< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Hajdú Péter és Sarka Kata szakításáról pletykálkodik a bulvársajtó

| Mobile | RSS

Hajdú Péter és Sarka Kata szakításáról pletykálkodik a bulvársajtó

2016. július 22. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Hajdú Péter és Sarka Kata szakításáról pletykálkodik a bulvársajtó

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Hiába a közösségi oldalakon megosztott sok mosolygós és boldog selfie, a Story magazin szerint már nem olyan tökéletes Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, ahogy azt a tévében, újságokban és a Facebookon látni. A bulvárlap forrásai szerint a korábban álompárnak kikiáltott hírességek teljesen elhidegültek egymástól.

Három hete már egyre több helyről hallani, hogy valami nincs rendben Hajdúéknél – írja a Story magazin, ezért a lap megkereste Sarka Katát, hogy megkérdezze, igaz-e a hír, hogy a korábban tapasztalt idill megváltozott volna. A Magyarország Szépe ügyvezetője elismerte, hogy valami nem stimmel, de azt is elárulta, hogy szeretnék rendbe hozni a kapcsolatukat.

“A hírekből annyi igaz, hogy az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztunk, és sajnos keveset figyeltünk egymásra. Ezért döntöttünk úgy, hogy hamarosan elutazunk Ciprusra, ahol reméljük, mindent tisztázhatunk” – nyilatkozta Sarka Kata a hetilapnak.

A hír kapcsán a Ripost szerette volna megszólaltatni Hajdú Pétert is, ő azonban egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 187 megnézve, 1 alkalommal mai nap |