< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: MSZP: a kormány a földek után az erdőket is kiszervezi a haveroknak))) PSOE: el gobierno después de que aterrice en los bosques subcontratar con tus amigos

| Mobile | RSS

MSZP: a kormány a földek után az erdőket is kiszervezi a haveroknak))) PSOE: el gobierno después de que aterrice en los bosques subcontratar con tus amigos

2016. július 29. | hozzászólás | Fecsegő hírek

MSZP: a kormány a földek után az erdőket is kiszervezi a haveroknak

fecsegő szimbolum


www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Nem törődnek bele a szocialisták a földkérdésben tartandó népszavazás látszólagos kudarcába és minden követ megmozgatnak, hogy a referendum kiírásra kerüljön. Van azonban egy ennél nagyobb problémájuk, méghozzá azok az aggasztó jelek, amely alapján arra következtetnek, hogy az állami földek privatizációja után a kormány az erdővagyon kiszervezésére is sort kerít.
MSZP: a kormány a földek után az erdőket is kiszervezi a haveroknak

Az MSZP 240 ezernél is több aláírást adott le az NVI-nek, amely vizsgálatok nélkül utasított el több ezer szignót – mondta el az ATV Start című reggeli műsorában Korózs Lajos szocialista országgyűlési képviselő, hozzátéve: hiába voltak az aláírások és a mellettük szereplő adatok is hitelt érdemlőek, amiatt, hogy az ív alján nem szerepelt az azokat gyűjtő aktivista neve, a revizorok nem vették figyelembe az íven szereplő adatokat.

Legalább 5 ezer ilyen aláírás „ment a kukába”

– fogalmazott Korózs és arról a belső leiratról is beszélt, amely alapján a választási iroda munkatársai dolgoztak, de a nyilvánosság számára nem vált hozzáférhetővé. Az MSZP mindenesetre vétót fog benyújtani, noha abból indulnak ki, hogy „Magyarországon csak abban a témában és akkor lehet népszavazást tartani, amit és amikor Orbán Viktor jóváhagy”.

Egyik lehetséges kimenetele az lehet törekvéseiknek, hogy – miután 100 ezer aláírás így is úgy is megvan – az országgyűlés ősszel mégiscsak a népszavazás kiírása ellett dönt, tehát ilyen értelemben a „labda most a Fidesznél pattog” – véli a politikus és visszautasította, hogy kezdeményezésük okafogyottá vált volna az állam i földek privatizációjának lezárultával. Mint mondta, még mindig százezres nagyságrendben állnak rendelkezésre állami földek azokon a területeken kívül, amelyeket eddig nem sikerült eladni.

A képviselő azonban az állami erdővagyonért még jobban aggódik. Állítása szerint pártjában élnek a gyanúperrel, hogy

nem véletlenül emelték fel idén az erdőgazdaságok vezérigazgatóinak fizetését horribilis mértékben.

Az MSZP ebből arra következtet, hogy a Fidesz nem kér mást cserébe tőlük ezért, mint „lojalitást és asszisztenciát”, amikor megkezdődik az állami erdők magánkézbe adás a „csókosoknak, a Fideszes haveroknak”.

szerző:atv.hu

PSOE: el gobierno después de que aterrice en los bosques subcontratar con tus amigos

 castañeteo el símbolo


www.fecsego.eu Internacional Buenas noticias!

Ellos no se preocupan de ello, los socialistas celebró un referéndum sobre la cuestión de la tierra y la falta aparente de piedra sin mover para escribirse en un referéndum. Pero hay un problema más grande, incluso preocupante son los signos por los cuales concluyen que después de la privatización de tierras públicas, el gobierno es una especie de proxeneta recursos forestales externalización.
PSOE: el gobierno después de que aterrice en los bosques subcontratar con tus amigos

El MSZP 240 mil firmas más se desprenden de NVI, que rechazó miles de firmas para sin pruebas – dijo al programa matutino de ATV de inicio por Louis Korózs diputado socialista, y agregó: vano fueron las firmas y datos con ellos en el crédito satisfacción, el hecho de que la parte inferior de la curva no están incluidos en el nombre del activista colección, los datos en el registro de los inspectores de impuestos no se consideraron.

Al menos cinco mil dicha firma “fuimos en la papelera ‘

– Said Korózs y habló sobre la leiratról interna también trabajaron sobre la base de las cuales el personal de la oficina electoral, pero no se volvieron a disposición del público. El PSOE se presentará a vetar cualquier caso, aunque se supone que “Hungría sólo en el tema y se puede realizar un referéndum sobre qué y cuándo aprobaciones Viktor Orban.”

Un posible resultado podría ser aspiraciones que – después de 100 mil firmas para que puedan tener – la Asamblea Nacional en el otoño, después de todo el referéndum parido que elegir, por lo que en este sentido la “pelota está ahora en los rebotes Fidesz” – dice el político y se negó a tomar el juicio iniciativa el estado habría sido el fin de la privatización de la tierra. Como se dijo, todavía hay cientos de miles de tierras públicas disponibles justo fuera de las zonas que no han sido capaces de vender.

Sin embargo, los representantes del Estado erdővagyonért aún más preocupado. Afirma que su partido viven en gyanúperrel de

No es casualidad que este año elevó los salarios de los CEOs de horribilis grado forestal.

El PSOE concluye que el Fidesz no pide nada a cambio de ellos con el fin de “lealtad y ayuda para” cuando el inicio de la privatización de los bosques del estado “beso combatientes, los compañeros de Fidesz.”

Autor: atv.hu

Leave a Reply 845 megnézve, 1 alkalommal mai nap |