< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Sarkozy bejelentette jelöltségét a 2017-es francia elnökválasztásra Egyelőre előválasztás vár a politikusra))) Sarkozy a annoncé sa candidature pour les 2017 élections présidentielles françaises Pour l’instant, la priorité politique en attente

| Mobile | RSS

Sarkozy bejelentette jelöltségét a 2017-es francia elnökválasztásra Egyelőre előválasztás vár a politikusra))) Sarkozy a annoncé sa candidature pour les 2017 élections présidentielles françaises Pour l’instant, la priorité politique en attente

2016. augusztus 23. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Sarkozy bejelentette jelöltségét a 2017-es francia elnökválasztásra
Egyelőre előválasztás vár a politikusra

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Nicolas Sarkozy volt francia államfő hétfőn bejelentette, hogy elindul a 2017-es elnökválasztást megelőző jobboldali előválasztáson.

A legnagyobb francia ellenzéki párt, a Köztársaságiak elnöke a szerdán megjelenő új kötetének egyik idézetével a Tweeteren erősítette meg a jelöltségét, amelyet a francia média hónapok óta tényként kezelt.
“Úgy döntöttem, hogy jelöltetem magam a 2017-es elnökválasztáson. Franciaország megköveteli, hogy mindent neki adjunk” – írta a volt köztársasági elnök (2007-2012) a Tout pour la France (Mindent Franciaországért) címmel megjelenő, 231 oldalas könyvében. “Ez a könyv a kiindulási pont” – tette hozzá Nicolas Sarkozy, aki az első olyan volt államfő az V. köztársaság történetében, aki egy vesztes kampány után ismét jelölteti magát.
A 61 éves jobboldali politikus, akinek programja és fellépése is megosztja a franciákat, elképzelhető, hogy ismét Francois Hollande jelenlegi államfővel mérkőzik meg jövő májusban. A szocialista köztársasági elnök – aki még hivatalosan nem jelentette be, hogy újrajelölteti magát -, győzte le 2012-ben Nicolas Sarkozyt.
A három hónap alatt írt kötetben az ellenzéki politikus öt nagy fejezetben foglalja össze a programját: Az igazság kihívása, Az identitás kihívása, A versenyképesség kihívása, A tekintély kihívása és A szabadság kihívása címmel.
A volt államfőnek azonban előbb még saját táborának jelöltjeivel is meg kell mérkőznie. A Köztársaságiak közül eddig 12 vezető politikus jelentette be, hogy megméretteti magát az elnökjelöltségért rendezett kétfordulós választáson, amelyet november 20-án és 27-én rendez meg a francia jobboldal. Közülük Nicolas Sarkozy legnagyobb riválisának volt külügyminisztere, Alain Juppé, Bordeaux polgármestere számít, aki a felmérések szerint megelőzi a volt elnököt, és aki jelenleg a legnépszerűbb francia politikus.
Nicolas Sarkozy a bejelentéssel automatikusan lemondott pártelnöki posztjáról, s a következő hónapokat kizárólag a jelöltállítási kampánynak szenteli. A jobboldali párt élén a helyét egykori volt minisztere, Laurent Wauquiez veszi át, aki jelenleg Auvergne-Rhone-Alpes régió elnöke.
A volt államfő első kampánygyűlését csütörtökön tartja Chateaurenard-ban.
A 2012-es vesztes elnökválasztást követően Nicolas Sarkozy másfél évre visszavonult a politikából és a konferenciákat adott világszerte. Két évvel előtt vette vissza a legnagyobb ellenzéki párt irányítását. Azóta nem volt titok, hogy revánsra készül a szocialistákkal szemben.
Párton belüli riválisain kívül Nicolas Sarkozynak több jogi eljárással is szembe kell néznie, köztük a 2012-es elnökválasztási kampány állítólagos illegális finanszírozása miatt indult vizsgálattal, amelyben bíróság elé állíthatják.

forrás:magyar hírlap.hu

Sarkozy a annoncé sa candidature pour les 2017 élections présidentielles françaises
Pour l’instant, la priorité politique en attente

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

www.fecsego.eu nouvelles internationales Bon!

Nicolas Sarkozy, l’ancien chef de l’Etat français a annoncé lundi qu’il commence juste avant l’élection avant l’élection présidentielle 2017.

Le principal parti d’opposition français, le président républicain de l’une des citations qui apparaissent dans le nouveau volume du tweeter a confirmé mercredi la candidature, qui est considérée comme un fait pendant des mois dans les médias français.
«Je l’ai décidé de me nommer les carcasses de l’élection présidentielle en France en 2017, il faut que tout lui donner.» – Rédaction de l’ancien président (2007-2012), un livre de 231 pages publié intitulé Tout pour la France (tous pour la France). «Ce livre est le point de départ” – at-il ajouté Nicolas Sarkozy, qui est le premier ancien chef d’Etat dans l’histoire de la Ve République, qui est debout comme un candidat à nouveau après une campagne perdante.
A 61 ans, homme politique de droite dont les programmes et les actions de diviser les Français, il est possible que mérkőzik une nouvelle fois François Hollande, l’actuel chef de l’Etat par mai prochain. Le Président de la République socialiste – qui n’a pas officiellement annoncé lui-même en tant que candidat à nouveau – battre Nicolas Sarkozy en 2012.
livre écrit au cours des trois mois de politiciens de l’opposition comprend cinq grande partie du programme sont: faire face à la vérité, le défi de l’identité, le défi de la compétitivité, le défi et le défi de la liberté est l’autorité.
L’ancien chef de l’Etat, cependant, a son premier camp des candidats doivent mérkőznie. Les républicains sont à ce jour annoncé 12 dirigeants politiques à moi-même mesuré la elnökjelöltségért a organisé une élection à deux tours, qui a été organisé par les Français de droite 20 Novembre et 27 ème. Parmi eux se trouvait le plus grand rival Nicolas ministre des Affaires étrangères de Sarkozy, Alain Juppé, maire de Bordeaux importe qui est en avance sur l’ancien président, selon l’enquête, et qui est actuellement l’homme politique le plus populaire français.
L’annonce de Nicolas Sarkozy, automatiquement démissionné de son poste de président du parti, et les mois à venir sont destinées exclusivement à la campagne de mise en candidature. Le parti d’extrême-droite dirigée par l’ancien emplacement d’un ancien ministre, Laurent Wauquiez prendre en charge, qui est actuellement président de la région Auvergne Rhône-Alpes.
La campagne est la première réunion des chefs d’Etat a eu lieu jeudi à Chateaurenard.
Après avoir perdu l’élection présidentielle de 2012 Nicolas Sarkozy a retiré de la politique et des conférences dans le monde entier les années ou un an et demi. Il a repris le contrôle du principal parti d’opposition de deux ans auparavant. Depuis lors, il était pas un secret que la vengeance est contre les socialistes.
En plus de ses rivaux au sein du parti Nicolas Sarkozy est confronté à une action plus juridique, ainsi, y compris un financement illégal présumé de la campagne électorale présidentielle de 2012 a débuté test, qui prétendent à la cour.

Source: hírlap.hu hongrois

Leave a Reply 112 megnézve, 1 alkalommal mai nap |