< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Amerikai sportbárok lephetik el Magyarországot))) Bars des sports en Amérique ont dépassé en Hongrie

| Mobile | RSS

Amerikai sportbárok lephetik el Magyarországot))) Bars des sports en Amérique ont dépassé en Hongrie

2016. augusztus 24. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Amerikai sportbárok lephetik el Magyarországot

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A nyár egyik legjobb ajánlatával állt elő a DreherFeszt: sörkülönlegességeket és színvonalas zenei felhozatalt kapsz az augusztus 26-27-i sörgyárfesztiválon, sőt, a belépőben kóstoló is van. Fedezd fel!

Magyarországon is prémium sportbárt nyitna a The Tilted Kilt franchise. Az amerikai székhelyű étterem- és sportbárhálózat nemzetközi terjeszkedése részeként azt tervezi, hogy belép a hazai piacra is, amihez befektetőket keres – írja a hvg.hu.

A The Tilted Kilt márkát Las Vegasban alapították 2003-ban, amikor a koncepció szerint megnyitották az első kelta sportbárt, ahol vonzó pincérnők és pincérek szolgáltak fel a mára a hálózat védjegyévé vált Kilt Girls és Kilt Boys munkaruhában. Az ötlet nagyon gyorsan utat tört magának, és már több mint 100 sportbár működik a márkanév alatt világszerte a Franchising.hu cikke szerint.
13087456 10153693653864141 2435931641019782580 n
Fotó: Facebook

A Tilted Kilt bárokba ellátogatókat több tucat hagyományos és kortárs amerikai, ír és skót étel várja, valamint mintegy harminc csapolt és üveges sör közül választhatnak. Ezt a kínálatot egészíti ki a több tucat LCD-tévé, amin a sportprogramokat követhetik a rajongók.

A hálózat expanziójárt Közép-Európában felelős Edwards Global Services vállalat igazgatója, William Edwards azt nyilatkozta, Magyarországon olyan erős, marketingorientált cégeknek van jó esélyük az országos partnerré válásra, melyeknek van tapasztalatuk a vendéglátás, étkeztetés terén, és hozzáférnek vonzó helyszínekhez. A The Tilted Kilt sportbárok átlagos alapterülete 450-900 négyzetméter.

Egy The Titled Kilt étterem és sportbár megnyitása a Franchising.hu szerint globális adatok alapján nagyjából egymillió dolláros beruházást jelent, ami magában foglal minden költséget a szükséges licencek megvásárlásától, az üzlethelyiség rendszerkövetelményeknek megfelelő kialakításán át az étterem berendezéséig, megnyitásáig.

forrás:index.hu

Bars des sports en Amérique ont dépassé en Hongrie

www.fecsego.eu nouvelles internationales Bon!

L’été est l’une des meilleures soumissions est venu avec les spécialités de bière DreherFeszt et la gamme de haute qualité de la musique que vous obtenez à partir de Août Festival 26-27 de la brasserie, en fait, le prix d’entrée est dégustation. Explorez!

La Hongrie est un bar sportif haut de gamme ouvrirait la Tilted Kilt Le franchisé. Dans le cadre de l’expansion internationale des plans de l’US-base restaurant et bar sportif réseau pour entrer dans le marché intérieur ainsi, à laquelle les investisseurs recherchent – écrit hvg.hu.

La marque Tilted Kilt fondée à Las Vegas en 2003, quand il a ouvert le premier Celtic au concept de bar sportif avec des serveuses et serveurs attrayants servi le réseau est devenu un Kilt Kilt Filles et garçons combinaison de la marque. L’idée elle-même est venu très rapidement et nous avons plus de 100 bar sportif exerce ses activités sous le nom de marque dans le monde entier, conformément à l’article Franchising.hu.
13087456 10153693653864141 2435931641019782580 n
Photo: Facebook

Les barres Tilted Kilt ellátogatókat des dizaines de plats traditionnels et contemporains américains, irlandais et écossais et choisir parmi une trentaine de projet et de bières en bouteille. Cette offre est complétée par des dizaines de TV LCD, qui les amateurs de sport peuvent suivre les programmes.

responsable pour le réseau expanziójárt directeur Europe centrale Edwards Global Services Company William Edwards a dit que la Hongrie entreprises orientées marketing puissants ont une bonne chance dans le partenaire national pour le divorce, qui ont de l’expérience dans l’hôtellerie, la restauration et l’accès à des endroits attrayants. Les Tilted Kilt Bars des sports surface moyenne de 450-900 mètres carrés.

Le Kilt restaurant et bar sportif A Titré pour ouvrir le Franchising.hu signifie à peu près un investissement d’un million de dollars sur la base des données mondiales, qui comprend tous les coûts pour l’achat de licences nécessaires, correspondant aux exigences de la conception du système de l’espace de vente au détail et de la mise en œuvre de fournir au restaurant, ouverture.

Source: index.hu

Leave a Reply 76 megnézve, 1 alkalommal mai nap |