< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Emléknap „Sorosgyörgyözött” egyet Kiss-Rigó

| Mobile | RSS

Emléknap „Sorosgyörgyözött” egyet Kiss-Rigó

2016. június 5. | hozzászólás | Közélet

Emléknap
„Sorosgyörgyözött” egyet Kiss-Rigó

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

„Sorosgyörgyözött” a szeged-csanádi püspök a nemzeti összetartozás emléknapján. Kiss-Rigó László az uniós menekültkvóta ügyében is kiállt a kormány politikája mellett.

„A magyar Országgyűlés kinyilvánította, hogy a többségi állam fennhatósága alá vetett magyarság minden tagja és közössége része az egységes magyar nemzetnek. Ezért bevezette a kettős állampolgárság rendszerét, hogy így biztosítsa az egyénnek a nemzeti önazonosság megválasztását is magában hordozó szabadságát. Ezzel, ahogy manapság mondani szokás, elmentünk a falig. Most az a dolgunk, hogy erősödjünk. Hitben, szellemben, lélekszámban, vagyonban egyaránt” – mondta Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára a ceremónián.
„Sorosgyörgyözött” egyet Kiss-Rigó az ünnepen

A szeged-csanádi katolikus püspök arról beszélt, hogy szerinte 1920-ban Magyarország a világpolitika foglya volt, és ma is az. „Szellemi, ideológiai ellenfelekkel kell szembenéznünk. Ehhez kell megfelelő tartás. Mondjuk a brüsszeli kötelező kvóta vagy Soros György pénze olyasmi, amivel kellő identitással, értékeinkhez való hűséggel tudunk szembenézni, megküzdeni” – fogalmazott Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök.

Az emlékmű felállítását a helyi Fidesz kezdeményezte, az oszlopra civil szervezetek és magánszemélyek adták össze a pénzt.

forrás:mno.hu

Leave a Reply 196 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: