< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Matolcsy ezt az 1.8 milliárdot is eltitkolta volna((( Matolcsy 1,8 bilhão disto teria ocultado

| Mobile | RSS

Matolcsy ezt az 1.8 milliárdot is eltitkolta volna((( Matolcsy 1,8 bilhão disto teria ocultado

2016. augusztus 20. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Matolcsy ezt az 1.8 milliárdot is eltitkolta volna

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

A Transparency International Magyarország (TI) kiperelte, jogerősen nyilvánosak azok a dokumentumok, amelyek alapján a Századvég drágább ajánlata nyert a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kutatásra, tanácsadásra és kommunikációra kiírt közbeszerzési pályázatán. Ötletbörze és matematikai alapműveletek nettó hét oldalon: ezzel utasította maga mögé a kormány agytrösztje a Kopint-Tárki kettős 700 millióval olcsóbb ajánlatát – írja az atlatszo.hu.

A tenderen vesztes Kopint-Tárki-páros az eredményhirdetés után közzétette a saját, az energiaárak alakulásának és egyes országok monetáris politikájának összefüggéseiről szóló mintatanulmányát. Az MNB által eddig dugdosott Századvég-dolgozat azonban új olvasmány, rövid tartalmi ismertető következik.

A Századvég mintatanulmánya három, újszerűnek mondott egészségügyi eszközt mutat be: az egyik a „(…) nagy-britanniai Cumbria és Lanchasire [helyesen: Lancashire] megyékben működő TeleStroke hálózat”; a másik az elektronikus beteg-nyilvántartási rendszer; a harmadik a „távoli betegfigyelés”.

A dolgozat első fejezete mintegy két (2) oldalnyi szövegben ismerteti a szélütés korai kezelésére alkalmazott brit módszert, majd arra jut, hogy az innováció költségvetési szempontból nem jelentős, talán 100-200 millió forint megtakarítást eredményez.

Ezután következik Az elektronikus beteg-nyilvántartási rendszer bevezetése című négy oldalas fejezet, a hozzáadott értéknek tekinthető, érdemi szöveg itt is két oldal.

Az ötletbörze a távoli betegfigyelés lehetőségeit taglaló szövegrésszel zárul. Megtudjuk, hogy egyrészt van ilyen rendszer például Svédországban, sőt az Egyesült Államokban gyártanak is erre a célra eszközt, majd egy YouTube-videó linjével hívják fel a figyelmet egy vállalat jövőképére.

2015 januárjában jelent meg az MNB közbeszerzési hirdetménye, amelyben kutatás-elemzésre, stratégiai tanácsadásra és kommunikációs feladatokra kerestek partnert. Magyarország szempontjából releváns, a világgazdaság szempontjából kiemelkedően fontos országokban sikeresen alkalmazott társadalom- és gazdaságpolitikai megoldásokat, jógyakorlatokat kellett bemutatni

A bírálat szempontjainál a vállalási ár sokkal nagyobb súllyal esett latba, mint a mintatanulmány: a kiírásban az előbbi 65, az utóbbi 10 súlyszámmal szerepel. Az értékelésnél a Kopint-Tárki árajánlata 650 súlyozott pontszámával jócskán beelőzte a 447 súlyozott pontra értékelt Századvég-ajánlatot. A tevékenységre vonatkozó ajánlat értékelésénél ennek jelentős részét ledolgozta a Századvég ajánlata, de még így is a Kopint-Tárki volt jobb.

A mérleg nyelve a mintatanulmány értékelésével billent a Századvég felé, ezt a részt ugyanis 100 / 10 arányban a Századvég nyerte. Ezzel összességében 847 / 780 arányban a Századvég ajánlata lett jobb.

A teljes cikket itt olvashatja!

forrás:népszava online.hu

Matolcsy 1,8 bilhão disto teria ocultado

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, em todos os continentes www.fecsego.eu 1OO países em todos os continentes [/ caption]
Que Deus abençoe e proteja o portal de notícias internacional www.fecsego.eu Hungria!

Transparência Internacional Hungria (TI) kiperelte, finalmente, tornado público os documentos com base nos quais ganhou a licitação Századvég mais caro Banco Nacional da Hungria de pesquisa (NBH), consultoria e comunicações anunciou concurso público. Brainstorming e operações matemáticas básicas, rede de sete páginas com bater um governo think-tank em Kopint- Tarki dobrar para 700 milhões oferta mais barata – digite o atlatszo.hu.

A proposta perder Kopint – Tarki publicou um par de seu próprio, como estudos sobre a evolução dos preços da energia e do contexto para a política monetária em alguns países após o anúncio dos resultados. No entanto dugdosott até agora pelo novo papel leitura Banco Századvég, uma breve descrição do conteúdo ocorre.

O estudo apresenta três exemplo Századvég, disse novos dispositivos médicos: um é “(…) na Grã-Bretanha e Cumbria Lanchasire [leia-se: Lancashire] operando em municípios TeleStroke rede”; o outro é o sistema de prontuário eletrônico do paciente; o terceiro é “monitoramento remoto de pacientes.”

O primeiro capítulo da tese descreve aproximadamente 2 (duas) páginas de método britânica texto AVC usados ​​para tratar cedo e conclui que a inovação não é significativa em termos orçamentais, pode resultar em economias de HUF 100-200 milhões.

Em seguida, vem a introdução de quatro páginas do sistema de paciente registro eletrônico nas notas, o valor acrescentado é considerado texto significativo aqui dois lados.

A sessão de brainstorming conclui com opções para monitoração do paciente remoto em discutir com as palavras. Nós aprendemos que existe uma tal parte de um sistema, como a Suécia e mesmo os Estados Unidos são fabricados para este dispositivo propósito, e um YouTube vídeo chamada linjével atenção a visão da empresa.

Em janeiro de 2015, ele apareceu em anúncios públicos do Banco, em que as funções de pesquisa e análise, consultoria estratégica e de comunicação estavam à procura de um parceiro. Hungria em termos de soluções de política social e económica jógyakorlatokat relevante, a economia mundial é extremamente importantes países haviam utilizado com sucesso para demonstrar

Os pontos de crítica em termos de tomar preço caiu muito mais fortemente superam a amostra do estudo: o anúncio do primeiro 65 dos últimos 10 números em peso. A avaliação do preço Kopint- Tarki pontuação ponderada de 650-447 beelőzte bem ponderada oferta Századvég classificado pontos. licitação para a avaliação desta parte significativa do trabalho da oferta Századvég atividade, mas ainda é um Kopint- Tarki era melhor.

As escalas desviado para a avaliação da amostra de estudo Századvég, porque esta parte 100/10 proporção de Századvég ganhou. No conjunto, 847/780 proporção de Századvég oferta era melhor.

O artigo completo pode ser encontrado aqui!
Fonte: referendo online.hu

Leave a Reply 3439 megnézve, 1 alkalommal mai nap |