< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Orbán kicsinálná a MOB elnökét – Borkai cáfol))) Orban kicsinálná Presidente da MOB – nega Borkai

| Mobile | RSS

Orbán kicsinálná a MOB elnökét – Borkai cáfol))) Orban kicsinálná Presidente da MOB – nega Borkai

2016. augusztus 30. | hozzászólás | Közélet

Orbán kicsinálná a MOB elnökét – Borkai cáfol

Távozhat posztjáról Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke – értesült a Népszava.

A lap úgy tudja, Borkai esetleges lemondása mögött az áll, hogy a Fideszen belül sokan elégedetlenek vele, így Orbán Viktor is, aki Rióban nem is találkozott vele.

Bár a közeljövőben nem várható tisztújítás a MOB élén, állítólag arra várnak, hogy az elnök magától mond le.

Borkait a Népszava szerint a háttérből Schmitt Pál, korábbi MOB-elnök is fúrja. Lemondása azért lenne kívánatos, mert

akkor még több párthű személlyel töltenék fel az olimpiai bizottságot

– olvasható a cikkben.

Borkai a cikkre közleményben reagált:

A Miniszterelnök úr és köztem kiváló a kapcsolat, mindig támogatott a magyar sport átalakítása, a győri EYOF, vagy a 2024-es olimpiai pályázat kapcsán is. Rio de Janeiróban is találtunk alkalmat arra, hogy a szurkolás mellett átbeszéljük az aktuális kérdéseket.

Tudom, sokan szeretnék a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki pozícióját betölteni. Elszomorít ez a sporthoz, az olimpia szellemiségéhez méltatlan támadás, mert a mostani, alaptalan híreszteléssel elsősorban a sportolóknak, edzőknek ártanak igazán, akik a medencében, a páston, a pályákon szívüket-lelküket kitették Magyarországért és a magyar sikerekért. Ez az időszak Róluk, az Ő ünneplésükről kellene, hogy szóljon.”

forrás: propeller.hu

Orban kicsinálná Presidente da MOB – nega Borkai

Zsolt demitido de seu cargo Borkai, presidente do Comitê Olímpico Húngaro (MOB) – aprendeu a voz do povo.

O conselho entende Borkai trás eventual renúncia ao fato de que muitas pessoas estão insatisfeitas com ele dentro do Fidesz, incluindo Orban, que nunca o conheci no Rio.

Embora não seja de esperar nos próximos renovação futuro à frente do Comitê Olímpico Húngaro, supostamente esperando o presidente desiste de si mesmo.

Borkait a voz do povo, de acordo com o fundo Pál Schmitt, ex-presidente da broca MOB. Cancelamento é desejável porque

você vai ter que passar várias partes adoptaram a linha do partido do comitê olímpico

– Leia o artigo.

Borkai Comunicação respondeu ao artigo:

O Primeiro-Ministro e me um grande relacionamento, sempre apoiou a transformação dos esportes húngaras, a EYOF Győr com ou em conexão com a competição olímpica 2024. Rio de Janeiro, encontramos uma oportunidade para discutir junto à torcida dos problemas atuais.

Eu sei que muitas pessoas gostariam que a Presidência húngara do Comité Olímpico para ocupar o cargo. Entristece-me este esporte, o espírito olímpico indigno de ataques por causa da corrente, rumores infundados focar os atletas, treinadores doer muito, que estão na piscina, na pista, as faixas seu coração, sua alma exposta a Hungria eo sucesso húngaro pediu. Este período é sobre eles, Sua ünneplésükről convém falar “.

Fonte: propeller.hu

Leave a Reply 95 megnézve, 1 alkalommal mai nap |