< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Jobbik: Orbán tárja fel az igazságot a Voldemort-ügyben)) Droite: Urban révèle la vérité sur le cas de Voldemort

| Mobile | RSS

Jobbik: Orbán tárja fel az igazságot a Voldemort-ügyben)) Droite: Urban révèle la vérité sur le cas de Voldemort

2016. augusztus 24. | hozzászólás | Közélet

Jobbik: Orbán tárja fel az igazságot a Voldemort-ügyben

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A Jobbik az igazság kiderítését és felelősségre vonást vár Orbán Viktor miniszterelnöktől az úgynevezett Voldemort-ügyben.
Jobbik: Orbán tárja fel az igazságot a Voldemort-ügyben

Volner János, az ellenzéki párt alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján szóvá tette, hogy a kormányfő nem hívta vissza parlamenti képviselői tisztségéből a korrupciós ügybe keveredett Mengyi Rolandot, miközben “buzgón kovácsbélázik”, és hasonló intézkedést vár a Jobbiktól.

Mint mondta, szeretnék tudni, hogy ki állította le a kormánypárti politikus tettenérését, s hogy ehhez volt-e köze Polt Péter legfőbb ügyésznek vagy az adóügyeket felügyelő Tállai András államtitkárnak. A jobbikos politikus szerint

a miniszterelnöknek azt is ki kellene derítenie, hogy kikkel játszhatott össze az uniós forráselosztással foglalkozó Miniszterelnökségen Mengyi Roland, aki szerinte önállóan nem készíthette elő az ügyletet.

Volner János felhívta a figyelmet arra: ennél a korrupciós esetnél 90 százalékot meghaladó volt a visszaosztás, míg általában “beérik a Fidesz-közeli résztvevők” 30-40 százalékkal is. Kérdés, hogy ez éves szinten milyen nemzetgazdasági károkat jelent – vetette fel.

fecsego.eu/atv.hu/MTI

Droite: Urban révèle la vérité sur le cas de Voldemort

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]
www.fecsego.eu nouvelles internationales Bon!

Jobbik explorer et la mise en accusation de la vérité en attendant le Premier ministre Viktor Orban a appelé cas Voldemort.
Droite: Urban révèle la vérité sur le cas de Voldemort

John Volner, vice-président du parti d’opposition de la conférence de presse de mardi à Budapest se plaint que le premier ministre n’a pas rappelé au bureau en tant que membre du Parlement est impliqué dans la corruption Mengyi Roland comme «Bob Smith trempage avec impatience”, et des mesures similaires Jobbiktól du château.

Comme il le dit, je veux savoir qui a déclenché le politicien pro-gouvernemental pris dans, et que cela avait à voir avec le procureur général ou de l’inspecteur Andrew Tállai affaires fiscales Etat secrétaire Péter Polt. Selon l’homme politique Jobbik

le premier ministre devrait également savoir qui vous avez joué avec le Premier ministre sur la répartition des fonds de l’UE ont été épuisés Mengyi Roland, qui pense indépendamment pas été préparé pour la transaction.

John Volner a mis en garde: cette corruption Cas n ° était plus de 90 pour cent de retour sur investissement, alors qu’en général, «les participants sont satisfaits de la Fidesz-close” 30-40 pour cent. La question est de savoir si cela est un rapport annuel qui endommagent l’économie nationale – il a suggéré.

fecsego.eu/atv.hu/MTI

Leave a Reply 151 megnézve, 1 alkalommal mai nap |