< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Özönvíz Budapesten – autók süllyedtek el((( Inondation à Budapest – voitures coulés

| Mobile | RSS

Özönvíz Budapesten – autók süllyedtek el((( Inondation à Budapest – voitures coulés

2016. július 29. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Özönvíz Budapesten – autók süllyedtek el

Három, az úton felhalmozódott esővízben elsüllyedt autót szabadítottak ki a tűzoltók csütörtök reggel a főváros X. kerületében, a Maglódi úton – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) szóvivője az MTI-t.

Kisdi Máté közölte: az úttesten mintegy 100 méter hosszan 40 centiméteres magasságúra emelkedett a vízszint a csütörtök reggeli viharban. A bennragadt autókat a tűzoltóknak kellett kihúzniuk.

Sashalmon, a főváros XVI. kerületében egy családi ház pincéjéből egyméteres magasságúra duzzadt vizet szivattyúztak ki a tűzoltók, a VIII. kerületben pedig az autókat és a járókelőket veszélyeztető leszakadt faágakat kellett eltávolítaniuk – mondta a szóvivő.

forrás:propeller.hu

Inondation à Budapest – voitures coulés

Trois eau de pluie accumulée sur les voitures de route submergée libérés par les pompiers jeudi matin dans le neuvième arrondissement de la capitale, Maglódi la route – a informé la Direction de la gestion d’urgence municipale (FKI) porte-parole de MTI.