< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Nagykoalíció? Tiborcz és Mesterházy holdudvara arabokkal bizniszel

| Mobile | RSS

Nagykoalíció? Tiborcz és Mesterházy holdudvara arabokkal bizniszel

2016. szeptember 7. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Nagykoalíció? Tiborcz és Mesterházy holdudvara arabokkal bizniszel

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Az állam nemrég újraosztotta a külföldi magyar kereskedőházakat. Az Öböl-térség központi irodája a tavaly Bahreinben tárgyaló Tiborcz István rokonságáé lett. Mesterházy Attila (MSZP) korábbi pályatársai négy másikat kaptak. Exkluzív részletek a csütörtöki Heti Válaszban.

Egy hete már bizonyítottuk, hogy a külügyi tárca háttérintézményeként ismert Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Zrt. szaúdi (illetve amerikai és mexikói) irodájának működtetési jogát Tiborcz István tapasztalat nélküli rokonsága nyerte el.

De miért kellett egy új közbeszerzéssel szétverni az utóbbi 12–24 hónapban felállított világméretű kereskedőházi hálózatot? A szaúdi mellett a bahreini, a katari, az ománi és a kuvaiti iroda is érdekes kezekbe került. A Kuvaitban győztes Hilal Central Europe Kft. például a szocialista parlamenti képviselőcsoport egyik legjobban fizetett külsős tanácsadócége volt, amikor Mesterházy az MSZP pártelnök-frakcióvezetőjeként szolgált. A három másik Öböl-országot kiszolgáló Insomnia Middle East elnökét pedig Polgár Viktornak hívják; ő egykor Mesterházy főnöke volt (a Hill and Knowlton Hungary PR-vállalatnál).

További adalék: a Hilal és az Insomnia szimbiózisban működik a Tiborczékat kísérgető bahreini tiszteletbeli konzullal, Garamvölgyi Balázzsal. Aki a 2010-es kampányban szintén Mesterházy mellett mutatkozott.

Részletek a szeptember 8-i Heti Válaszban. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Leave a Reply 72 megnézve, 1 alkalommal mai nap |