< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Orosz-amerikai légi incidens volt a Fekete-tenger fölött)))Il a été l’incident aérien russo-américain sur la mer Noire

| Mobile | RSS

Orosz-amerikai légi incidens volt a Fekete-tenger fölött)))Il a été l’incident aérien russo-américain sur la mer Noire

2016. szeptember 8. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Orosz-amerikai légi incidens volt a Fekete-tenger fölött

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Légi incidens volt szerdán a Fekete-tenger fölött: egy orosz harci repülőgép befogott egy amerikai felderítőgépet, amely megközelítette az orosz partokat – közölték amerikai illetékesek és az orosz védelmi minisztérium.
Washingtonban azt állítják, hogy egy Szu-27 típusú vadászgép egy alkalommal három méternyire megközelítette az amerikai haditengerészet P-8-as felderítő repülőgépét. Többször is közel került hozzá, de csak ebben egy esetben vált a helyzet veszélyessé. Az esetet vizsgálják – mondták a nevük elhallgatását kérő források.

Az orosz védelmi minisztérium szóvivőjének a közleménye szerint viszont az amerikai kémrepülőgép kikapcsolt automatikus azonosító berendezéssel (transzponder) közeledett az orosz határhoz. Orosz repülőgépek közelről vizuálisan azonosították, és leolvasták a regisztrációs számát. Az amerikai kémrepülő ezután hirtelen fordulatot tett, és eltávolodott az orosz határtól.

Az orosz pilóták a nemzetközi szabályokhoz szigorúan ragaszkodva jártak el – hangsúlyozta Igor Konasenkov szóvivő.

forrás:dm.hu

Il a été l’incident aérien russo-américain sur la mer Noire

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]
www.fecsego.eu international Bonnes nouvelles!

incident aérien était mercredi sur la mer Noire: un avion de chasse russe capturé un avion de reconnaissance américain, qui a approché la côte russe – américain a déclaré fonctionnaires et le Ministère de la Défense russe.
Washington soutiennent qu’un Su-27 mètres de type chasseur avec un temps de trois approché P-8 avions de reconnaissance de l’US Navy. Plus d’une fois il a été proche de lui, mais seulement dans un cas, la situation est devenue dangereuse. Le cas a été étudié – sources, demandant l’anonymat de leurs noms.

Le porte-parole du ministère russe de la Défense a dit dans une déclaration à l’American kémrepülőgép éteindre les appareils d’identification automatique (transpondeurs) plus près de la frontière russe. avion russe identifié visuellement près et lu à un numéro d’enregistrement. Les avions espions américains, puis a fait un virage brusque et se sont éloignés de la frontière russe.

Les pilotes russes sur les règles internationales strictement insistant ils ont agi – a souligné Igor Konasenkov porte-parole.

Source: dm.hu

Leave a Reply 114 megnézve, 1 alkalommal mai nap |