< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A Fidesz 2018-ra kicsinálja a szabad választásokat?))) Fidesz 2018 están matando elecciones libres?

| Mobile | RSS

A Fidesz 2018-ra kicsinálja a szabad választásokat?))) Fidesz 2018 están matando elecciones libres?

2016. július 25. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A Fidesz 2018-ra kicsinálja a szabad választásokat?

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Halmai Gábor alkotmányjogász arról beszélt a NOL.hu-nak, hogy a szabad választások felszámolása 2014-ben elkezdődött, 2018-ban pedig folytatódhat.

A szakértő úgy véli, 2018-ban is olyan választási törvény lesz, amely garantálja legalábbis a Fidesz győzelmét.

Nem fognak visszariadni a radikálisabb változtatásoktól sem. A szabad választások felszámolására a hatalom megtartása végett szükség lehet, a rendszer már nemcsak illiberális, de már nem is demokrácia.

Halmai arra is kitért, mostani magyar alkotmánybírák úgy lettek kiválasztva, hogy ne legyen közöttük szuverén személyiség. Olyan is van, aki már eleve az alkotmánybíráskodás esküdt ellensége.

forrás:propeller.hu

Fidesz 2018 están matando elecciones libres?

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

www.fecsego.eu noticias internacionales Buena!

Gabor Halmai abogado constitucionalista habló sobre la NOL.hu lo hace, que la eliminación de elecciones libres en 2014, se inició en 2018 y continuará.

El experto considera que 2018 será una ley electoral que garantice al menos una victoria del Fidesz.

No van a reducir cualquier cambio radical. La eliminación de elecciones libres puede ser necesario con el fin de mantener el poder, el sistema no sólo es liberal, pero ya no la democracia.

Pilas también declaró la Constitución húngara actual, los jueces son seleccionados para evitar la personalidad soberana entre ellos. Por lo que ya es un enemigo jurado de la Corte Constitucional.

Fuente: propeller.hu

Leave a Reply 295 megnézve, 1 alkalommal mai nap |