< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: 700 milliós MNB-bukta: Vizsgálatot követel az Együtt/// 700 millones MNB escollo: el estudio de seguimiento en conjunto

| Mobile | RSS

700 milliós MNB-bukta: Vizsgálatot követel az Együtt/// 700 millones MNB escollo: el estudio de seguimiento en conjunto

2016. június 14. | hozzászólás | Fecsegő hírek

700 milliós MNB-bukta: Vizsgálatot követel az Együtt
fecsego_avatar1

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó, nagyon jó!

Az ellenzéki párt szerint megalapozott a gyanú a közvagyonnal történt visszaélésre.
700 milliós MNB-bukta: Vizsgálatot követel az Együtt

Immár bíróság ítélet mondja ki, hogy az MNB-alapítványok igenis közpénzzel gazdálkodnak, s mint ilyenek, elszámolással tartoznak a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalnak (Kehi). Az alapítvány most nyilvánosságra került veszteséges mérlege szerint pedig megalapozott a gyanú, hogy visszaélést történhetett a közvagyonnal, írja közleményében az Együtt. amely most azt követeli, hogy haladéktalanul indítsanak Kehi-vizsgálatot Matolcsy György egyik alapítványának, a PAGEO 708 millió forintos éves vesztesége ügyében.

Az ellenzéki párt azt írta: ha a kormány sokkal kisebb súlyú ügyekben is vizsgálatot rendelt el a Norvég Alap pénzeit kezelő civil szervezettekkel szemben, pedig esetükben még csak a gyanúja sem merült fel a közpénzekkel való visszaélésnek, akkor most is járjanak el legalább olyan alapossággal, határozottsággal és gyorsasággal!

Hozzátették, a Kehi vizsgálata már csak azért is szükséges, mert a 700 milliós PAGEO-veszteséggel együtt napvilágot látott az a tény is, hogy lényegében használhatatlan az a 890 millió forintért vásárolt balatonakarattyai telek, ahová az MNB oktatási és konferenciaközpont építését tervezte.

Folytatást ígérnek

Az Együtt tovább folytatja „a Matolcsy-féle alapítványi maffia lopásainak, közpénzherdálásának feltárását: múlt héten derítettük ki, hogy a Pallas-alapítványoknak még az 5 millió forint alatti költései is meghaladják a 300 millió forintot.

Ezekből a pénzekből is több millió forint jutott a Matolcsy-unokatestvér Szemerey Tamás érdekeltségeinek, de 26 millió forint jutott Borókai Gábor volt kormányszóvivő lánya cégének is” – olvasható a közleményben.

forrás:atv.hu

700 millones MNB escollo: el estudio de seguimiento en conjunto
 fecsego_avatar1

www.fecsego.eu noticias internacionales es bueno, muy bueno!

El partido de la oposición, de acuerdo con una sospecha fundada de abuso de fondos públicos se produjo.
700 millones MNB escollo: el estudio de seguimiento en conjunto

Ahora bien, el fallo de la corte dice que el MNB muy cimientos de dinero público se gestiona, y como tales, son responsables ante la Oficina de Responsabilidad del Gobierno (Kehi). La fundación se ha publicado ahora balance a una pérdida, de acuerdo con la sospecha fundada de que el abuso ocurrió en una propiedad pública, el tipo de comunicación al mismo tiempo. que ahora se requiere para iniciar de inmediato una investigación sobre György Matolcsy Kehi uno de los fundamentos de la página HUF 708 millones en pérdidas anuales.

El partido de la oposición ha escrito, si el gobierno ordenó una investigación sobre asuntos mucho menos peso en contra de la organización ciudadana Fondos administrador de dinero noruego con, y su caso es sólo la sospecha no ha revelado a los abusos de las finanzas públicas, ahora también puede actuar al menos como la minuciosidad, la determinación y la velocidad!

Agregaron, investigación de la GAO es tanto más necesaria porque con la página de la pérdida de 700 millones vieron la luz del hecho de que es inútil para los 890 millones de florines comprados Balatonakarattya sitio, que fue diseñado por la formación y la conferencia de edificio del centro de la Entidad.

promesa secuela

Junto con la continua “fundación de la mafia Matolcsy de robo, exploración közpénzherdálásának: La semana pasada nos damos cuenta que incluso el gasto bases Pallas-HUF por debajo de 5 millones más de US $ 300 millones.

A partir de estos fondos es millones HUF Matolcsy tenían un primo Thomas intereses Szemerey, pero HUF 26 millones había sido filial gobierno Borókai portavoz de Gabor “- leyó el comunicado.

Fuente: atv.hu

Leave a Reply 135 megnézve, 1 alkalommal mai nap |