< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A dzsihadisták megfenyegették a Miss Universe-t))) Les djihadistes ont menacé de Miss Univers

| Mobile | RSS

A dzsihadisták megfenyegették a Miss Universe-t))) Les djihadistes ont menacé de Miss Univers

2016. augusztus 13. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A dzsihadisták megfenyegették a Miss Universe-t

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Komolyan kell venni azt a terrorfenyegetést, amelyet állítólag az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet fogalmazott meg a Fülöp-szigeteken jövőre tervezett Miss Universe nemzetközi szépségverseny ellen – mondta pénteken a Fülöp-szigeteki hadsereg szóvivője.

Az IÁ közösségi médiában nemrég megjelent egyik videóján, amelyet valószínűleg valahol a Közel-Keleten forgattak, és pokolgép készítését mutatta, arab felirattal a következő volt olvasható:

„készül a bomba Miss Universe-nek”.

A Miss Universe döntője a tervek szerint jövő januárban lesz Manilában. „Komolyan vesszük a fenyegetést” – hangsúlyozta Edgard Arevalo ezredes, a hadsereg szóvivője. A hatóságok azonban még vizsgálják a felvétel hitelességét.

A manilai hatóságok szerint nincsenek IÁ-szélsőségesek az országban, de a terrorszervezet egy korábbi videoüzenetben soraiba fogadta az Abu Sayyaf Fülöp-szigeteki iszlamista terrorszervezetet, amely hűséget fogadott az Iszlám Államnak.

„Megismételjük: az IÁ nincs jelen a Fülöp-szigeteken” – szögezte le Arevalo.

„Olyan csoportok vannak, amelyek azt állítják, hogy kapcsolatban állnak az IÁ-val, hogy pénzhez juthassanak. Így nem is túloz nagyon a terrorszervezet, amikor azt állítja, hogy IÁ-sejtek működnek a Fülöp-szigeteken, hogy bizonygassa globális tagságát” – tette hozzá az ezredes.

Eddig két alkalommal rendezték meg a Miss Universe-t Manilában, egyszer 1974-ben, majd 1994-ben. A szépségverseny győztese 2015-ben a 26 éves Fülöp-szigeteki Pia Alonzo Wurtzbach volt.

Szerdán Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök utasította a hadsereget: semmisítsék meg az Abu Sayyafot, máskülönben az országot „megfertőzi” az Iszlám Állam és a terrorizmus.

forrás:magyar idő.hu

Les djihadistes ont menacé de Miss Univers

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

Que Dieu bénisse et protège le portail de nouvelles international www.fecsego.eu Hongrie!

la menace terroriste doit être pris au sérieux, prétendument une organisation terroriste appelée l’État islamique (IA) formulée contre planifiée internationale Miss Univers de l’année suivante Philippines – a déclaré vendredi le porte-parole de l’armée philippine dit.

IA vient de publier la vidéo d’un média social, qui semble avoir été tiré quelque part au Moyen-Orient, et a montré la fabrication de bombes, a été l’inscription en arabe se lit:

“Miss Univers est fait de la bombe de.”

La finale de Miss Univers est prévue pour Janvier prochain sera à Manille. «Nous prenons au sérieux la menace” – il a souligné le colonel Edgard Arevalo, un porte-parole militaire. Toutefois, les autorités d’instruction toujours le tir d’authenticité.

Selon les autorités de Manille ne sont pas des extrémistes IA-aile dans le pays, mais l’organisation terroriste dans un message vidéo précédemment reçu dans les rangs de l’organisation terroriste islamiste Abu Sayyaf philippin qui a adopté l’allégeance à l’Etat islamique.

“Encore une fois, l’IA est pas présent dans les Philippines” – coincé Arevalo.

“Il y a des groupes qui prétendent être liés à l’IA, avec accès à l’argent. Donc, il est pas vraiment exagéré l’organisation terroriste, qui prétend que les cellules IA fonctionnent aux Philippines pour bizonygassa membres du monde entier “- a ajouté le colonel.

Jusqu’à présent organisé deux fois la Miss Univers Manille, une fois en 1974, puis en 1994. Le gagnant du concours en 2015 était de 26 ans Philippine Pia Alonzo Wurtzbach.

Mercredi, le président Rodrigo DUTERTRE instruit l’armée philippine: détruire le groupe Abu Sayyaf, sinon le pays sera “taint” l’État islamique et le terrorisme.

Source: période hongroise.

Leave a Reply 238 megnézve, 2 alkalommal mai nap |