< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Rendkívüli biztonsági készültség a döntő estéjén Párizsban))) preparação de segurança extraordinária, na última noite em Paris

| Mobile | RSS

Rendkívüli biztonsági készültség a döntő estéjén Párizsban))) preparação de segurança extraordinária, na última noite em Paris

2016. július 10. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Rendkívüli biztonsági készültség a döntő estéjén Párizsban

 

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és  óvja Magyarországot!

 

Mintegy 3400 rendőrt és csendőrt mozgósítanak a francia fővárosban, elsősorban a Champs Elysées sugárút környékén, ahol a legnagyobb szurkolói felvonulás várható. Ha a döntőt meg is nyerik a franciák az 1998-as vb-sikert követőhöz hasonló nyitott buszos felvonulás akkor is elmarad a világhírű sugárúton.

Függetlenül attól, hogy a portugál vagy a hazai válogatott nyeri a döntőt, 3400 rendőrt és csendőrt mozgósítanak a világ egyik leghíresebb sugárútján – közölte szombat este Michel Cadot párizsi prefektus. “Nevezhetjük rendkívülinek az intézkedést, mindesetre példa nélküli egy ilyen jellegű eseményen” – tette hozzá.
Semmit sem lehet garantálni

A rendőrkapitány szerint a tömegmozgást nagyon nehéz biztonságosan kezelni.

Ennél is sokkal több rendőr lesz az utcákon vasárnap este
Forrás: citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Samuel Boivin

Példaként említette az 1998-as labdarúgó világbajnokság utáni utcai ünneplést, amikor is egy gépkocsi belehajtott a tömegbe a Champs-Elysées-n, 150-en megsérültek, egy ember bele is halt a sérüléseibe. Ezenkívül a terrorfenyegetettségre és a tömegrendezvényeken rendszeresen feltűnő randalírozókra is fel kell készülniük a hatóságoknak.
Nem lesz buszozás

A rendőrség viszont nem engedélyezte, hogy hétfőn a győztes csapat egy nyitott tetejű busszal végighajtson a sugárúton és onnan üdvözölje a tömeget, ahogy az a franciák 1998-as győzelme után történt. A prefektus a július 14-i nemzeti ünnep hétfőn kezdődő előkészületeire hivatkozott.

Ma este kell, hogy a szurkolók kiünnepeljék magukat
Forrás: NurPhoto/Elyxandro Cegarra/NurPhoto/Elyxandro Cegarra

A katonai felvonulás legfőbb helyszíne ugyanis a Champs-Elysées lesz. A rendőrkapitány nem említett más helyszínt, de a francia hírtelevíziók úgy értesültek, hogy francia győzelem esetén a hazai válogatott tagjai a szomszédos Foch sugárúton fogják üdvözölni a szurkolókat.

A döntő helyszínéül szolgáló Stade de France nemzeti stadiont 1300 rendőr és csendőr, az Eiffel-torony tövében található 90 ezer férőhelyes szurkolói zónát közel 1400 rendőr biztosítja vasárnap este, a tömegközlekedési járművökön pedig 700 járőr teljesít majd szolgálatot, ami szintén megerősített biztonsági intézkedést jelent.
Ez már siker

A prefektus egyébként sikeresnek ítélte meg az Európa-bajnokság biztosítását a fővárosban, ahol nagyobb incidensek nélkül zajlott a torna. A szurkolói zónában mintegy 1,2 millióan fordultak meg az elmúlt egy hónapban, a Stade de France pedig 650 ezer szurkolót fogadott.

forrás:origo.hu

preparação de segurança extraordinária, na última noite em Paris

países www.fecsego.eu 1OO em todos os continentes
países www.fecsego.eu 1OO em todos os continentes

Deus abençoe e proteja Hungria www.fecsego.eu portal de notícias internacional!

Cerca de 3.400 gendarmes e policiais mobilizados na capital francesa, especialmente perto da Champs Elysées, onde se espera que a maior multidão desfile. Se você pode ganhar as finais franceses da Copa do Mundo de 1998 ainda falhar após a parada de ônibus aberto semelhante vai também fica atrás da mundialmente famosa avenida.

Independentemente do Português ou a equipa da casa vence as finais, 3.400 gendarmes e policiais mobilizados numa das avenidas mais famosas do mundo – CADORE Michel disse sábado à noite em Paris prefeito. “Podemos exigem medidas extraordinárias, de qualquer modo, um evento sem precedentes”, – acrescentou ele.
nada pode ser garantido

O chefe de polícia disse que o movimento de massas é muito difícil lidar com segurança.

Um ainda mais policiais estarão nas ruas na noite de domingo
Fonte: Citizenside / (c) Copyright citizenside.com/Citizenside/Samuel Boivin

Ele citou a celebração exemplo rua após a Copa do Mundo de 1998, quando um carro passou no meio da multidão no Champs-Elysees, 150 ficaram feridas, incluindo um homem morreu de seus ferimentos. Além disso, a ameaça terrorista e eventos públicos importantes regularmente randalírozókra também deve estar preparado para as autoridades.
Não haverá ônibus

A polícia, no entanto, deixaram para a equipe vencedora na segunda-feira em um ônibus aberto com tampo végighajtson a avenida e de lá para saudar a multidão, como aconteceu depois da vitória francesa em 1998. O prefeito citou um feriado nacional em 14 preparações a partir de julho na segunda-feira.

Hoje à noite devem ser os próprios fãs kiünnepeljék
Fonte: NurPhoto / Elyxandro Cegarra / NurPhoto / Elyxandro Cegarra

O principal local para a parada militar na Champs-Elysées, bem ser. A polícia não são mencionados em outros locais, mas a hírtelevíziók francesa foram informados de que em caso de vitória nos membros da equipe nacional francesa irá cumprimentar os fãs na Foch Avenue nas proximidades.

para o local Stade de France estádio nacional final para 1300 a polícia e gendarmerie, 90 apoiador mil lugares da Torre Eiffel situada na zona de pé, cerca de 1.400 policiais desde domingo à noite, o transporte público em veículos e em seguida, completou 700 patrulhas, o que também significa medidas de segurança reforçadas.
Tem sido bem sucedida

A maneira do prefeito de assegurar a realização bem sucedida do Campeonato Europeu na capital, onde o torneio ocorreu sem grandes incidentes. A fan zone, cerca de 1,2 milhões de pessoas acabou no mês passado, no Stade de France e recebeu 650 mil fãs.

Fonte: origo.hu


 

Leave a Reply 133 megnézve, 1 alkalommal mai nap |