< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Új generáció Nudista tetőtéri bár nyitott Londonban – trambulinnal))) Bar sur le toit ouvert nudiste à Londres – trampoline

| Mobile | RSS

Új generáció Nudista tetőtéri bár nyitott Londonban – trambulinnal))) Bar sur le toit ouvert nudiste à Londres – trampoline

2016. augusztus 16. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Új generáció

Nudista tetőtéri bár nyitott Londonban – trambulinnal

 

Screenshot

Egy héttel az után, hogy Londonban megnyitott az első nudista étterem, a várólista már negyvenezer lelkes exhibicionistát számlál, gyorsan kiegészítették egy nudista tetőtéri bárral.

A napozóterasz hihetetlen látványt nyújt, és nem csak “azért”: a londoni Országháztér felett a látogatók megcsodálhatják a brit főváros leglátványosabb nevezetességeit, mint amilyen a Big Ben, a London Eye és a Westminster Abbey.

A csaposok és felszolgálók is meztelenek, függőágyakban, nyugágyakban pihenhetnek a vendégek, és megmagyarázhatatlan módon található a teraszon egy trambulin is.

Screenshot
forrás:ma.hu

Bar sur le toit ouvert nudiste à Londres – trampoline

capture d’écran

Une semaine après son ouverture à Londres dans les premiers restaurants nudistes, une liste d’attente a été compté quarante mille exhibitionnistes enthousiastes, rapidement complétée par un bar sur le toit nu.

La terrasse avec une vue incroyable, et non pas seulement “parce que” sur la maison de la place du Parlement à Londres, les visiteurs peuvent admirer les sites les plus spectaculaires de la capitale britannique comme Big Ben, le London Eye et Westminster Abbey.

Les barmen et serveuses aussi nues, des hamacs, des chaises longues où vous pourrez vous détendre et inexplicablement situé sur la terrasse d’un trampoline.
capture d’écran

Source: ma.hu

Leave a Reply 889 megnézve, 2 alkalommal mai nap |