May mensual promedio.

Baden-Wuerttemberg, según las autoridades lunes por la tarde la agregación de cuatro murió. El mató a un bombero de 38 años de edad y un hombre de 21 años de edad, que estaba tratando de salvar a un paso subterráneo inundado Schwäbisch Gmunden, un hombre de 62 años de edad, cuyo cuerpo de un condominio inundado el sótano descubierto Weissbach y una niña de 13 años de edad que Schorndorfnál cómodamente instalado en una tormenta en una bajo el puente del ferrocarril y barridos un tren.

La tormenta causó los mayores daños en un pueblo de 900 habitantes de Baden-Württemberg Braunsbach aquí dos corrientes inundadas y el agua arrasó todo a su paso, con los otros coches y cientos de raíces de los árboles.

La planta de Neckarsulm cercano inundó parte de la Audi emplea a 16 mil personas en el agua, la producción fue cerrada por un período indefinido.

La lluvia cientos de edificios sótano se inundó, y las inundaciones y deslizamientos de tierra resultantes causados ​​por una tromba de grandes cantidades de precipitación graves trastornos en la carretera y el transporte ferroviario en Baden-Württemberg, en la tarde del domingo a los bomberos, protección civil, la policía y los organismos de socorro, más de siete mil empleados de en el rescate y los trabajos de reparación en dos mil lugares más.

Elvira El ciclón también causó grandes daños en Baviera, los bomberos fueron alertados lugar de las centenas y cerró la línea ferroviaria Würzburg-Augsburgo, un paso. provincia Turingia tenía que ser bombeada fuera del agua de lluvia, fresa Hesse y campos de remolacha de azúcar, viñedos Renania-Palatinado 100 hogares bodega daños ocasionados.

Explicación del Servicio Meteorológico Alemán (DWD) no se experimenta en décadas causado la inundación, las nubes de lluvia no son muy movidos debido a la estabilidad de las condiciones atmosféricas, y así durante mucho tiempo en el agua arrojan a sí mismos de la misma zona. El ciclón se movió hacia el norte lunes por la tarde, de acuerdo con la alarma DWD del país, en la Baja Sajonia, tormentas violentas Szászországig sea martes por la mañana.

Fuente: ma.hu

Leave a Reply 566 megnézve, 2 alkalommal mai nap |