< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: 6 milliárdból (!) épülhet a sportcsarnok Felcsútra

| Mobile | RSS

6 milliárdból (!) épülhet a sportcsarnok Felcsútra

2016. július 7. | hozzászólás | Közélet

6 milliárdból (!) épülhet a sportcsarnok Felcsútra

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Mészáros Lőrinc gyakran jár a felcsúti stadionba is FOTÓ: VAJDA JÓZSEF
h

Az információt a Figyelő közli legújabb lapszámában. Vagyis az új felcsúti objektum még a stadionnál is több közpénzt emészt fel.

Közpénzből épül Felcsút, a “tehetséges falu” – írtuk még tavaly novemberben, amikor Magyarország miniszterelnöke az azóta is sokat idézett, kormányfői megnyilvánulás helyett, egy dacos, a játékát féltő óvodáshoz illő szavakat mondta, láss csodát, épp a falubeli óvoda születésnapi ünnepségén: ( a hely szelleme?) Ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig.

És való igaz, sokan “támadták” a 3,8 milliárdos stadiont, mely néhány méterre épült meg Orbán házától. Lehet, hogy ezért megy el majd’ duplányi közpénz a felcsúti sportcsarnokra?

A Figyelő információi szerint a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány becsülte TAO támogatási kérelmében 6 milliárd forintra a fedett sportkomplexum megvalósításának költségeit, a létesítmény a tervek szerint egy konferencia-központot is magában foglal. A költségeket jórészt – a költségvetés helyett a projektekbe kerülő – TAO-ból, tehát közvetve közpénzekből finanszírozzák majd.

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 4270 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: