< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Folyamatos nyomás alatt a magyar-szerb határ))) Sob pressão constante na fronteira húngaro-sérvio

| Mobile | RSS

Folyamatos nyomás alatt a magyar-szerb határ))) Sob pressão constante na fronteira húngaro-sérvio

2016. július 21. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Folyamatos nyomás alatt a magyar-szerb határ

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A Szerbiába – részben Macedóniából, Bulgáriából – érkező bevándorlók egyre nagyobb számban közelítik meg a magyar határt, nagyon elszántak, hogy akár erőszakos módon, minden áron Nyugat-Európába jussanak – jelentette ki Bakondi György.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában elmondta: az első negyedévben mintegy 4500-an, a második negyedévben 10 500-an kísérleteztek a magyar határon, vagyis a tendencia növekszik. Ha ez a nyomás fokozódik, bonyolult helyzetet eredményezhet az egész Balkánon és az egész Európai Unióban. Ezen felül – mint hozzátette – több mint 130 ezren vannak Olaszországban, akik a tengeren érkeztek Líbiából. Mindez azt jelenti, hogy folyamatosan nyomás alatt tartják Európát.

Bakondi György szerint Európa-szerte egyre többen vélik úgy, hogy ilyen mértékű tömeges migrációt Európa nem képes kezelni, s a nemzeti kormányoknak és Brüsszelnek határozott lépéseket kell tenniük a védelem érdekében. A belbiztonsági főtanácsadó szólt arról is: nagy veszélyt jelent az európai közbiztonságra nézve, hogy a migránsok egyre több erőszakos cselekményt követnek el: a magyarországi táborokban is több atrocitás történt, s a németországi vonaton támadóról is kiderült, hogy az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez kötődött.

Mindennek fényében Bakondi György reményét fejezte ki, hogy az Európai Unióban sikerül egy olyan biztonsági rendszert kialakítani, amely lehetőséget ad a valódi menekülteknek a politikai menedék jog elérésére, viszont hatékonyan képes távol tartani a terrorizmust, és mindazokat, akik gazdasági célból akarnak bejutni az unióba.

(MTI; kormany.hu)

Sob pressão constante na fronteira húngaro-sérvio

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, em todos os continentes www.fecsego.eu 1OO países em todos os continentes [/ caption]

www.fecsego.eu notícias internacionais Good!

A Sérvia – parte da Macedônia, Bulgária – um número crescente de migrantes de se aproximar da fronteira húngara, é determinada, quer de forma violenta, a todo custo chegar à Europa Ocidental – disse György Bakondi.

Homeland Security Advisor da principal show da manhã do primeiro-ministro M1 atual canal de quarta-feira, disse que o primeiro trimestre de cerca de 4.500 pessoas, no segundo trimestre 10 500 de nós experimentou com a fronteira húngara, isto é, a tendência é crescente. Se esta pressão é maior complexidade pode resultar em todos os Balcãs e em toda a União Europeia. Além disso – como acrescentou – há mais de 130 mil pessoas na Itália que chegaram a partir da Líbia por mar. Isto significa que é constantemente mantido sob pressão na Europa.

De acordo com György Bakondi em toda a Europa, mais e mais pessoas estão descobrindo que este migração em massa na Europa não é capaz de lidar, e os governos nacionais e Bruxelas devem tomar medidas firmes para proteger. O principal assessor de Segurança Interna disse que também representa uma ameaça para a segurança pública europeia que os migrantes cometer mais e mais atos de violência: os campos húngaras em várias atrocidades aconteceu e o atacante trem alemão revelou também que a organização terrorista chamado Estado Islâmico obrigado.

À luz desta Gyorgy Bakondi ele expressou a esperança de que a União Europeia consegue desenvolver um sistema de segurança estabelecido que permite que os refugiados reais como o direito de asilo político, no entanto, pode efetivamente manter afastado de terrorismo e todos aqueles que querem entrar na União para fins económicos.

(MTI; kormany.hu)

Leave a Reply 758 megnézve, 1 alkalommal mai nap |