< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Emberi jogok Törökország: az AI szerint kínozzák a puccsistákat))) i diritti umani Turchia: AI torturato, secondo i golpisti

| Mobile | RSS

Emberi jogok Törökország: az AI szerint kínozzák a puccsistákat))) i diritti umani Turchia: AI torturato, secondo i golpisti

2016. július 25. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Emberi jogok
Törökország: az AI szerint kínozzák a puccsistákat

fecsegő szimbolum

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Az Amnesty International (AI) nemzetközi emberi jogi jogvédő szervezet arra kéri a török hatóságokat, hogy engedjenek független megfigyelőket a puccskísérlet miatt őrizetbe vett emberekhez, mert „alapos bizonyítékok” vannak arra, hogy rosszul bánnak velük, és kínzás és megerőszakolás is előfordul.

Az AI vasárnapi közleménye szerint súlyos bántalmazásos esetekről van szó, amelyek szisztematikusnak tűnnek. John Dalhuisen, a szervezet európai igazgatója emiatt felszólította a török hatóságokat, hogy „tartsák be az emberi jogok terén vállalt nemzetközi kötelezettségeiket”.

Azt is kérte, hogy „ne éljenek vissza a rendkívüli állapot adta lehetőséggel, és ne tiporják földbe a letartóztatottak emberi jogait”. Dalhuisen emlékeztetett arra, hogy „a kínzás tilalma abszolút, és soha nem szabad megsérteni vagy felfüggeszteni az érvényességét”.

Az Amnesty azt javasolja, hogy az Európa Tanács (ET) kínzás és embertelen vagy megalázó bánásmód megakadályozásáért felelős bizottságának (CPT) szakértői sürgősen látogassanak el Törökországba, és tájékozódjanak a fogva tartás körülményeiről.

Törökországnak, amely az ET tagja, kötelessége együttműködnie a bizottsággal, amelynek felhatalmazása van a fogságban lévők meglátogatására, szabadon választva meg a helyszínt és az időpontot – hangsúlyozta.

Az AI felhívta a figyelmet arra is, hogy a független szakértőknek hozzá kell férniük minden helyhez, ahol a több mint tízezer letartóztatott van, legyen az a hely hivatalos vagy nem hivatalos börtön.

forrás:mno.hu

i diritti umani
Turchia: AI torturato, secondo i golpisti

 chattering il simbolo

Che Dio benedica e protegga il portale di notizie internazionali www.fecsego.eu Ungheria!

Amnesty International (AI) è un’organizzazione internazionale per i diritti umani chiede alle autorità turche di cedere a osservatori indipendenti di persone a causa del tentativo di colpo di stato arrestato a causa di “ampie prove” esiste che li trattano male, e la tortura e lo stupro a verificarsi.

L’intelligenza artificiale ha detto in una dichiarazione Domenica è casi gravi maltrattamenti che sembrano essere sistematico. John Dalhuisen, direttore europeo dell’organizzazione quindi invitato le autorità turche a “rispettare i loro obblighi internazionali assunti nel campo dei diritti umani.”

Egli ha anche chiesto che “non è abusato dallo stato di opzione di emergenza e non il terreno sotto i piedi i diritti umani dei detenuti”. Dalhuisen ha ricordato che “la proibizione della tortura è assoluto, e non sarà mai violato o sospendere la sua validità.”

Amnesty raccomanda che il Consiglio d’Europa (CoE) Commissione è responsabile per la prevenzione della tortura e dei trattamenti inumani o degradanti (CPT) esperti visita urgente in Turchia e informato delle condizioni di detenzione.

La Turchia, membro del Consiglio d’Europa, il dovere di cooperare con la commissione, il cui mandato è quello di visitare i carcerati, scegliendo liberamente il luogo e le date – ha sottolineato.

AI ha attirato l’attenzione sul fatto che gli esperti indipendenti dovrebbero avere accesso a qualsiasi luogo in cui più di diecimila arrestato è il posto dove stare carcere formale o informale.

Fonte: mno.hu

Leave a Reply 245 megnézve, 1 alkalommal mai nap |