< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Szétlophattak egy 45 milliárdos uniós programot))) Szétlophattak un programa de 45 mil millones de la UE

| Mobile | RSS

Szétlophattak egy 45 milliárdos uniós programot))) Szétlophattak un programa de 45 mil millones de la UE

2016. augusztus 12. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Szétlophattak egy 45 milliárdos uniós programot

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Az LMP-s Hadházy Ákos szokásos csütörtöki Korrupcióinfóján az eddigi egészségügyi, oktatási, roma felzárkóztatós pénzlenyúlások után (TÁMOP) egy NGM által folyósított GOP-os (Gazdaságfejlesztési Operatív Program) projekt gyanús kifizetéseiről beszélt. Az LMP feljelentést is tesz a 45 milliárdos projekt miatt.

Hadházy szerint a kormány – ígérete ellenére – továbbra is hagyja, hogy az uniós forrásokon élősködő cégek folytathassák a lenyúlást. Olyan cégek, amelyek kamu pályázatokat irattatnak ki, majd úgy keresnek pályázót, hogy az átengedje a projektek kivitelezését.

A fent említett 45 milliárdos projektből két céget, és azok furcsaságait emelte ki.

Az egyik egy üzleti tanácsadással foglalkozó cég, a Corporate Values Szervezetfejlesztési és Vezetési Tanácsadó Kft., amely minden féle szakmai előzmény nélkül egyszer csak 300 millió forintot rántott fel egy rákkutatási pályázat nyerteseként.

Hadházy szerint nem elég, hogy szakértők szerint extrémen túlárazott volt az, amit végül leadott a cég, de ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy már korábban elkészült anyagot adtak le eredményként. Annyi csak, hogy ez az anyag először 50 millióból készült el Eurostar-finanszírozásból, ám most valószínűleg ugyanazért kaptak 300 milliót.

Hadházy szerint egy másik gyanús cég az Advanced Network Technologies , amelynek tulajdonosa az amerikai kitiltási botrány egyetlen vádlottja. A számítástechnikai cég 1,8 milliárd forint támogatást nyert a profiljától távol álló, “elsőre tudományosnak tűnő”, ugyanakkor kétséges tartalmú kutatásokra. Az LMP közérdekű adatkérésekkel fog utánajárni, hogy valóban megtörténtek-e a fejlesztések, mondta a politikus, aki szerint egyébként Mengyi Roland korrupciógyanús esete bizonyítja azt, hogy az uniós pénzek lenyúlásában nem csak pályázatíró cégek, hanem politikusok is érintettek.

forrás:index.hu

Szétlophattak un programa de 45 mil millones de la UE

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

www.fecsego.eu noticias internacionales Buena!

La normalidad el jueves LMP y Hadhazy Akos Korrupcióinfóján por la salud anterior, la educación, Roma felzárkóztatós pénzlenyúlások proyecto (SROP) es pagado por (Programa Operativo de Desarrollo Económico) NGM GOP, habló sobre pagos sospechosos. La LMP también presentará una queja debido al proyecto de 45 millones de dólares.

Hadhazy, según el gobierno – a pesar de las promesas – se siga permitiendo que los fondos de la UE y empresas parasitarias continúan manteniendo arriba. Las empresas que llevan a cabo una aplicaciones de documentos falsos, y que están buscando candidatos que se deben pasar por la ejecución de los proyectos.

El proyecto de 45 millones de estas dos empresas y sus peculiaridades señaló.

Una de ellas es una empresa de consultoría de negocios, valores corporativos, Desarrollo Organizacional y Consultoría de Gestión Kft., Que de pronto sacó HUF 300 millones para una investigación sobre el cáncer como el adjudicatario sin ninguna historia profesional.

Hadhazy no es suficiente, los expertos dicen que era extremadamente caro para lo que eventualmente fundido en la empresa, sino que además parece que el asunto ya había sido rematada como resultado. Sólo en la medida que este material se hizo por primera vez en la financiación de 50 millones de Eurostar, pero ahora es probable que sea recibida por el mismo 300 millones.

Hadhazy que otra empresa sospechosa de Tecnologías de Redes Avanzadas, que es propiedad de los EE.UU. prohíbe un único acusado en el escándalo. La empresa de informática se adjudicó un HUF 1.8 mil millones para apoyar el perfil de distante, “en un principio aparentemente la ciencia”, pero es dudoso contenido de la investigación. La LMP se enterará de las solicitudes de información pública que de hecho se han producido en el desarrollo, dijo el político que dice lo contrario sospecha caso de corrupción Mengyi Roland demostrar que el dinero de la UE lenyúlásában no sólo las empresas de escritura tierna, pero los políticos están involucrados.

Fuente: index.hu

Leave a Reply 889 megnézve, 2 alkalommal mai nap |