< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Előzetes letartóztatásban a drogkereskedők – kép,videó

| Mobile | RSS

Előzetes letartóztatásban a drogkereskedők – kép,videó

2016. július 26. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Előzetes letartóztatásban a drogkereskedők – kép,videó
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!fecsegő szimbolum

2403,9 gramm amphetamint foglaltak le a tatabányai nyomozók.
A cikkhez kapcsolódó videó:

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2016. július 21-én egy tatabányai ingatlanban ellenőriztek egy bicskei férfit, aki két darab italos dobozban bruttó 1125, 3 gramm, illetve 1027,4 gramm amphetamin tartalmú kábítószer gyanús anyagot adott át egy tatabányai lakosnak.

A helyiségben tartott házkutatáskor a rendőrök, a hütőszekrényből, valamint tárolókból további átadásra előkészített, csomagolt különböző kiszerelésű amphetamin anyagot foglaltak le.

A nyomozók a két férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették. A tettesekkel szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredménye, a tiltott szer fogyasztását támasztotta alá.

A bicskei férfi járművét is átkutatták a nyomozók, ahonnan bruttó 30,2 gramm ismeretlen eredetű fehér színű port, valamint 12,5 gramm zöld növényi származékot foglaltak le.

A szakértők a lefoglalt drog hatóanyagtartalmát azonosították és megállapították, hogy a jelentős mennyiséget meghaladja, „fekete” piaci értéke több, mint 5 millió forint.

A Tatabányai Rendőrkapitányság – előzetes letartóztatásuk mellett – a 40 éves tatabányai és a 32 éves bicskei lakos ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

forrás:brfk

Leave a Reply 1650 megnézve, 1 alkalommal mai nap |