< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Összefogott Gyurcsány és Molnár Gyula a kamunépszavazás bojkottjában

| Mobile | RSS

Összefogott Gyurcsány és Molnár Gyula a kamunépszavazás bojkottjában

2016. augusztus 14. | hozzászólás | Közélet

Összefogott Gyurcsány és Molnár Gyula a kamunépszavazás bojkottjában

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Molnár Gyula, az MSZP és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke megállapodott abban, hogy a két párt együttműködik a kormány kvótanépszavazásának bojkottjában – értesült a Népszabadság.

Ugyanazzal a szlogennel vág neki az MSZP és a Demokratikus Koalíció a ma kezdődő kvótanépszavazási kampánynak. Mindkét párt a

„Maradj otthon, maradj Európában!”

mondatot tűzi majd a zászla­jára. Az elmúlt években ­egymással rendszeresen vitatkozó két párt most szorosan együtt fog működni. Molnár ­Gyula és Gyurcsány Ferenc megállapodott abban, hogy felszólítják híveiket, vegyenek részt a másik szervezet rendezvényein.

Összefogott Gyurcsány és Molnár Gyula a kamunépszavazás bojkottjában

Az MSZP új elnöke országjáró körútjának minden állomásán ezzel a szlogennel figyelmezteti az embereket, ne vegyenek részt a kormány által kezdeményezett referendumon.

Ez azért is érdekes, mert a kifejezést a Gyurcsány vezette párt használta először: ők mondták ki először, hogy bojkottálni kell a népszavazást. A Népszabadság által megkeresett DK-s politikusok szerint most

nincs jelentősége az elsőbbség kérdésének, hiszen a cél közös.

Ezért a szocialista politikusok arra kérik a választóikat, vegyenek részt a Demokratikus Koalíció október 1-jei akcióján, ahol élőlánccal veszik körbe a Parlamentet. Gyurcsány pedig arra buzdítja híveit, jelenjenek meg október 2-án az MSZP Szabad Európa Nap elnevezésű rendezvényein.

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 757 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: