< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: NAGYOBB A VESZÉLY, MINT GONDOLNÁD!!!Risque plus élevé que vous pensez !!!

| Mobile | RSS

NAGYOBB A VESZÉLY, MINT GONDOLNÁD!!!Risque plus élevé que vous pensez !!!

2016. július 8. | hozzászólás | Életképek/bulvár

NAGYOBB A VESZÉLY, MINT GONDOLNÁD!!!

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Nagyobb a veszély, mint gondolnád!! Ezt mindenkinek el kell olvasni! Küldjétek tovább!

Felhívás érkezett a szerkesztőségünkbe! Kelet-magyarországi, erdélyi származású fogorvosnő küldte be! Megfogadjuk kérését és közzé tesszük a felhívást, mert közérdekű!

Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelőtt történt Egyiptomban – A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek.

A Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője szerint a migránsok nem menekültek, céljuk az iszlám terjesztése Európában, ahova a gazdag arab országok küldik őket.

Youssef Khalil azt mondja: idővel nemcsak Németországot veszik célba, hanem a teljes földrészt. A Magyar Nemzetnek adott interjúban a főpap emlékeztet rá, hogy Egyiptomban amikor a Mozlim Testvériség uralkodott

armageddon
Advertisment

egy évig, “az a legsötétebb korszak volt”.

A gond az iszlámban van, a Korán a probléma forrása: olyan fejezeteket tartalmaz, amelyek megparancsolják a muszlimnak, hogy megölje a hitetleneket.

Nem vallási vezetőként, hanem magyar állampolgárként mélyen egyetért Orbán Viktor bevándorlással kapcsolatos intézkedéseivel. Szerinte a kormányfő tisztában van a kialakult helyzettel, érti is, mi történik.

Azok, akik most Európába jönnek, valójában nem menekültek. Ha azok lennének, mehetnének Szaúd-Arábiába, az emirátusokba, Katarba, azokba az országokba, amelyek dúskálnak a pénzben.

Ezek a gazdag országok éppen azért nem engedik be őket, hogy megszállják Európát.

Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelőtt történt Egyiptomban. Megszállták az országunkat.
Advertisment

A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek és szeretnének az országban letelepedni. Mintha csak újra olvasnám a történelmet, csak most sokkal gyorsabb a ritmus. Tíz év, és az európaiak nem találnak maguknak helyet a saját országukban.

Sötét jóslatát a főpap azzal indokolja, hogy az iszlám kihasználja az európai mentalitást, naivitást, az emberi jogokat, azt, hogy a keresztény értékeket betartják.

Az EU-ban számos kártékony lobbi létezik a keresztény tanítás ellen. A sátán kihasználta, hogy Istent a balliberálisok kiutasították Európából. Azok az alapvető keresztény értékek (a másik ember elfogadása, segítése), amelyeket az európai mentalitás még mindig elfogad, okozzák, hogy a földrész megnyitotta a kapuit az iszlám térhódítás előtt. De az ellenség segítése ostobaság, mert a leendő gyilkosokat vissza kell utasítani.

Youssef Khalil szerint a polgárháború elől menekülő szírekhez sok török is csatlakozhatott.

Törökország nem csatlakozhatott az Európai Unióhoz. Erre a törökök úgy reagáltak: akkor ők viszik be az iszlámot Európába, s kiderül, ki uralja majd a másikat.

Törökország úgy fogad be menekülteket, hogy nem biztosít nekik lakást, élelmet, orvosi ellátást, munkát, egyebet. Libanonban és Jordániában is hasonló a helyzet. A főpap szerint a migránsáradatot már nem lehet feltartóztatni.

“Akik megérkeztek, már bőven elegen vannak. Számoljon utána, mennyibe kerül az államnak, ha valakinek négy felesége van, és mindegyiknek születik öt gyereke, a kormány mindannyiuknak fizeti az iskoláztatást, egészségügyi ellátást.

Azután átveszik a magyarok helyét. (.) Meg fogják szállni egész Európát. A csalit már bekapta a földrész.”

Ezek az emberek nem integrálhatóak, hiszen éppen azért jönnek, hogy terjesszék az iszlámot. Idő kérdése, és Európa mohamedán kontinens lesz. A terroristák már Európában vannak, akik jönnek abban hisznek, hogy ha az európaiak felveszik az iszlámot, ők a mennyországba kerülnek.

Ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és szép lassan ellenünk fordul.

Magyar Nemzet

NIF: Ugyanezt tették az oláh jobbágyok, akik térden csúszva, és a Magyar földesurak lábait csókolgatva kérezkedtek be Erdélybe. Mind nagyobb számban, hogy aztán később akkor gyilkolják a magyar nemeseket, magyar jobbágy sorstársaikat, amikor tudják! Ismerjük az alja népek háláját. Fenékig merítettünk ebből a “jóból”! S e miatt most a padlóról próbálunk újra felállni! Sikerül?

forrás:netbulvár.hu

Risque plus élevé que vous pensez !!!

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

Que Dieu bénisse et protège le portail de nouvelles international www.fecsego.eu Hongrie!

Grand danger que vous pensez !! Que tout le monde devrait lire! Envoyez-le!

Appel est venu à la rédaction! dentiste dans l’Est de la Hongrie, la Transylvanie-né soumis! Nous nous engageons demande et publié l’appel à l’intérêt public!

La même chose se passe dans votre continent, qui a eu lieu il y a quatre cent mille ans en Egypte – les Coptes croyaient naïvement les Arabes à venir en paix.

Le chef hongrois Église copte orthodoxe a déclaré que les migrants ne sont pas des réfugiés, leur but est la diffusion de l’Islam en Europe, où les riches pays arabes sont envoyés à eux.

Youssef Khalil dit que le temps non seulement cibler l’Allemagne, mais l’ensemble du continent. Magyar Nemzet dans une interview le prélat a rappelé que en Egypte, où les Frères musulmans a jugé

Armageddon
publicité

“Ce fut la période la plus sombre” d’un an.

Le problème est l’Islam, la source du problème Coran: contient des chapitres, qui commandaient les musulmans à tuer les infidèles.

Aucun chef religieux, mais en tant que citoyen hongrois approuve aussi pleinement les mesures liées à l’immigration Viktor Orban. Selon lui, le gouvernement est conscient de la situation a évolué, comprendre aussi ce qui se passe.

Ceux qui viennent en Europe, en fait pas des réfugiés. S’ils étaient, ils pouvaient aller à l’Arabie Saoudite, les Emirats, le Qatar, les pays qui se vantaient beaucoup de l’argent.

Ces précisément parce que les pays riches ne leur permettent pas d’envahir l’Europe.

La même chose se passe dans votre continent, qui a eu lieu en Egypte il y a quatorze cents ans. Ils ont envahi notre pays.
publicité

Les Coptes croyaient naïvement les Arabes à venir dans la paix et souhaitent s’établir dans le pays. Comme si l’histoire de relire, mais maintenant le rythme beaucoup plus rapide. Dix ans, et les Européens ne peuvent pas trouver un endroit pour eux-mêmes dans leur propre pays.

prédictions sombres justifie le grand prêtre qui exploite l’Islam dans la mentalité, la naïveté, les droits européens, il doit se conformer aux valeurs chrétiennes.

Il y a un certain nombre de lobbying malveillants UE contre l’enseignement chrétien. Satan a profité de ce que les libéraux Dieu gauche expulsés d’Europe. Les valeurs chrétiennes de base (l’acceptation d’autres personnes, pour faciliter) qui sont encore acceptables à la mentalité européenne, a fait que le continent a ouvert les portes pour répandre l’Islam. Mais aider l’ennemi est stupide, parce que les prétendus tueurs à être rejetés.

Selon Youssef Khalil fui la guerre civile en face de nombreux szírekhez turcs rejoindre ainsi.

La Turquie ne peut pas adhérer à l’Union européenne. Pour les Turcs, ils ont répondu: ils seront amenés l’Islam en Europe, et nous pouvons voir qui va dominer l’autre.

La Turquie reçoit des réfugiés afin qu’ils ne fournissent pas de logement, la nourriture, les soins médicaux, le travail, rien de plus. Au Liban et en Jordanie, la situation est similaire. Le prélat a déclaré que le migránsáradatot plus être contenue.

“Ceux qui sont arrivés, il n’y a déjà plus que suffisant. Maths, combien il coûte à l’Etat si quelqu’un a quatre épouses, chacun nés cinq enfants, chacun d’entre eux, le gouvernement va payer pour la scolarisation, les soins de santé.

Après avoir repris l’emplacement des Hongrois. (.) Ils auront toute l’Europe. L’attrait du continent déjà mangé “.

Ces personnes ne peuvent pas être intégrés, ce qui vous venez de répandre l’islam. Une question de temps, et le continent de l’Europe sera musulmane. Les terroristes sont déjà en Europe, qui viennent à croire que lorsque les Européens sont entrés l’Islam, ils sont dans les cieux.

La même main qui est maintenant recourt à pleurer, tenir le couteau et tournant lentement contre nous.

Magyar Nemzet

NIF: Le même était les serfs valaques qui genoux et baiser les pieds des propriétaires hongrois kérezkedtek en Transylvanie. Un nombre croissant qui peuvent ensuite plus tard être assassinés dans les nobles hongrois, hongrois pairs du devenir des paysans quand ils savent! Nous savons que le fond de la reconnaissance de personnes. Bottoms immergés dans ce «navire»! Et maintenant, à cause de cela le sol en essayant de se relever! Réussir?

Source: netbulvár.hiu

Leave a Reply 753 megnézve, 1 alkalommal mai nap |