< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A szélsőjobboldali elnökjelölt vezet Ausztriában)))O candidato presidencial de extrema direita leva na Áustria

| Mobile | RSS

A szélsőjobboldali elnökjelölt vezet Ausztriában)))O candidato presidencial de extrema direita leva na Áustria

2016. augusztus 25. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A szélsőjobboldali elnökjelölt vezet Ausztriában

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Mintegy két hónappal a megismétlendő osztrák államfőválasztás előtt továbbra is Norbert Hofer, a szabadságpárti jelölt vezet a legújabb, csütörtökön bemutatott közvélemény-kutatási adatok szerint.
A szélsőjobboldali elnökjelölt vezet Ausztriában
Norbert Hofer, a szabadságpárti jelölt

A Gallup intézet hatszáz osztrák választópolgárt kérdezett meg a hét elején. Ezek szerint Hofer 53 százalékos, míg a Zöldek által támogatott Alexander Van der Bellen 47 százalékos támogatottsággal bír. A felmérés szerint a válaszadók 17 százaléka másra adná a voksát, mint májusban tette, 71 százalék viszont ugyanarra szavazna. A legbizonytalanabbak az Osztrák Néppárt (ÖVP) szavazói, 26 százalékuk választana mást. Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) támogatóinak 16, míg a Zöldekre voksolók 5 százaléka szavazna októberben másik jelöltre, mint májusban.

A felmérést bemutató Österreich című lap szerint

Hofer profitálni tud olyan témákból, mint a Törökország és Ausztria közötti diplomáciai vita, a menekültügyi kérdések és a terrortámadások.

Az újság megállapította, hogy Van der Bellen számára, aki elsősorban vidéken akar majd szavazatokat nyerni, nehéz lesz hasonlókat találni egy áttöréshez.

Mivel Hoferre nagyobb arányban szavaztak meggyőződésből, Van der Bellen számára a bizonytalan választók mozgósítása lesz nagyobb kihívás – nyilatkozott Wolfgang Bachmayer közvélemény-kutató a Kurier című lap csütörtöki számának.

A két jelölt a hét elején mutatta be plakátkampányát. A Van der Bellen plakátjain olvasható üzenetek az Ausztria uniós tagsága melletti kiállást, az ország tekintélyének megtartását és a szélsőségesség elleni állásfoglalást hangsúlyozzák.

alexander van der bellen, a zöldek elnökjelöltje.Alexander Van der Bellen, a zöldek elnökjelöltje.

A szabadságpárti plakátokon olvasható kampányszlogen az ország biztonságának fontosságáról szól. A másik üzenet, a Hatalmat ellenőrizni kell!

mottó pedig az 1992-es államfőválasztáson győztes Thomas Klestil néppárti jelölt, későbbi államfő kampányszlogene volt.

A plakátokat bemutató sajtótájékoztatón elhangzott újságírói kérdésre, miszerint ezzel az FPÖ néppárti szavazatokat akar-e nyerni, a szabadságpárt főtitkára Herbert Kickl úgy válaszolt: ez inkább annak a jele, hogy azóta nem sok minden változott, Hofer pedig a “hatalmi kartell” szükséges ellenpólusa akar lenni.

Az FPÖ nagyjából kétmillió eurót költ a jelenlegi választási kampányra, Van der Bellen kampánystábja egyelőre nem hozta nyilvánosságra a költségeket, sem azt, hogy terveznek-e egyéb plakátokat az októberi választásig.

A jelenlegi helyzet szerint Van der Bellen mintegy háromezer, addig Hofer 1700 óriásplakát-felületen lesz majd látható.

A május 22-i választáson szoros küzdelemben Alexander Van der Bellen, a Zöldek által támogatott független államfőjelölt nyert, a voksok 50,35 százalékát szerezve meg. Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelöltjét, Norbert Hofert a szavazásra jogosultak 49,65 százaléka támogatta. Van der Bellen alig több mint 31 ezer szavazattal előzte meg Hofert. A második fordulót azonban az alkotmánybíróság határozata értelmében meg kell ismételni, mivel a bírák helybenhagyták a szavazatszámlálás érvényességét kétségbe vonó, szabadságpárti beadványt. Az államfőválasztás megismételt második fordulóját október 2-án
tartják.

fecsego.eu)atv.hu/MTI

O candidato presidencial de extrema direita leva na Áustria

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, em todos os continentes www.fecsego.eu 1OO países em todos os continentes [/ caption]
www.fecsego.eu notícias internacionais Good!

Cerca de dois meses antes das eleições de ser repetido cabeça austríaca de Estado continua Norbert Hofer, leva os candidatos do Partido da Liberdade, de acordo com as últimas pesquisas de opinião apresentados na quinta-feira.
O candidato presidencial de extrema direita leva na Áustria
Norbert Hofer, o candidato do Partido da Liberdade

Os Gallup seiscentos eleitores austríacos entrevistados no início desta semana. Então Hofer 53 por cento, enquanto apoiada pelos Verdes Alexander Van der Bellen tem 47 por cento de apoio popular. Segundo a pesquisa, 17 por cento dos inquiridos votaram mais que gostaria feita em maio, no entanto, 71 por cento votariam para o mesmo. O mais incerto dos eleitores do Partido Popular Austríaco (ÖVP), 26 por cento iria escolher qualquer outra coisa. O Partido austríaca Liberdade (FPÖ) 16 apoiantes, enquanto que 5 por cento dos que votaram para o voto verde para outro candidato em outubro do que em maio.

A pesquisa foi representante da Áustria, de acordo com jornal

Hofer poderia beneficiar de uma disputa diplomática entre tópicos, como a Turquia e Áustria, questões de asilo e os ataques terroristas.

O jornal descobriu que Van der Bellen, que basicamente vai querer ganhar votos no país, que vai ser difícil encontrar um grande avanço.

Desde Hofer maior proporção votou convicção, Van der Bellen à mobilização de eleitores incerta será mais difícil – Wolfgang Bach Mayer disse quinta-feira o número de polling jornal Kurier.

Os dois candidatos apresentaram a sua campanha de cartazes no início desta semana. posição resolução ao lado do Van der Bellen posters ler mensagens de adesão à UE, a retenção eo extremismo da Áustria na autoridade do país contra o stress.

Alexander van der Bellen, verdes elnökjelöltje.Alexander Van der Bellen, o candidato presidencial dos Verdes.

Os cartazes slogans pró-liberdade de campanha ler sobre a importância da segurança no país. Em outra mensagem, o poder de ser verificada!

é o lema do vencedor eleição estadual 1.992 candidato do Partido Popular Klestil Thomas para o presidente futuro era kampányszlogene.

Os cartazes mostram conferência de imprensa disse que a pergunta de um jornalista que quer ganhar os votos FPÖ MEP, o Freedom secretário geral do partido Herbert Kickl respondeu: sim, é um sinal de que, desde então, não mudou muito, Hofer e até contra os postes necessários para “cartel poder” ser.

O FPÖ cerca de dois milhões de euros nos atual campanha eleitoral, Van der Bellen kampánystábja não revelou o custo, nem que planejava outros cartazes na eleição de outubro.

A situação atual, de acordo com Van der Bellen cerca de três mil, enquanto que 1700 será Hofer superfície do quadro de avisos visíveis.

A 22 de Maio de eleições Alexander Van der Bellen disputa apertada, ele era um candidato independente à presidência, apoiada pelos Verdes, ganhando 50,35 por cento votou a. O candidato do Partido da Liberdade da Áustria (FPÖ), Norbert Hofer 49,65 por cento dos eleitores apoiaram. Van der Bellen pouco mais de 31 mil votos foi precedida por Hofert. A segunda rodada, no entanto, deve ser repetido na acepção da decisão do Tribunal Constitucional, como juízes confirmou a validade das apresentações contagem dos votos dúvida elenco, liberdade de partido. O chefe da eleição estadual repetição da segunda rodada em 2 de Outubro
considerado.

fecsego.eu) atv.hu/MTI

Leave a Reply 86 megnézve, 1 alkalommal mai nap |