< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Ismét Orbán a téma külföldön/// Una vez más, el tema de la Urbana en el extranjero

| Mobile | RSS

Ismét Orbán a téma külföldön/// Una vez más, el tema de la Urbana en el extranjero

2016. június 21. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Ismét Orbán a téma külföldön

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Lengyelország, Magyarország és Csehország az uniós szerződések módosításán dolgozik – írta diplomáciai forrásokra hivatkozva a The Times című brit napilap.

A weboldalára hétfőn délután felkerült cikkben a konzervatív újság az Európai Unió külügyminisztereinek aznapi találkozójáról írt, amelynek témája az volt, hogyan előzzék meg a brit uniós tagságról szóló referendumot követő “dominóhatást”, vagyis azt, hogy több tagállam is népszavazást tartson az EU-tagságról, s ezzel hozzájáruljon az európai közösség széteséséhez.

A lap azt is felidézte, hogy az unió szétszakításával fenyegető sorozatos népszavazásoktól való félelem volt az egyik tényező, amely miatt európai vezetők nem akartak jelentősebb engedményeket tenni David Cameron brit miniszterelnöknek, amikor februárban a britek által igényelt reformkövetelésekről tárgyaltak.

A The Times diplomáciai forrásokra hivatkozva megjegyezte, Lengyelország, Magyarország és Csehország azon dolgozik, hogy módosítsák az EU szerződéseit, például lazítsanak az eurózónához való csatlakozás jogi kötelezettségén. Az újság emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor miniszterelnök szeptember végén vagy október elején népszavazást tart az uniós menekültkvótákról, mintegy “beharangozva egy őszi kelet-nyugati politikai válságot”. A brit lap szerint Magyarország a nyár folyamán az EU hosszabb távú újragondolására fog törekedni.

A The Times-nak a magyar kormány egy meg nem nevezett minisztere azt a kérdést tette fel: “A brit referendum jelenti az EU végét?” Hozzátette, a népszavazást követően semmi sem marad már a régi.

Orbán az első

Sok uniós vezető biztatja maradásra Nagy-Britanniát, azonban Orbán Viktornak a Daily Mailben megjelent egészoldalas hirdetése a legszembetűnőbb – írta internetes kiadásában a Financial Times című londoni gazdasági napilap. Hozzáteszi: Orbán az első uniós vezető, aki közpénzből hirdet a brit médiában, fizetett politikai hirdetésekben ösztönözve a szavazókat az unióban való maradásra.

A napilap szerint Orbán “beavatkozására” többen is “felhúzták a szemöldöküket”, tekintve hogy lépése ellentétben áll az otthoni, nyilvánosan és “perzselően euroszkeptikus” retorikájával. Kormánya plakátkampányt indított, bírálva az uniós menekültpolitikát – tették hozzá.

A cikk szerint Kovács Zoltán kormányszóvivő közölte: Orbán Viktor és David Cameron jó viszonyban vannak egymással. A kormányszóvivő azonban arról nem nyilatkozott – fűzte hozzá a szerző -, hogy egyeztették-e előre az üzenetet a brit miniszterelnökkel.

forrás:napi gazdaság.hu

Una vez más, el tema de la Urbana en el extranjero

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]


Dios bendiga y proteja www.fecsego.eu portal de noticias internacionales Hungría!

Polonia, Hungría y la República Checa trabajando en una modificación de los tratados de la UE – haciendo referencia a fuentes diplomáticas, el diario británico The Times.

La página web el lunes por la tarde se ha colocado artículo en el periódico conservador de los ministros europeos de Asuntos Exteriores de la Unión de la reunión de hoy de la escritura, el tema debía ser precedido por un “efecto dominó” tras el referéndum sobre la pertenencia británica de la UE, es decir, que varios Estados miembros mantienen un referéndum sobre la adhesión a la UE, lo que contribuye a la desintegración de la comunidad europea.

La página también recuerda que en la interrupción unión de amenazar a una serie de referendos miedo era uno de los factores que causaron los líderes europeos no quieren concesiones importantes a David Cameron, el primer ministro británico, cuando en febrero de cobro de reforma reclamadas por los británicos negociado.

Las fuentes diplomáticas citando tiempos señalados, Polonia, Hungría y la República Checa está trabajando para modificar los tratados de la UE, tales como la obligación legal de relajarse en la zona euro. El periódico señaló que el primer ministro Viktor Orban a finales de septiembre o principios de referéndum de octubre sobre la UE toma menekültkvótákról sobre “que anuncia un otoño-East West crisis política”. En Hungría, según el diario británico más largo plazo, la UE intentará reconsideración del verano.

The Times, el gobierno húngaro tiene un ministro no identificado planteó la pregunta: “¿El referéndum británico sobre la UE significa el final” Añadió que después del referéndum, nada permanece igual.

Orban es el primer

Muchos líderes de la UE instan a Gran Bretaña para quedarse, pero Viktor Orban en el Daily Mail publicó un anuncio a toda página en el más prominente – escribieron edición en línea del Financial Times de periódico financiero de Londres. Y añade: Orban es el primer líder de la UE que se anuncian pública en los medios de comunicación británicos, anuncios políticos pagados alentadores los votantes a permanecer en la UE.

La noticia, de acuerdo con la “intervención” varias personas de Orban “sacó hasta las cejas”, teniendo en cuenta que la entrada está en contraste con la casa y pública ‘abrasador euroescéptico retórica “. El Gobierno puso en marcha una campaña de carteles, criticar la política de asilo de la UE – agregaron.

El artículo dijo el portavoz del gobierno de Zoltan Kovacs: Viktor Orban y David Cameron están en buenas relaciones con los demás. Sin embargo, el portavoz del Gobierno no hizo ningún comentario sobre eso – añadió el autor – que se acordó enviar el mensaje al primer ministro británico.

Fuente: gazdaság.hu Daily

Leave a Reply 142 megnézve, 1 alkalommal mai nap |