< Böngészés > Főoldal / Nincs kategorizálva / Blog article: Mindenkinek látnia kell a brüsszeli bevándorláspolitika veszélyeit))) Todos devem ver os perigos da política de imigração em Bruxelas

| Mobile | RSS

Mindenkinek látnia kell a brüsszeli bevándorláspolitika veszélyeit))) Todos devem ver os perigos da política de imigração em Bruxelas

2016. július 21. | hozzászólás | Nincs kategorizálva

Mindenkinek látnia kell a brüsszeli bevándorláspolitika veszélyeit

fecsegő szimbolum
www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A kormány úgy ítéli meg, hogy a népszavazás soha nem volt annyira aktuális kérdés, mint most, ezért intenzíven folytatni fogja a népszavazásról szóló tájékoztató kampányát.

Rogán Antal elmondta: a kampány jelenlegi szakaszában a brüsszeli bevándorláspolitika hátrányaira és következményeire szeretnék felhívni a figyelmet. A kormány szeretné, ha mindenki tudná Magyarországon, hogy a brüsszeli bevándorláspolitika eredményeként, csak az elmúlt egy évben több mint 1,5 millió illegális bevándorló érkezett Európába. Emellett szeretnék, hogy mindenki tisztában legyen azzal, csak Líbiában 1 millió ember, Törökországban pedig 3 millió ember van menekülttáborokban, akik szeretnének eljutni Európába – ismertette a miniszter a kampány üzeneteit.

Hozzátette: ugyancsak szeretnék nyilvánvalóvá tenni, hogy összefüggés van a terrorizmus és az illegális bevándorlás között, hiszen a párizsi merényletet elkövetően nagyobbrészt bevándorlók voltak, és az elmúlt egy évben az isztambuli merényletet is beleszámítva, több mint 300 ember halt meg terrorcselekmények miatt Európában. Az is nyilvánvaló – folytatta – hogy ez együtt járt a bűnözés növekedésével, hiszen a bevándorlás kezdete óta a nők elleni erőszakos cselekedetek száma láthatólag megnövekedett Európában.

Rogán Antal szerint ezek olyan fontos kérdések, amelyekről mindenkinek tudnia kell, de a kormány készen áll a vitára ezekről az állításokról.

Elmondta azt is: jelenleg a kormány július 31-ig nyitott meg egy olyan keretet, amelyből több kampányt is folytat, augusztus 1-től pedig egy új keretet nyitnak meg, ezek adatai megtalálhatók lesznek a kormány honlapján.

(kormany.hu; MTI)

Todos devem ver os perigos da política de imigração em Bruxelas

 batendo o símbolo
www.fecsego.eu notícias internacionais Good!

O governo considera que o referendo nunca foi tema tão actual do que é agora, ele continuará intensa campanha de informação sobre o referendo.

Antal Rogan disse que a atual fase da campanha para a política de imigração em Bruxelas e desvantagens das consequências que eu gostaria de chamar sua atenção. O governo gostaria que todos saibam a Hungria a política de imigração, em Bruxelas, como resultado, só no último ano mais de 1,5 milhões de imigrantes ilegais chegaram à Europa. Além disso, eu quero que todos sejam conscientes de com apenas 1 milhão de pessoas na Líbia, Turquia e 3 milhões de pessoas nos campos de refugiados que querem ir para a Europa – explicou o ministro das mensagens da campanha.

Ele acrescentou: Eu também gostaria de deixar claro que existe uma ligação entre o terrorismo ea imigração ilegal, uma vez que os autores de assassinato em Paris em sua maioria eram imigrantes e, no último ano do ataque a bomba em Istambul estão incluídas, mais de 300 pessoas morreram devido a ataques terroristas na Europa. Também é claro – continuou ele – que esta foi associada a um aumento da criminalidade por causa da imigração desde o início do número de actos de violência contra as mulheres ser aumentado na Europa.

De acordo com Antal Rogan, estas são questões importantes para as quais todos devem saber, mas o governo está pronto para contestar estas pretensões.

Ele também disse: No momento, o governo está aberto até 31 de Julho, sobre um quadro, que está envolvida em diversas campanhas, 1 de agosto e vai abrir um novo quadro, estes dados podem ser encontrados no site do governo.

(Kormany.hu; MTI)

Leave a Reply 105 megnézve, 1 alkalommal mai nap |