< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Rogán szomszédja jól járt, 340 milliós büntetést kapunk))) Rogan teve bom vizinho, uma multa de 340 milhões obtidos

| Mobile | RSS

Rogán szomszédja jól járt, 340 milliós büntetést kapunk))) Rogan teve bom vizinho, uma multa de 340 milhões obtidos

2016. július 22. | hozzászólás | Fecsegő hírek

168 Óra Online írása

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Rogán szomszédja jól járt, 340 milliós büntetést kapunk

334,6 millió forint pénzügyi korrekciót – azaz büntetést – javasol az Európai Bizottság a Miniszterelnökség egyik közbeszerzése miatt, amelyet a Rogán Antal propagandaminiszter lakóparki szomszédjaként ismert Csetényi Csaba érdekkörébe tartozó HG 360 Reklámügynökség Kft. nyert el – írja a Világgazdaság.

A reklámcég összesen több mint 1,5 milliárd forintért vállalta a kormányablakok népszerűsítésére kiírt pályázatot, a büntetés tehát mintegy 25 százalékos.

A brüsszeli revizorok indokolatlannak találták a gyorsított eljárást (mindössze tíz nap volt a pályázat beadási határideje), ami szűkíti a versenyt. Azt is kérdésesnek ítélték, hogy a pályázat kiírásával miért kellett 2015 augusztusáig várni, hiszen a kormányablakok fejlesztése évekkel korábban kezdődött.

A Világgazdaság szerint a 25 százalékos büntetést súlyosbítja, hogy az uniós forrásokat menedzselő, a közbeszerzések csúcsellenőrzéséért felelős Miniszterelnökség eljárása akadt fenn az EB szűrőjén. A vizsgálat elsődleges célja ugyanis éppen a közbeszerzések ellenőrzési rendszerének vizsgálata volt. Az 56 ellenőrzött pályázat közül 12-nél találtak szabálytalanságot.

A haza rendszer a Brüsszel által alkalmazott négyfokozatú skálán kettes besorolást ért el. A lap emlékeztetett rá: az Európai Bizottság 0,5 százalékos hibaarány esetén az operatív programok felfüggesztését is elrendelhette volna, úgyhogy még olcsón megúsztuk.

(Világgazdaság)

forrás:168óra.hu

Rogan teve bom vizinho, uma multa de 340 milhões obtidos

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, em todos os continentes www.fecsego.eu 1OO países em todos os continentes [/ caption]

www.fecsego.eu notícias internacionais Good!

uma correcção financeira de HUF 334.600.000 – que é punido – propõe à Comissão Europeia para uma compra pública do Gabinete do Primeiro-Ministro, HG 360 Agência de Publicidade para Csetényi Csaba, que é conhecida por sua Antal Rogan ministro da propaganda vizinho do condomínio como esfera de interesse Ltd ganhou -. escreve Világgazdaság.

A agência de publicidade de um total de mais de 1,5 bilhão em governo prometeu anunciou a promoção da aplicação das janelas, ele deve, portanto, ser de cerca de 25 por cento.

Os inspectores fiscais foram encontrados para ser em Bruxelas este procedimento acelerado (em apenas dez dias foi o prazo para a apresentação do pedido), que restringe a concorrência. Considera-se também perguntar por que razão a publicação das propostas teve de esperar até Agosto de 2015, já que o governo começou a desenvolver vários anos janelas anteriores.

A economia mundial, de acordo com uma penalidade de 25 por cento para agravada que a gestão dos fundos da União Europeia, Gabinete do Primeiro Ministro encarregado do público csúcsellenőrzéséért procedimentos de aquisição foi detectada pelo filtro de EB. O objectivo primário do estudo foi examinar precisamente porque o sistema de controle de contratos públicos. As aplicações de 56 foram verificados em 12, eles encontraram irregularidades.

A escala de quatro pontos sistema de home utilizada por Bruxelas alcançou duas classificações. O conselho apontou: Em caso de erro de 0,5 por cento, a Comissão Europeia poderia ter ordenado a suspensão dos programas operacionais, para que ela fugiu barata.

(Világgazdaság)

Fonte: 168óra.hu

Leave a Reply 214 megnézve, 2 alkalommal mai nap |