< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A németek korlátoznák a magyaroknak szánt EU-pénzeket))) Les Allemands limiterait les fonds communautaires destinés aux Hongrois

| Mobile | RSS

A németek korlátoznák a magyaroknak szánt EU-pénzeket))) Les Allemands limiterait les fonds communautaires destinés aux Hongrois

2016. augusztus 10. | hozzászólás | Fecsegő hírek

168 Óra Online írása
A németek korlátoznák a magyaroknak szánt EU-pénzeket

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A Frankfurter Allgemeine Zeitung szerint német EP-képviselők azt követelik, hogy az eddiginél kevesebb közösségi támogatást kapjanak azok az államok, amelyek – mint a magyarok és a lengyelek – az uniós pénzek haszonélvezői, ám elzárkóznak a menekültek áttelepítése elől. Azaz csapódjon le a költségvetésben, ha valaki nem szolidáris.

Az illetékes strasbourgi bizottság CDU-s vezetője úgy fogalmazott, hogy az átutalások egy részét le kell állítani, ha valamely ország nem tartja magát az európai joghoz vagy ha csupán tessék-lássék módon veszi ki részét a menekültek regisztrációjából, illetve átvételéből.

Hasonlóan nyilatkozott az uniós parlament német liberális alelnöke is. Graf Lambsdorff szerint a Merkel-kabinetnek ősszel a közös kiadások ellenőrzése során el kell érnie, hogy például Magyarország és Lengyelország mutasson nagyobb megértést a menekültkérdésben és tartsa tiszteletben az európai értékeket is, mivel mindketten a szubvenciók nettó kedvezményezettjei.
Alexander Graf Lambsdorff

Orbán és Kaczyński közös álláspontot képvisel több kérdésben is

A The Washington Post is úgy mutatja be az Orbán–Kaczyński-találkozót, hogy itt két olyan, jobboldali-nacionalista vezető ült le egymással, aki hasonló irányba viszi országát.

A vendég csodálatát fejezte ki a házigazda erős, illiberális kormányzási modellje iránt, amely azonban külföldön aggályokat váltott ki a magyar demokrácia állapota miatt. A Jog és Igazságosság ugyanazt az utat választotta, mint Orbán, beleértve az igazságszolgáltatás és a média erősebb központi ellenőrzését. Közös álláspontot képviselnek a migráció ügyében is, határozottan ellenzik az unió próbálkozását, hogy elossza a menekülteket a tagállamok között.

Véleményük csupán Oroszország ügyében tér el. Kaczyński régóta igen borúlátóan ítéli meg Moszkvát, a magyar politikus ezzel szemben szorosabb viszonyt alakított ki Putyinnal, amikor szorgalmazta a kétoldalú energetikai együttműködést. A hivatalos közleményből különben az derül ki, hogy a két vezető egész délután tárgyalt az európai helyzetről.

(Forrás: Klubrádió/Szelestey Lajos)

forrás:168óra.hu

Les Allemands limiterait les fonds communautaires destinés aux Hongrois

www.fecsego.eu nouvelles internationales Bon!

Le Frankfurter Allgemeine Zeitung, selon les députés allemands exigent que la communauté de moins en moins de soutien à ces Etats, qui – comme les Hongrois et les Polonais – les bénéficiaires des fonds européens, mais à l’écart de réinstallation des réfugiés vue. Qui frappe le budget aura lieu si l’on est pas solidaire.

La commission compétente à Strasbourg et leader de la CDU a déclaré que certains des transferts à être arrêté si un pays ne respecte pas le droit européen ou si elle est la part douloureuse de manière Tess des réfugiés de l’enregistrement ou la réception de.

De même, le Parlement européen, a déclaré le vice-président allemand libéral. Graf Lambsdorff, le cabinet Merkel doit être au moins tomber dans le contrôle des dépenses publiques, comme la Hongrie et la Pologne à montrer une meilleure compréhension des questions relatives aux réfugiés et le respect des valeurs européennes, à la fois comme bénéficiaires nets des subventions.
Alexander Graf Lambsdorff

position commune Orbán et Kaczynski représente un certain nombre de questions

Le Washington Post présente également la réunion Orbán, Kaczyński que voici deux leader nationaliste de droite assis avec l’autre, qui apportera le royaume dans une direction similaire.

L’invité a exprimé son admiration pour le modèle de gouvernance forte intolérante envers les hôtes, cependant, ce qui a conduit à des préoccupations à l’étranger en raison de l’état de la démocratie en Hongrie. La loi et la justice a choisi le même chemin que Orbán, y compris le contrôle central plus fort de la justice et les médias. Position commune représente un cas de migration, fortement opposé à la tentative du syndicat de distribuer les réfugiés entre les États membres.

seulement leur opinion de la Russie au sujet de votre espace. Kaczynski a longtemps été une vision très pessimiste de Moscou, les politiciens hongrois, en revanche, a développé une relation plus étroite avec Poutine quand il a appelé à la coopération énergétique bilatérale. L’avis officiel d’autre à vous dire que l’après-midi, les deux dirigeants ont discuté de la situation en Europe.

(Source: Louis Radio Club / Szelestey)

Source: 168óra.hu

Leave a Reply 763 megnézve, 1 alkalommal mai nap |