< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Megint veszélyben sokmillió androidos telefon))) Novamente em milhões de risco de telefones Android

| Mobile | RSS

Megint veszélyben sokmillió androidos telefon))) Novamente em milhões de risco de telefones Android

2016. július 14. | hozzászólás | Közélet

Megint veszélyben sokmillió androidos telefon

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Ezúttal egyetlen gyártó nevéhez kapcsolódik egy ijesztő biztonsági rés. Érdemes azonnal frissíteni.

A Xiaomi, a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójaként, csak az elmúlt évben több mint 70 millió készüléket adott el, így igazán ijesztő az IBM kutatóinak felfedezése egy ijesztő biztonsági réssel kapcsolatban a MIUI-ban, a Xiaomi saját, Androidon alapuló operációs rendszerében. A gond az Android 6.0-ra épülő MIUI Global Stable 7.2 előtti verziókat érinti. problémát találtak többek között a telefon natív böngésző appjában is.

A biztonsági rés lehetővé teszi, hogy a hackerek távolról telepítsenek malware-t a készülékre, és átvegyék az irányítást a telefon felett.

A Xiaomi azonnal reagált, és már be is foltozta a biztonsági rést, és kiadott egy OTA (on the air) frissítést. Felhívják a Xiaomi-készülékek tulajdonosait, hogy amint csak lehet, update-eljenek a 7.2-es verzióra. A ZDNet azért annyit megjegyez, hogy tudomása szerint a frissítés nem titkosított csatornán át érkezik, ami nem feltétlenül üdvözlendő.

forrás:hvg.hu

Novamente em milhões de risco de telefones Android

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, em todos os continentes www.fecsego.eu 1OO países em todos os continentes [/ caption]

www.fecsego.eu Internacional Boas notícias!

Desta vez, o seu nome está ligado a uma vulnerabilidade assustadora único fabricante. Ele é atualizado imediatamente.

O Xiaomi, a terceira maior fabricante de smartphones do mundo como apenas vendeu mais de 70 milhões de unidades no ano passado, de modo a descoberta de realmente assustador com pesquisadores da IBM em conexão com uma vulnerabilidade assustadora de MIUI no próprio sistema operacional da Xiaomi baseado em Android. O problema afeta as versões do MIUI baseado em Android 6,0-7,2 antes da Stable global. problemas encontrados, nomeadamente, a nativa browser do telefone appjában bem.

Esta vulnerabilidade permite que hackers para instalar remotamente o malware no dispositivo, e assumir o controle do telefone.

O Xiaomi respondeu imediatamente e já foram foltozta a vulnerabilidade e lançou uma OTA (no ar) update. Eles chamam Xiaomi aparelhos proprietários logo que possível, viva a atualização para a versão 7.2. A ZDNet tanta coisa para lembrar, em seu entender, a atualização é recebida através de um canal encriptado, o que não é necessariamente bem-vindas.

Fonte: hvg.hu

Leave a Reply 871 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: