< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Kell zsebpénz? Akkor csináld! – Szexre használták a gyerekeket a magyar nevelőotthonban))) Debe ser el dinero de bolsillo? Usted puede hacerlo! – El sexo se utiliza en los niños húngaros en casas de acogida

| Mobile | RSS

Kell zsebpénz? Akkor csináld! – Szexre használták a gyerekeket a magyar nevelőotthonban))) Debe ser el dinero de bolsillo? Usted puede hacerlo! – El sexo se utiliza en los niños húngaros en casas de acogida

2016. szeptember 8. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Kell zsebpénz? Akkor csináld! – Szexre használták a gyerekeket a magyar nevelőotthonban

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Tizenöt fiatal mert a jogvédőknek mesélni arról, hogy mi történik Magyarország egyik nevelőotthonában, ahol 9-10 éves kislányokat orális szexre tanítanak a nevelők. (?) A szexért cserébe több zsebpénzt, édességet és extra kimenőt adtak a gyerekeknek. A Bors azt állítja, hogy az ügy összes bizonyítéka a birtokukban van. Rendőrségi feljelentés már született, az Emmi viszont egyelőre nem válaszolt a kérdéseinkre, a rendőrség feljelentés-kiegészítést rendelt el. A pszichológus felhívta a figyelmet arra, hogy súlyos és hosszú távú következményei lehetnek a szexuális visszaéléseknek.

Jogvédők úgy döntöttek, ideje leleplezni, ország-világ elé tárni, mi is folyik annak a nevelőotthonnak a falai között, amelyről borzalmas történeteket mesélnek a korábbi lakói. Az élet most is „zajlik”, a jogvédők állítják, néhány hete egy nap alatt öt kiskorú került kórházba. Négyen begyógyszerezték magukat, az ötödik pedig felvágta az ereit. Nem akartak meghalni, csak elkerülni onnan, ahonnan minden fiatalkorú menekül – írja a Bors.

Az erőszaknak, különösen a gyermekkorban elszenvedett szexuális visszaélésnek nagyon súlyos és hosszú távú következményei lehetnek – mondta a Népszavának Horváth Éva. A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE) pszichológusa szerint ennek az a fő oka, hogy a személyiségfejlődés korai intervallumában éri a trauma az áldozatot, ami nagyon érzékeny időszak. Ilyenkor alapjaiban remeg meg a bizalom az emberek és a világ iránt is – a szakember. Horváth Évát a Bors szerdai cikke nyomán kérdeztük. Ebben az olvasható, hogy játékért, édességért, több zsebpénzért nevelőket elégítettek ki a gyerekek egy magyarországi otthonban.

„A megelőzés legfontosabb állomása az lenne, ha az ilyen ügyekről szó lenne minden nevelőotthonban. A gyermekek eszköztelenek voltak, nem tudták, kihez fordulhatnának, valószínűleg ezért akartak az öngyilkosságba menekülni”- vélekedett Horváth, aki szerint minden hasonló ügyet komolyan kell venni.

A név nélkül nyilatkozó fiatalok egyike egy olyan kilencéves kislányról ír, akit a nevelők tanítottak meg arra, hogyan kell szájjal kielégíteni egy férfit. A nevelők abban is rutint szereztek, hogyan kerüljenek közel a gyakran árva, félárva fiatalokhoz, hogyan jussanak hozzá a számukra lehető legkényelmesebb és kockázatmentes módon szexuális kielégüléshez. A nagyobbaknak zsebpénzt ígértek, a kisebbeknek játékokat, édességet. A kicsik 9–10 évesek voltak, a nagyobbak 13–15 esztendősek. Volt olyan korábbi lakó, aki elmondta, hogy a benti történtek miatt nem képes normális szexuális életre.

“A trauma feldolgozása nagyban függ attól, hogy a gyermek milyen támogatást kap a szűk környezetéből” – mondja a szakember. Horváth Éva szerint, ha a fiatal „áldozathibáztató” érzést észlel, maradandó lelki sérüléseket szenved.

Lapunk érdeklődött az Emberi Erőforrások Minisztériumánál, hogy pontosan hol, mikor és mi történt. Ezenkívül kíváncsiak lettünk volna arra is, mit tesz a minisztérium annak érdekében, hogy az állami fenntartású nevelőotthonokban ilyen brutális szexuális zaklatás még egyszer ne fordulhasson elő. Válaszokat azonban lapzártánkig nem kaptunk.

És van aki elhiszi, hogy a “gonosz” a határainkon kívülről jön.

forrás:népszava online.hu

Debe ser el dinero de bolsillo? Usted puede hacerlo! – El sexo se utiliza en los niños húngaros en casas de acogida

 castañeteo el símbolo

www.fecsego.eu noticias internacionales Buena!

Quince jóvenes porque los defensores nos dicen que lo que sucede en una casa de acogida en Hungría, donde los educadores sexuales niñas de 9-10 años orales enseñan. (?) Cuanto más sexo a cambio de dinero de bolsillo, dulces y dio a los niños la bandeja de salida adicional. La pimienta sostiene que toda la evidencia está en la posesión de la caja. Los informes policiales han nacido, Emmi, sin embargo, no ha respondido a nuestras preguntas, la policía ordenó un informe de suplemento. El psicólogo señaló que unas consecuencias graves y de largo plazo del abuso sexual.

Los defensores decidieron que era hora de exponer, revelar a todo el mundo lo que está pasando en el hogar de crianza dentro de sus paredes, que cuentan historias horribles de los residentes anteriores. La vida es ahora “llevando a cabo”, dicen los defensores, hace unas semanas en un solo día fueron hospitalizados cinco menores de edad. Cuatro de ellos drogado sí mismos y el quinto cortarse las venas. Ellos no quieren morir, sólo para evitar desde donde todos los jóvenes huyendo – dice Pepper.

La violencia, en particular el abuso sexual puede haber sufrido en la infancia es muy grave y las consecuencias a largo plazo – dijo la Palabra de Popular Eva Horvath. Las Mujeres para Mujeres Juntos contra la Sociedad psicólogo Violencia (NANE) esta es la razón principal de que el desarrollo de la personalidad de los primeros intervalos de menos trauma a la víctima, que es período muy sensible. En este caso, sacudiendo fundamentalmente la confianza de la gente y el mundo es Irán – el experto. Eva Horvath Bors hizo la estela de los artículos del miércoles. En este legible para el juego, dulces, más dinero de bolsillo levantaron complazca en un hogar de niños en Hungría.

“La prevención es la estación más importante sería en tales casos, sería toda la casa de acogida. Los niños estaban activos insuficientes, que no sabían a quién dirigirse al suicidio es, probablemente, por qué querían huir “- opinó Horvath, quien dijo que todos estos casos deben tomarse en serio.

Uno de los nombre irlandés joven sin declarar una niña de nueve años de edad, que fue impartido por educadores sobre cómo satisfacer a un hombre con la boca. Los educadores también adquirida rutinas, con qué frecuencia colocan cerca de los huérfanos, los jóvenes sin padre cómo llegar a la forma más cómoda y sin riesgo para ellos la satisfacción sexual. Cuanto más grande sea el bolsillo los fondos prometidos en los juegos más pequeños, dulces. Los más pequeños eran de 9-10 años de edad, 13-15 años de edad los más grandes. Hubo un ex residente que dijo que no es capaz de vida sexual normal debido a la cubierta sucedido.

“El tratamiento de los traumatismos depende en gran medida de si el niño recibe el apoyo de un entorno estrecho” – dice el experto. Éva Horváth, si la experiencia de los jóvenes “áldozathibáztató” sensación duradera sufrió daños psicológicos.

Nuestro menú solicitó al Ministerio de Recursos Humanos anal exactamente dónde, cuándo y qué sucedió. Además, hemos estado preguntando también lo que hace el ministerio para asegurar que los hogares de acogida estatales tan brutal acoso sexual no se produce de nuevo. Pero vamos a presionar no hemos recibido respuestas.

Y algunas personas creen que el “mal” viene de fuera de nuestras fronteras.

Fuente: referéndum online.hu

Leave a Reply 91 megnézve, 1 alkalommal mai nap |