< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: BL-selejtező A bolondját járatták a Fradival

| Mobile | RSS

BL-selejtező A bolondját járatták a Fradival

2016. július 8. | hozzászólás | Sport

BL-selejtező
A bolondját járatták a Fradival

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Gera Zoltán (b) és a rijekai Anas Sharbini (k)
Fotó: Illyés Tibor

A vezérigazgató legalább annak örülhetett, hogy az albán fővárosban játszik szerdán az FTC. De már ez sem igaz.

Csütörtökön, 13 órakor Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója értetlenül nyilatkozott arról a klub honlapján, hogy a magyar bajnok labdarúgócsapatnak mégis kell játszani a Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában egy albán csapattal. A sportvezető annak legalább örülhetett még akkor, hogy a csapatnak nem kell Tiranából tovább utazni, azóta viszont újabb, váratlan hírt kapott a klub. Eszerint tovább kell majd utaznia az FTC-nek az albán fővárosból, a 40 kilométerre lévő Elbasanba, hogy ott játsszanak majd a tiranai Partizannal.

„Azért állok értetlenül, mert akkor a sorsolásnál miért mondták az ellenkezőjét? Ha akkor arról tájékoztatnak minket, hogy új ellenfelet is kaphatunk, akkor azt ugyanúgy elfogadjuk, mint azt, hogy játék nélkül juthatunk tovább. Kicsit olyan érzése van az embernek, mintha elhúzták volna előtte a mézesmadzagot”

– nyilatkozta Orosz Pál, aki a fradi.hu oldalon meg is magyarázta, pontosan hogyan történt a furcsa tájékoztatás:

– A Skenderbeut már a sorsolásnál, a kivetítőn megjelölték egy csillaggal. Pontosan azért, mert kétséges volt, hogy kap-e játéklehetőséget. A sorsolást Michael Heselschwerdt, az UEFA klubversenyekért felelős vezetője végezte. Miután vége lett az eseménynek, Kubatov Gábor elnök úrral odamentünk hozzá a pulpitushoz, és megkérdeztük, hogy ebben a helyzetben mire számíthatunk. Arról tájékoztatott minket, hogy mivel megtörtént a sorsolás, ezért, ha ki is zárják a Skenderbeut, másik ellenfelet nem fogunk kapni. Abban az esetben, ha a Skenderbeut eltiltják, akkor játék nélkül jutunk a harmadik fordulóba. Ez egy személyes beszélgetés volt. Tehát nem valaki hallott valamit, ami alapján ezt gondoltuk, hanem közvetlenül kaptuk az információt. Mi ebben a hitben voltunk egészen addig, amíg meg nem kaptuk róla az emailt, hogy mégis játszanunk kell.

Az UEFA szerdán döntött arról, hogy a Ferencvárosnak mégis játszania kell. Csütörtökön délután derült ki, hogy a BL-selejtező 2. körében, jövő szerdán Tirana lesz az első mérkőzés helyszíne.

forrás:mno.hu

Leave a Reply 444 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: