< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Melltartó nélkül ment iskolába, egyből kitört a botrány

| Mobile | RSS

Melltartó nélkül ment iskolába, egyből kitört a botrány

2016. június 11. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Melltartó nélkül ment iskolába, egyből kitört a botrány
fecsego_avatar1
www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó, nagyon jó
Folytatódik az angolszász iskolák ruhaviselési mizériája. Ezúttal egy montanai iskola végzős tanulóját figyelmeztették, mivel melltartó nélkül ment iskolába.
Forrás: facebook

Kaitlyn Juvik egy nem átlátszó felsőben ment suliba, de nem viselt alatta melltartót. Ez állítólag annyira felzaklatott valakit az iskolában, hogy jelentette az igazgatónak.
hirdetés

Az igazgató behívatta a lányt, és elbeszélgetett vele, holott a gimnázium házirendjében sehol sem esik szó az alsóneműkről.

Nemrég egy amerikai iskolában a szűk farmert tiltották be, ami óriási felháborodást okozott. Részletek ebben a cikkünkben.

Kaitlyn mozgalmat indított azért, hogy olyan alsóneműt hordhassanak a lányok, amilyet csak akarnak, és ha nem akarnak melltartót venni, senki se kötelezhesse erre őket.

Mind az Egyesült Államokban, mind pedig Nagy-Britanniában rendszeres botrányforrás az, hogy egy-egy diákot – mindig lányt – figyelmeztetnek, vagy akár meg is büntetnek azért, mert „nem megfelelő” ruhát visel. A jelenségről bővebben itt írtunk.

Az indoklás általában röhejes: sok intézményvezető szerint azért kell az általuk megszabott ruhába öltöztetni a lányokat, mert megzavarják fiú társaikat, és a férfi oktatókat. Mint ahogy ennek a lánynak az esetében is.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 710 megnézve, 1 alkalommal mai nap |