< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Meddig tartható még Rogán Antal?)))Combien de temps ont gardé Antal Rogan?

| Mobile | RSS

Meddig tartható még Rogán Antal?)))Combien de temps ont gardé Antal Rogan?

2016. augusztus 22. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Meddig tartható még Rogán Antal?

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Rogán Antal felelősségét most nem firtatják a bűnüldöző szervek, ám ügyeinek száma szinte végtelen FOTÓ: NÉPSZAVA

Nem történt bűncselekmény a Juhász Péter V. kerületi önkormányzati képviselő és vagy egy tucat más feljelentő által kifogásolt belvárosi ingatlaneladásokkal összefüggésben, ezért a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) bűncselekmény hiányában megszüntette a különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával ismeretlen tettesek ellen indított nyomozását. Rogán Antal tehát, úgy tűnik, ezt megússza, és a polgármesterként, Fidesz-frakcióvezetőként, ma pedig kabinetminiszterként is botrányról botrányra egyre feljebb jutó politikus továbbra is élvezi miniszterelnöke bizalmát.

Nem meglepő, hogy egy felmérés szerint a fideszes politikusok közül a legnagyobb arányban utasítják Rogán Antalt el a választópolgárok. Őt követi Orbán Viktor, a főnöke. A Miniszterelnöki Kabinetiroda mai vezetője, az egykori belvárosi polgármester, volt Fidesz-frakcióvezető és legújabban “feltaláló” ugyanis évek óta folyamatosan a figyelem középpontjában áll, s ennek nem csupán a bulvárszereplést sem elutasító személyisége, hanem – legalábbis – gyanús ügyeinek végtelen sora állhat a hátterében. Következménye, úgy tűnik, egyetlen vitatott ügyének sincs.

Pedig Rogán valóban régóta halmozza a kérdéseket maga körül, hiszen már a 2006-os kampányban, aminek ő volt a vezetője a Fidesz részéről, máris kitört egy botrány: MSZP-s számítógépeket hekkeltek meg fideszes szerverről, és kiderült az is, hogy a függetlennek mondott Magyar Vizsla című kiadvány is köthető a Fideszhez. Ezt megelőzően, még sokkal “kisebb halként” az Országgyűlés parlamenti vizsgálóbizottsága is foglalkozott azzal a hírrel, miszerint a Kulcsár Attila K&H-s botránybróker húszmilliárdos sikkasztásának egyik kedvezményezettje lehetett – Rogán mellett, illetve adott esetben javára – Kertész Balázs, a politikus bizalmasa. Sem Kertész, sem más politika-közeli érintett neve nem került ugyanakkor be végül a máig le nem zárult büntetőügy vádiratába. Ahogyan a propagandaminiszter máig sikeresen kerülte el a jogi felelősségre vonást mindenben, amibe – ugyanakkor alaposan – belekeveredhetett.

Nem mutyi

Az Együtt egy héten belül kétszer is lemondásra szólította fel Pintér Sándor belügyminisztert és Papp Károly országos rendőrfőkapitányt, először az úgynevezett kopasz-ügyben, második alkalommal pedig a hétvégén, épp “Rogán korrupciós ügyeinek eltussolásáért”. Szerintük ugyanis a jogi felelősségre vonás elkerüléséhez nyújthat segítséget az NNI, mely bűncselekmény hiányában megszüntette az V. kerületi ingatlanok áron alul történő értékesítése kapcsán indított nyomozást a Juhász Péter Együtt-alelnök által feltárt ügyekben. Az eljáró hatóság szerint nem történt bűncselekmény a különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával ismeretlen tettesek ellen indított ügyben. Igazságügyi ingatlanszakértők bevonásával arra az álláspontra jutottak, hogy a vizsgált 11 ingatlan eladása nem okozott vagyoni hátrányt. A határozat szerint a bevont szakemberek 10 esetben alacsonyabb értéket határoztak meg az ingatlanokra, mint amennyiért azok elkeltek. Így a rendőrség szerint hűtlen kezelés sem történhetett, azaz büntetőjogilag semmi kivetni való nincs abban, hogy a bérlő által kedvezményesen 42 millió forintért megvásárolt – az ügyletet megelőzően az önkormányzat által 74, a rendőrség szakértője által 67 milliósra értékelt – ingatlant egy évvel később a vevő 102 millióért adta tovább.

Megírtuk: a Rogán belvárosi polgármesteri regnálása idején történt ingatlaneladások miatt először 2014 decemberében Juhász Péter kerületi képviselő (Együtt) tett feljelentést, aztán őt követte még 11 másik személy, köztük Varjú László DK-s, Szabó Tímea PM-es képviselők is. Juhász bejelentését először elkaszálta a kerületi rendőrség bűncselekmény hiányában, aztán a fellebbezések és a többi feljelentő kiegészítése után a Fővárosi Törvényszék újra elrendelte azt. A sokadszor meghosszabbított nyomozás “eredménye” szerint nemcsak nem volt lényegi a különbség az eladási ár, s az ingatlanok valós értéke között, hivatali visszaélés azért nem állapítható meg: mert az önkormányzat minden esetben időben módosította (!) a jogszabályokat ahhoz, hogy ügyletei jogszerűnek tűnjenek. Magyarán – mint azt az Index lefordította – a hatóság egyik érve, hogy bármilyen ingatlant el lehet adni áron alul, ha erre előtte írtak erre egy jogszabályt.

A döntés ellen egyébként a feljelentők nem élhetnek panasszal, mivel nem sértettjei az ügynek. Panaszjoga egyedül az önkormányzatnak volna, annak azonban nincs oka a panaszra. Most már kizárólag a Fővárosi Főügyészség léphet: ha a nyomozást hiányosnak tartja, vagy úgy ítéli meg, hogy a feltárt tényekből a nyomozók téves következtetéseket vontak le, további nyomozásra vagy éppen határozata visszavonására és új határozat kiadására kötelezheti a rendőrséget. Nincs tehát sok ok a bizakodásra.

Juhász: „Sorostól kértem segítséget”
Remélem egészen a 2018-as választási kampányig a helyén marad, mivel Rogán Antal szimbólumává vált a kormányzati bűnözésnek. Ezt a választóknak pedig látniuk kell – mondta lapunknak Juhász Péter. Az Együtt alelnöke még a “háttérhatalmakkal” is megbeszélte, hogy a miniszternek 2018-ig maradnia kell: “természetesen Soros György barátomnak is írtam, sőt, felhívtam, hogy utaljon már pénzt, hogy valamilyen módon korrupció gyanújába keverhessük vele Rogánt”. Juhász szerint a miniszter politikailag már régen megbukott, Orbán Viktor csupán azért tartja “lélegeztetőgépen”, mert a kormányfő az erőpolitizálásban hisz, s nem akar gyengének tűnni. Hozzátette, ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy egy friss felmérés szerint jelenleg Gyurcsány Ferenc után Rogán a második legellenszenvesebb politikus a közvélekedés szerint. “Afelett sem siklom el, hogy a magyar államalapítás ünnepén jött a hír, ami bizonyítja, hogy a Fidesz felszámolta az államot: megszüntették a Rogán kerületében egyértelműen elkövetett bűntettek miatt indított nyomozást. Teljesen kamu és álindokokkal” – emlékeztetett az alelnök, aki azonban nem hagyja annyiban a V. kerületi ingatlanok ügyét sem. Leszögezte, jogászai folytatják a munkát, s ősszel újult erővel szállnak harcba a belvárosi igazságért.

Bel(terjes)város

A hatósági szinten cáfolni igyekezett, ám tényszerűen – hiszen az új tulajdonosok jóval saját vételi áraikon felül adták el az ingatlanokat – aligha tagadható belvárosi ingatlanmutyi vélhetően a jéghegy csúcsa, már ami a Belvárost és Rogán ottani regnálását illeti. A most lezárt nyomozás mellett bírósági szakaszban van az elhíresült Rogán-Juhász-per is, amelyet a miniszter a személyiségi jogai megsértésére hivatkozva indított az Együtt V. kerületi képviselője ellen. Juhász ugyanis azt mondta Rogánra, hogy bűnöző és bűnözőkkel üzletel, amiért Rogán emiatt kártérítést követel Juhásztól, aki hogy alátámassza az igazát, a bíróságra hívta tanúnak a nemrég a Prisztás-gyilkosság miatt jogerősen 15 év fegyházra ítélt Portik Tamást, aki 2014-ben már egyszer azt mondta a bíróságon, hogy jól ismeri Rogánt. A bíró elrendelte Rogán és Portik szembesítését, amire végül a miniszter nem ment el, mert közbejött neki egy “halaszthatatlan közfeladat” (a német sajtóval volt találkozója – a szerk.). Ugyanakkor a bíróság előtt Portik – büntetőjogi felelőssége tudatában – terhelő vallomást tett Rogánra. Azt vallotta: tízmillió forintnak megfelelő euró kenőpénzt vitt Rogánnak egy áron alul értékesített ingatlanügylet nyomán. A Miniszterelnöki Kabinetiroda erre közölte: Rogán soha nem találkozott Portikkal. Hozzátették: két olyan rendőrt hívnak majd tanúnak, akik cáfolni fogják a jogerősen elítélt Portik állításait. Persze Rogánnak és jogi képviselőinek nehezen lehetnének legálisan információi olyan rendőrökről, akik mindezt cáfolni tudják, de ezzel senki sem foglalkozik. Eközben a miniszterelnök azt mondta a Kossuth Rádióban, hogy “természetesen” nem kérdezte meg Rogántól, hogy igazak-e Portik állítása, mert Portik bizonyítottan egy bűnöző. A következő kérdésre, hogy akkor lezártnak tekinti-e az ügyet, Orbán úgy felelt, hogy “ki se nyitottam”.

Pedig ideje volna, hogy a kormányfő komolyabban vegye a bizalmasa feje felett összegyűlt sötét fellegeket, mert könnyen maga Orbán is elázhat Rogánnal együtt. Persze egyelőre elegendő a Pintér Sándor belügyminiszter és Polt Péter legfőbb ügyész által irányított gépezet, hiszen a történet pikantériája, hogy a Portik által tett vallomás alapján Rogán ellen nem indult nyomozás, ellenben hamis vád miatt igen, még ha ismeretlen tettes ellen is formálisan, de gyakorlatilag Portikot fenyegetve.

Lenne ok a visszavonulóra
– Az V. kerület sötét ügyei – ideértve Vizoviczki belvárosi terjeszkedését – miatt
– A Portik-vallomás és a több szálon felmerült alvilági kapcsolatok miatt
– A Pasa parkban lévő lakásának vagyonnyilatkozati furcsaságai
– Általában a vagyona irreális, vagy inkább szürreális gyarapodása miatt
– Szomszédjának, Csetényi Csabának ömlő közpénzek és trafikkoncessziók miatt
– Az által kezdeményezett jogszabályokkal megalkotott letelepedési kötvények miatt

Csak őt hagyták ki?

Korántsem ez azonban első eset, amely Rogán belvárosi működését nem éppen “polgármesterinek” jellemzi. Vizoviczki László vesztegetéssel vádolt diszkókirály büntetőügyének negyedrendű vádlottja az N1TV-nek nyilatkozva azt állította, Rogánnak minden szezon elején négymillió forint kenőpénzt kellett fizetni azért, hogy a belvárosi teraszok kinyithassanak. De nemcsak hivatalos vallomásokban, sokszor a sajtó által aligha idézhető történetekben is feltűnik Rogán, a Belváros egykori – és informálisan mai ura -, méghozzá ugyanilyen szerepkörökben, A kabinetminiszter eddig azt a védekező taktikát választotta, hogy úgy tesz, mint aki nem tudott a kérdéses, problémás dolgokról, köze pedig pláne semmihez sem lenne. Állította például – közleményekben -, hogy nem tudta, hogy kik üzemeltetik az V. kerületben a legnagyobb szórakozóhelyeket és éttermeket, nem ismerte Vizoviczki Lászlót és Portik Tamást, akik a belváros meghatározó vállalkozói voltak, amíg le nem csukták őket. Állította azt is: nem volt tudomása arról, hogy közeli barátja, Habony Árpád bérelt-e önkormányzati ingatlant az V. kerületben, ahogyan arról sem tudott, , hogy az önkormányzat által kedvezményesen eladott ingatlanok közül hányat adtak tovább jelentős profittal az új tulajdonosaik. Fogalma sem volt arról, az önkormányzata kinek ad milliós kedvezményt egy-egy lakás árából, ahogyan arról sem, hogy ezekben az ügyekben bármiféle visszaélés gyanújával nyomozások, vizsgálatok indultak. Akkor is tudatlanságával érvelt például, amikor az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) már túl volt egy jelentésen az uniós forrásból megvalósult Budapest Szíve programmal kapcsolatban, amit már 2012 óta vizsgált és kritizált az Európai Bizottság. Sőt, a Vizoviczki-ügyben is állította: semmit sem tudott az egészről, holott már javában zajlott a 61 belvárosi rendőr – köztük parancsnokok – elleni nyomozás, akikkel kapcsolatban felmerült, hogy Vizoviczki emberei lefizethették őket.

A propagandaminiszter kommunikációs stratégiája egy-egy esetben talán hihető is lehetne, de Rogán körül nyomozati, önkormányzati vagy üzleti oldalon nem volt hiány alvilág ismeretekből, s ha a miniszter verziója szerint neki senki sem szólt semmiről, regnálása alatt nem tapasztalt semmi gyanúsat, az komoly politikusi alkalmatlanságról árulkodna. Már csak ez elegendő ok lenne ahhoz, hogy Orbán ne tartsa maga mellett tovább.

Voldemort már magyarázkodik…
Nemcsak Rogán Antalnak, más fideszeseknek is vannak kínos ügyei. Az utóbbi napokat egyértelműen a magát Voldemort nagyúrnak szólíttató Mengyi Roland uniós pályázati kenőpénzes sztorija uralta, s úgy tűnik, ennek az esetnek elsőként lehet jogi következménye is. “Sem nem kértem, sem nem fogadtam el semmilyen kenőpénzt. Minden, amit állítanak szerintem félreértések, és csúsztatások sorozata” – mondta el az RTL Híradónak pénteken a korrupciós ügybe keveredett Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselő, éppen azután, hogy Polt Péter legfőbb ügyész is megalapozottnak látta vele szemben a gyanút, ezért mentelmi jogának felfüggesztését kérte az Országgyűlés elnökétől. Mengyi Rolandról a hónap elején a 168 Óra írta meg rendőrségi iratokra és lehallgatási jegyzőkönyvekre hivatkozva, hogy százmilliós uniós támogatás lenyúlási tervének volt részese. A gyanú szerint 10 millió forint kenőpénzt kért szociális szövetkezetektől, cserébe azt ígérve, elintézi, hogy nyerjenek egy rájuk szabott 500 millió forintos uniós pályázaton. Mengyi azt mondta az RTL-nek, ő maga kezdeményezi, hogy felfüggesszék a mentelmi jogát (erre azonban, mint megírtuk, semmi szükség, miután a legfőbb ügyész már kikérte – a szerk). “Én ebben az ügyben teljesen tisztán állok” – állította Mengyi, hozzátéve: nem beszélt még az ügyészséggel, és úgy gondolja, hogy az ügyet borító – Mengyi szerint csúsztató újságíró – valószínűleg többet tud a nyomozásról, mint ő. Állította, nem közvetített döntéshozók és vállalkozók között, továbbá nem is így működik a pályázati rendszer.
Csütörtökön az ügyészség azt közölte, két bűncselekmény merült fel Mengyivel kapcsolatban: bűnszövetségben és bűnsegédként elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás kísérlete és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés. Ekkor derült ki az is, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói majdnem elkapták egy rajtaütéskor Mengyit, de nem kapták meg az őrizetbe vételhez szükséges felsőbb utasítást.

forrás:népszava online.hu

Combien de temps ont gardé Antal Rogan?

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

Que Dieu bénisse et protège le portail de nouvelles international www.fecsego.eu Hongrie!

Antal Rogan firtatják pas seulement la responsabilité de l’application de la loi, mais un nombre presque infini de choses PHOTO: Népszava

Il n’y avait pas de crime de Peter Juhasz Cinquième District, des représentants municipaux et ou en conjonction avec une douzaine contestée autre dénonciateur des ventes de biens immobiliers du centre-ville, de sorte que le Bureau national d’enquête (NBI) d’infraction en l’absence de clôture de l’enquête ouverte contre la cause particulière substantielle préjudice financier détournement présumé des auteurs inconnus. Antal Rogan, donc, semble sortir avec cela, et comme le maire, comme Fidesz faction, maintenant un ministre comme un scandale politique scandale habitant plus élevé et plus haut encore en profitant de la confiance du premier ministre.

Sans surprise, selon un sondage du Fidesz politiciens ont la plus forte proportion de Antal Rogan rejeté par l’électorat. Il est suivi par Viktor Orban, son patron. Le chef de Cabinet Office aujourd’hui Le Premier ministre, ancien maire du centre-ville, était un chef de faction Fidesz et plus récemment «inventeur» est continue est le centre d’attention pendant de nombreuses années, ce qui est non seulement une personnalité des apparences tabloïd ni refus, mais – au moins – une série sans fin de choses suspectes peut être due . Consequence, paraît-il, personne ne conteste la cause.

Mais Rogan longtemps fait accumuler des questions sur lui, comme il l’avait dans la campagne de 2006, dont il était le chef du Fidesz, a déjà fait irruption dans un scandale: ordinateurs MSZP hekkeltek par serveur Fidesz et a trouvé ceux qui ont fait l’indépendant publication Vizsla hongrois a également été liée à Fidesz. Avant cela, il y a beaucoup de “petits poissons” la commission d’enquête parlementaire de l’Assemblée nationale a également traité les nouvelles que l’Attila Kulcsar était bénéficiaire du scandale de courtage de K & H 20000000000 de détournement de fonds – en plus de Rogan, le cas échéant, le bénéfice – Kertész Balázs, un confident politique. Ni Gardener, ni les autres politiques proches du nom en question n’a pas été introduit en même temps toujours pas définitivement fermé l’acte d’accusation criminelle. Comme le ministre de la propagande encore échappé avec succès la responsabilité légale en toutes choses, quel que soit – et bien – pourrait participer.

Non-washy

Dans une semaine ensemble deux fois appelé à la démission du ministre de l’Intérieur Sándor Pintér Károly Papp et le siège de la police nationale, la première fois l’affaire dite chauve, la deuxième fois ce week-end, juste “Rogan eltussolásáért affaires de corruption.” Selon eux, afin d’éviter la responsabilité légale, fournir un appui au PNB, ce qui est un crime en l’absence de clôture de l’enquête ouverte dans le cadre de la vente de la propriété Fifth District à un prix inférieur au Peter Shepherd révélé par les questions Co-vice. L’autorité de procédure, aucun crime qui causent un préjudice financier important sur des soupçons de détournement de fonds portées contre cas auteurs inconnus. experts immobiliers de la Justice sont venus à la conclusion que l’enquête 11 immobilier n’a pas causé de perte financière. Selon la décision des professionnels concernés ont été identifiés dans 10 cas, une faible valeur de la propriété, ils le prix, il a été vendu. Ainsi, selon le détournement de la police n’a pas eu lieu, qui est criminellement rien de mal à se pas que d’une réduction de 42 millions de forints acheté par le locataire – Avant l’opération par la municipalité de 74, l’expert de la police 67 millions de personnes Valuation – immobilier un an plus tard un acheteur 102 plus de millions de dollars.

Nous avons écrit: En raison de la Rogan est arrivé au cours du centre-ville règne du maire ventes de biens immobiliers pour la première fois Peter Juhasz Représentant District (Ensemble) a déposé une plainte en Décembre 2014, puis suivi par 11 plusieurs autres personnes, dont Laszlo corneille DK-s, Timea Szabo PM et les députés aussi. Shepherd elkaszálta première annonce de la police du district en l’absence d’une infraction criminelle, puis, après les appels et l’autre supplément de dénonciatrice à la Cour municipale a ordonné à nouveau. La énième fois étendu l’enquête “résultat” est non seulement il n’y avait pas de différence substantielle entre le prix de vente et la juste valeur des biens, abus d’autorité est pas établie: (!) Pour le gouvernement, en tout cas modifié à temps pour la législation aux transactions sont disparaître juridique . En d’autres termes – comme je l’ai traduit l’indice – l’un des arguments de l’autorité, les biens peuvent être vendus au-dessous du coût, si ce qui a été écrit avant que celui-projet de loi.

La décision contre le rapport, ils ne sont pas en mesure de se plaindre de toute façon parce que les victimes ne comptent pas. plaintes juridiques seuls seraient dans le gouvernement, cependant, il n’a aucune raison de se plaindre. Maintenant, il peut se déplacer seulement au bureau du procureur municipal si une enquête considère comme incomplète ou estime que les conclusions des faits enquêteurs identifiés erronées ont été tirées pour complément d’enquête ou même de se retirer et une nouvelle décision d’émettre des décisions obligent la police. Donc, il n’y a pas beaucoup de raisons d’être optimiste.

Shepherd: “J’ai demandé de l’aide Sorostól”
Espoir vous à la campagne électorale 2018 reste en place, comme Antal Rogan est devenu un symbole de la criminalité du gouvernement. Cela devrait fournir aux électeurs – dit Péter Juhász notre papier. Vice-président des co-même les «puissances de fond» a également parlé au ministre de rester jusqu’en 2018 », bien sûr, George Soros ami a également écrit, en effet, appelé à se référer d’argent eu que d’une certaine façon la corruption est soupçonné d’keverhessük lui Rogánt”. Selon le ministre politiquement Shepherd a depuis longtemps échoué, Viktor Orban a tenu tout simplement parce que “le soutien de la vie» parce que le gouvernement croit que le erőpolitizálásban, il ne veut pas paraître faible. Il a ajouté, cependant, il est également intéressant de noter qu’une étude récente après Gyurcsány Rogan est actuellement le deuxième politicien legellenszenvesebb selon l’opinion publique. “Le contrôle légal ne glisse loin à la création de la Hongrie fête est venu les nouvelles, ce qui démontre que le Fidesz a supprimé la procédure de l’État abandonnées pour les crimes de district Rogan est clairement engagé une enquête criminelle complètement raisons fausses et fausses.” – A rappelé le vice-président, qui n’a pas laissé Jusqu’à présent, aucun de la cinquième cas de la propriété de district. Il a déclaré que les avocats qui vont de l’avant avec une vigueur renouvelée et à l’automne volent au combat du centre-ville de la justice.

Bel (se répandent) ville

essayé de réfuter le niveau officiel, mais dans les faits – que les nouveaux propriétaires bien au-dessus de ses prix d’achat des propriétés ont été vendues – peuvent difficilement être nié centre propriété washy probablement la pointe de l’iceberg dans la mesure où le centre-ville et Rogan règnent là-bas. En plus de la scène maintenant fermé d’enquête judiciaire de la célèbre Rogan-per-Shepherd, que le ministre citant des violations de cas des droits personnels contre le représentant Co-cinquième arrondissement. Shepherd même peut être dit Rogánra aux criminels et aux criminels pour faire des affaires, pour Rogan nécessite donc une indemnité de berger, qui est à l’appui de la vérité, le tribunal appelé comme témoin récemment en raison de Prisztás assassiner enfin 15 ans de prison condamné Portik Thomas, qui, en 2014, une fois Il a dit à la cour que sont Rogánt familier. Le juge a ordonné Rogan et Porto confrontation, qui ne finit pas aller à la ministre, parce qu’il est venu avec un «devoir public urgent” (la presse allemande a eu une réunion – ed.). Cependant, dans les ports de la cour – sous peine de parjure – incriminante déclaration faite Rogánra. Il a avoué: des dizaines appropriés de millions d’euros dans des pots de vin forint ont Rogánnak la suite d’une transaction immobilière au prix bas. Cabinet du premier ministre a dit ceci: Rogan n’a jamais rencontré Portikkal. Ils ont ajouté que deux policiers vont appeler des témoins qui vont réfuter les allégations Portik condamné. Bien entendu Rogánnak et les représentants légaux de l’information juridique de sorte qu’il peut être difficile de policiers qui sont en mesure de réfuter tout cela, mais que personne ne traite. Pendant ce temps, le premier ministre a déclaré que le Radio Kossuth que “bien sûr” n’a pas demandé Rogántól d’être fidèle à l’affirmation du port parce Portik avéré être un criminel. La question suivante qu’il considère la question fermée, Orban a dit, que «même pas ouvert.”

Et grand temps que le gouvernement prenne au sérieux accumulé sur la tête des nuages ​​sombres confident, il est facile d’Orban se elázhat Rogánnal ensemble. Bien sûr, pour le moment suffisant pour Sándor Pintér, ministre de l’Intérieur, et Peter Polt dirigé par machines Procureur général, comme le piquant de l’histoire, sur la base d’aveux faits par le Port Ellen Rogan n’a pas commencé une enquête contre eux pour fausse accusation oui, même si elle est formellement contre un auteur inconnu, mais dans la pratique Portikot menacé.

Serait-il correct de se retirer dates
– – En raison de la matière noire dans le district V – y compris l’expansion du centre-ville Vizoviczki
– En raison du Port-preuve et des contacts dans le monde souterrain rencontré plusieurs threads
– L’appartement de Pasha dans le parc ou de déclaration installations étranges
– En général, en raison de la richesse irréel, surréaliste ou plus de croissance
– Voisin Due, Csetényi Csaba verser de l’argent public et trafikkoncessziók
– Parce que créé par la législation initié la mise en place d’obligations

Juste le laisser sortir?

Mais cela est loin d’être le premier cas, qui est actuellement caractérisée par Rogan centre fonctionnel »du maire.” Laszlo Vizoviczki discothèque roi accusé de corruption affaire criminelle défenderesse dans le quartier N1TV a Commentant revendiqué au début de chaque saison Rogánnak quatre millions de forint a dû payer des pots de vin pour déverrouiller leurs terrasses du centre-ville. Mais non seulement les déclarations officielles sont souvent difficilement être cités par les articles de journaux semblent également Rogan, ancien du centre – et de façon informelle présente règle – même dans les mêmes rôles, le ministre du Cabinet a choisi la tactique défensive pour faire semblant qu’il n’a pas été en mesure de remettre en question, choses difficiles à faire est de laisser quoi que ce soit seul serait. Produit par exemple – presse – qu’il ne savait pas qui exploitait les plus grands clubs dans le district et restaurants, et le concierge ne savait pas Vizoviczki Laszlo Tamas, qui dominait dans le centre d’affaires, aussi longtemps qu’ils ne sont pas fermées. Il a dit qu’ils avaient aussi aucune connaissance que son ami proche, si Bony Arpad loué à la propriété municipale dans le cinquième arrondissement, comme le prévoit pas connu de préférence par le gouvernement local a vendu des propriétés, combien ont été des profits plus substantiels pour les nouveaux propriétaires. Il ne savait pas que le gouvernement local va donner à chacun un million sur le prix du logement, sur le fait que tout soupçon d’enquêtes sur les abus, les enquêtes ont été lancées dans ces cas. Vous devez également prétendu ignorer, par exemple, lorsque l’Office européen de lutte antifraude (OLAF) a été mis en œuvre aussi était un rapport sur les fonds du programme Coeur de Budapest, qui a analysé l’UE et critiqué par la Commission européenne depuis 2012e En outre, dans le cas Vizoviczki a également affirmé: il ne savait rien à ce sujet, même si elles sont maintenant en plein essor a eu lieu dans la police 61 du centre-ville – enquête contre laquelle engagés pour Vizoviczki personnes lefizethették eux – y compris les commandants.

Le ministre de la propagande de la stratégie de communication dans un cas pourrait plausiblement pouvait, mais Rogan à propos de l’enquête, le gouvernement ou le côté de l’entreprise, il n’y avait pas de pénurie de connaissances enfers comme et quand la version de ministre, selon lui, personne ne dit rien, pas connu pendant le règne rien de suspect, un homme politique sérieux incapacité árulkodna. Tout ce qui serait une raison suffisante pour ne pas garder son côté sur Orban.

Voldemort devait s’expliquer …
Non seulement Antal Rogan, un autre Fidesz sont des affaires gênantes. Ces derniers jours, clairement dominé les Lords se fait appeler Voldemort alimentation Mengyi Roland UE d’appel d’offres lubrifiantes histoire d’argent, et il semble que cela pourrait être les premières conséquences juridiques. “Ni je ne demandais pas, et je ne ferai pas de pots de vin Tout ce que nous produisons, je pense que les malentendus et pousser une série.” – Dit les nouvelles RTL le vendredi de la corruption est impliqué dans Mengyi Roland Fidesz MP, juste après Peter Polt procureur général pour être justifiée il a vu le soupçon contre lui, et donc appelé à la suspension de l’immunité du Président de l’Assemblée nationale. Roland Mengyi plus tôt ce mois-ci de 168 heures a écrit en citant des documents de police et l’interception des protocoles de communication qui étaient plan de hold-up pour des centaines de millions de fonds de l’UE. Le suspect de 10 millions de HUF en pots de vin pour les coopératives sociales en échange prometteur, ils organisent avoir fait à acquérir un HUF 500 millions de candidature à l’UE. Mengyi dit RTL, il a initié de suspendre l’immunité (cela, cependant, comme il a été écrit, il n’y a pas besoin, après que le procureur général avait demandé – Ed). «Je suis tout à fait clair sur cette question” – a déclaré Mengyi, ajoutant que même pas parlé au bureau du procureur, et je pense que le couvercle du boîtier – dérapant Mengyi selon un journaliste – sait probablement plus sur l’enquête que lui. Il a affirmé ne pas médiée entre les décideurs et les entrepreneurs, et non pas la façon dont il fonctionne dans le système d’appel d’offres.
Le jeudi, le ministère public a déclaré que les deux crimes Mengyin ont été soulevées dans le cadre de: association de malfaiteurs et complicité commis une cause particulière préjudice financier fiscale tentative de fraude et de trafic d’influence commis la corruption ensemble. Ensuite, il est apparu la façon dont les enquêteurs nationaux fiscales et douanières presque pris dans un raid à Mengyin, mais n’a pas reçu les ordres nécessaires de la détention.

Source: référendum online.hu

Leave a Reply 373 megnézve, 2 alkalommal mai nap |