< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Óriási botrány jön: Németország szerint Magyarország veszélyes!))) scandale énorme vient: selon l’Allemagne, la Hongrie dangereux!

| Mobile | RSS

Óriási botrány jön: Németország szerint Magyarország veszélyes!))) scandale énorme vient: selon l’Allemagne, la Hongrie dangereux!

2016. július 20. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Óriási botrány jön: Németország szerint Magyarország veszélyes!

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

A németországi Baden-Württemberg tartomány közigazgatási fellebbviteli bírósága (VGH) hétfőn közölte, hogy rendszerszintű hiányosságokra hivatkozva megtiltotta egy szíriai menedékkérő átadását Magyarországnak.

A mannheimi testület közleménye szerint a július 5-én hozott ítélettel egy egyedülálló szíriai férfi ügyében döntöttek, aki 2014-ben érkezett Németországba a többi között Magyarországon keresztül, és menedékjog iránti kérelmet nyújtott be a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatalhoz (BAMF).

Magyarország az úgynevezett dublini mechanizmus keretében vállalta, hogy átveszi az illetőt és lefolytatja a menekültügyi eljárást, ezért a BAMF elutasította a kérelmet, és elrendelte a szíriai férfi kitoloncolását Magyarországra. Azonban a kérelmező bírósághoz fordult, és az első fokon eljáró sigmaringeni közigazgatási bíróság idén márciusban hozott ítéletével érvénytelenítette a BAMF döntését. Arra hivatkozott, hogy a felperest a magyar menekültügyi rendszert aktuálisan jellemző “jelentős hiányosságok” miatt az “embertelen, illetve megalázó bánásmód” veszélye fenyegetné, ha átadnák Magyarországnak.

A VGH elutasította a BAMF fellebbezését. Az első fokon hozott ítélet indoklásától eltérően arra hivatkozott, hogy az idegenrendészeti őrizet magyarországi rendszerét nemcsak aktuálisan, hanem már 2014-ben annyira komoly hiányosságok jellemezték, hogy a felperest nem lehetett volna kitenni a menekültügyi eljárásnak, mert annak
“jelentős kockázata” fenyegette volna, hogy “önkényesen” őrizetbe veszik, és nem tud hatékonyan védekezni az intézkedés ellen.

Továbbá az őrizetesek elhelyezésére szolgáló büntetés-végrehajtási intézményekben a körülmények részben építésügyi, részben higiéniai szempontból “nagyon rosszak” voltak, és a személyzet fellépését a “különös keménység és brutalitás” jellemezte 2014-ben, amikor a felperes belépett Magyarországra, majd menedékjogi kérelmet nyújtott be Németországban.

Mindennek alapján megállapítható, hogy a felperesnek a menedékjog iránti kérelem magyarországi benyújtása esetén nagy valószínűséggel azzal kellet volna számolnia, hogy “embertelen, illetve megalázó” bánásmódban lesz része. Ezért ügyében Németország az illetékes, akkor is, ha a magyarországi körülmények időközben esetleg javultak – áll a VGH közleményében, amely szerint a BAMF panaszt tehet a fellebbezés elutasítása miatt.

forrás:The Post

scandale énorme vient: selon l’Allemagne, la Hongrie dangereux!

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]


Que Dieu bénisse et protège www.fecsego.eu portail de nouvelles international Hongrie!

Allemagne Bade-Wurtemberg Cour administrative d’appel (VGH) a déclaré lundi, citant des faiblesses systémiques qui interdisent le transfert d’un des demandeurs d’asile syriens en Hongrie.

Communication des corps Mannheim, selon l’arrêt rendu le 5 Juillet avec le cas d’un seul homme syrien a été décidé, qui est arrivé en 2014 en Allemagne, entre autres à travers la Hongrie et a offert une demande d’asile à l’immigration fédérale et le Bureau des réfugiés (BAMF).

La Hongrie a entrepris dans le cadre du mécanisme dit de Dublin de prendre en charge et de la personne qui exécute la procédure d’asile, de sorte que le BAMF a rejeté la demande et a ordonné son expulsion vers la Syrie en Hongrie. Toutefois, le tribunal se tourna vers le demandeur et le Tribunal administratif Sigmaringen de première instance a annulé le jugement de Mars de cette année la décision de BAMF. Il a allégué que le demandeur est un danger pour le système d’asile hongrois “traitements inhumains ou dégradants» en raison de caractéristiques menacer «lacunes importantes» actuelles quand ils ont livré à la Hongrie.

Le VGH BAMF a rejeté l’appel. Contrairement au jugement de première instance des raisons fait valoir que le système de détention en Hongrie, non seulement actuellement, mais en 2014 a été caractérisé par des carences graves de sorte que la requérante ne pouvait pas avoir été exposé à la procédure d’asile en raison de son
«Risque important» avait menacé de prendre l’arrestation “arbitraire” et incapable de se défendre efficacement contre l’action.

En outre, la prison pour les détenus pour accueillir le bâtiment des circonstances, en partie en termes d’hygiène étaient en «très mauvaise» et que les actions de la «dureté spéciale et la brutalité» a été caractérisé en 2014, lorsque le demandeur est entré en Hongrie personnel, et a déposé une demande d’asile Allemagne.

Sur la base de tout cela, il a déclaré que le demandeur dans le cas de la Hongrie a présenté une demande d’asile doit compter avec une forte probabilité à un traitement “inhumain ou dégradant» fera partie de celui-ci. Par conséquent, dans le cas de l’Allemagne responsable, même si les conditions hongroises se sont améliorées dans l’intervalle – VGH est une déclaration que le BAMF peut déposer une plainte auprès du rejet de l’appel.

Source: The Post

Leave a Reply 305 megnézve, 1 alkalommal mai nap |