< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: “Rogánnak távoznia kell a kormányból”((( “Rogánnak de dejar el gobierno”

| Mobile | RSS

“Rogánnak távoznia kell a kormányból”((( “Rogánnak de dejar el gobierno”

2016. július 22. | hozzászólás | Fecsegő hírek

“Rogánnak távoznia kell a kormányból”

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A Párbeszéd Magyarországért szerint ugyanis a politikus, a Belváros volt polgármestere láthatóan nem tudja tisztázni magát az őt ért korrupciós vádak alól. A sajtó elől való állandó menekülés, valamint a közbizalom elvesztése pedig nem teszik lehetővé miniszteri feladatai ellátását. Rogán Antal illegitimmé vált arra, hogy köztisztséget töltsön be, ezért ha nem mond le, akkor a miniszterelnöknek kell menesztenie – áll az MTI-hez is eljuttatott közleményben.

Már rég nem csak Portik Tamás vallomását kell Rogán Antalnak tisztáznia. (…) A PM álláspontja szerint az a tény, hogy Rogán Antal az őt ért vádakra nem tud érdemi magyarázattal szolgálni, valamint az, hogy a miniszter hetek óta menekül a sajtó elől, ellehetetlenítik Rogán Antal miniszteri munkáját. Rogán kapcsán ráadásul az egyik párttárs Révész Máriusz is azt mondta, hogy Rogán Antal hiába áll ki a sajtó elé a Portik ügy kapcsán, úgysem hinnének neki az emberek. A Párbeszéd Magyarországért egyetért Révész Máriusszal: Rogán Antal iránt nincs többé közbizalom, ezért azonnal távoznia kell a kormányból!

Párbeszéd Magyarországért

forrás:népszava online.hu

“Rogánnak de dejar el gobierno”

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

www.fecsego.eu noticias internacionales Buena!

El Diálogo para Hungría De hecho, de acuerdo con el político, el alcalde de la ciudad era aparentemente incapaz de limpiar su nombre de él por acusaciones de corrupción. fuga permanente desde la prensa hasta la parte delantera, y la pérdida de confianza del público y no permita que el Ministro de servir. Antal Rogan tiene que illegitimmé a tomar una posición pública, por lo que si usted no da para arriba, usted debe menesztenie el primer ministro – es la oferta MTI se envía a liberar.

Hace mucho tiempo, no sólo ser aclarada por Tamás Antal Rogan Portik testimonio. (…) La opinión de la PM, el hecho de que él sufrió acusaciones de Antal Rogan no puede conseguir explicación significativa, y el hecho de que el ministro se escapa de la prensa durante semanas, Antal Rogan impiden el trabajo ministerial futuro. Además Rogan, en relación con uno de co del partido Mariusz Revesz también dijo que a pesar de Antal Rogan se destacan frente a la prensa en relación con el polvo está, no creyendo su pueblo. El Diálogo para Hungría está de acuerdo Marius Revesz: Irán Antal Rogan confianza no más pública y debe renunciar de inmediato por parte del gobierno!

Diálogo para Hungría

Fuente: referéndum online.hu

Leave a Reply 188 megnézve, 2 alkalommal mai nap |