< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Túszokat ejtettek egy francia templomban, átvágták a pap torkát)))Otages tués dans une église française, la gorge du prêtre a été coupé

| Mobile | RSS

Túszokat ejtettek egy francia templomban, átvágták a pap torkát)))Otages tués dans une église française, la gorge du prêtre a été coupé

2016. július 26. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Túszokat ejtettek egy francia templomban, átvágták a pap torkát

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

A támadók a túszul ejtett, 86 éves papnak elvágták a torkát, és egy további túszt súlyosan megsebesítettek.

Túszokat ejtett kedden két, késsel felfegyverkezett támadó egy észak-franciaországi kisváros templomában, egyik foglyukat megölték. A francia rendőrség később agyonlőtte a két elkövetőt – jelentette híroldalán a BBC brit közszolgálati televízió.

A források szerint a támadók a normandiai, Rouen közelében fekvő Saint-Etienne-du-Rouvray településen öt embert – a Le Figaro című francia napilap értesülései szerint egy papot, két apácát és két hívőt – tartottak fogva.

A rendőrség szerint a támadók a túszul ejtett, 86 éves papnak elvágták a torkát, és egy további túszt súlyosan megsebesítettek.

A Le Point című helyi lap értesülései szerint a támadók a “Daes” szót, vagyis az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet korábbi nevének betűszavát kiáltották, amikor beléptek a templomba, ahol a katolikus pap éppen a reggeli misét celebrálta.

A Le Figaro úgy tudja, egy apácának sikerült elmenekülnie a templomból a támadók elől, ő értesítette a rendőrséget.

A France 3 televízió értesülései szerint több lövést lehetett hallani a helyszínen, miután a rendőrség és a készenléti szolgálatok munkatársai kivoultak a templomhoz.

Pierre-Henry Brandet, a párizsi belügyminisztérium szóvivője azt mondta, a rendőrség a túszejtési akciót követően egyelőre vizsgálja, hogy a támadók nem helyeztek-e el robbanószerkezetet a helyszínen.

A Rouenben született Francois Hollande francia elnök és Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter úton vannak a helyszínre. Manuel Valls miniszterelnök Twitter-oldalán “barbár támadásnak” minősítette a merényletet.

A párizsi államügyészség terrorellenes részlege vizsgálatot indított az ügyben. Arról nem adtak részletesebb tájékoztatást, mi indokolhatja a terrorgyanút.

Az elmúlt néhány hónapban Franciaország többször is súlyos támadások helyszínévé vált. Július 14-én a délkelet-franciaországi Nizzában a tunéziai Mohamed Lahouaiej-Bouhlel egy bérelt hűtőkocsival belehajtott a francia nemzeti ünnepet lezáró késő esti tűzijátékot néző tömegbe, és közben lövéseket adott le a város tengerparti sétányán. A merényletben 84-en meghaltak, és több mint 350-en megsérültek.

forrás:dm.hu

Otages tués dans une église française, la gorge du prêtre a été coupé

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

Que Dieu bénisse et protège le portail de nouvelles international www.fecsego.eu Hongrie!

Les assaillants ont pris en otage, 86 ans, prêtre, coupe sa gorge et un autre otages grièvement blessés.

Hostages capturé deux mardi, armé d’une attaque au couteau dans une petite ville dans le temple nord de la France, un trou sera tué. La police française a tiré et tué plus tard les deux délinquants – a rapporté le site de nouvelles de télévision publique britannique BBC.

Les sources ont indiqué que les assaillants de Normandie, près de Rouen situé dans le village de Saint-Etienne-du-Rouvray cinq personnes – le journal français Le Figaro a appris qu’un prêtre, deux religieuses et deux fidèles – ont été arrêtés.

Selon la police, les assaillants ont pris en otage, 86 ans, prêtre, coupe sa gorge et un autre otages grièvement blessés.

Le journal local Le Point a appris que les assaillants acronyme ancien nom de l’organisation terroriste appelée mot “Daes”, qui est, l’État islamique (IA) a pleuré quand il est entré dans l’église, où le prêtre a célébré la messe du matin.

Le Figaro, je sais une religieuse a réussi à échapper à l’église pour les attaquants, il a avisé la police.

La télévision France 3 a appris que plusieurs coups de feu ont été entendus sur les lieux après que le personnel des services d’urgence de la police et kivoultak l’église.

Pierre-Henry Brandon, le porte-parole du ministère de l’Intérieur à Paris a déclaré la police enquête après une pré-shot l’otage que les attaquants ne sont pas placés un engin explosif sur la scène.

Le président français François Hollande est né à Rouen et Bernard Cazeneuve ministre de l’Intérieur français sont sur le chemin de la scène. Premier ministre Manuel Valls page Twitter “attaques barbares” dans l’assassinat.

Le département anti-terroriste du parquet de Paris a ouvert une enquête sur la question. Ils ne donnent pas des informations plus détaillées, nous pouvons justifier la terrorgyanút.

Au cours des derniers mois France est devenue à plusieurs reprises une scène d’attaques graves. Le 14 Juillet, dans le sud-est de la France à Nice en Tunisie, Mohamed Bouhlel Lahouaiej une voiture de location réfrigérateur percuté clôturant la fête nationale en fin de soirée des feux d’artifice donnant sur la foule, et quand donné des coups de front de mer de la ville. L’assassinat de 84 personnes sont mortes et plus de 350 ont été blessés.

Source: dm.hu

Leave a Reply 810 megnézve, 1 alkalommal mai nap |