< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Így buzizik Facebookon a Fidesz kommunikációs igazgatója

| Mobile | RSS

Így buzizik Facebookon a Fidesz kommunikációs igazgatója

2016. július 9. | hozzászólás | Közélet

Így buzizik Facebookon a Fidesz kommunikációs igazgatója

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Kocsis Máté józsefvárosi polgármester és a Fidesz kommunikációs igazgatója azért perelte be Ungár Klára volt SZDSZ-es politikust, mert Ungár egy Facebook-posztban és egy interjúban is melegnek nevezte őt.

A bíróság néhány hete másodfokon kimondta, nem sértette meg Kocsis Máté jó hírnevét az, hogy Ungár Klára melegnek nevezte.

Kocsis most alaposan feldühödhetett egy ügyvédi felszólításon, ami a perköltség megfizetésére kötelezi. Facebook-posztjában Ungár Klárát és az őt képviselő ügyvédet, Nehéz-Posony-Mártont kezdte alpári módon gyalázni. A bejegyzést időközben letörölte, sőt, Kocsis facebookos oldala is eltűnt.

Mi viszont lementettük az örökkévalóságnak a posztot, íme egy kormánypárt kommunikációs igazgatójának megnyilvánulása 2016-ban, Magyarországon:

Így buzizik Facebookon a Fidesz kommunikációs igazgatója

Nehéz-Posony egyébként kommentálta Kocsis bejegyzését, ez volt olvasható alatta, amíg a fideszes el nem tüntette az egészet:

Dr. Kocsis Máté ma, a teljesítési határidőt követő 8 nappal végül megfizette a bíróság által megítélt perköltséget. Arra a megjegyzésére, miszerint magam is homokos lennék, azért nem kívánok reagálni, mert tartom magam ahhoz a perbeli álláspontomhoz, hogy a szexuális irányultságra vonatkozó valótlan tényállítás nem befolyásolja a személyiség társadalmi megítélését.

Frissítés – A poszt nem, de Kocsis Facebook-oldala ismét elérhető, és már ez a bejegyzés olvasható rajta:

A Facebook honi helytartói törölték a bejegyzésünket, pedig csak az igazat írtuk és jó vita lett volna. Azt meg nem szeretik a vélemény-terroristák, ezért akcióba lendültek, ment a bejelentés.

forrás: propeller.hu

Leave a Reply 958 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: