< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Így intézd a választásokat, ha Európa utolsó diktátora vagy))) Так что сделать это на выборах, когда последний диктатор Европы или

| Mobile | RSS

Így intézd a választásokat, ha Európa utolsó diktátora vagy))) Так что сделать это на выборах, когда последний диктатор Европы или

2016. szeptember 9. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Így intézd a választásokat, ha Európa utolsó diktátora vagy

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Állampárt nélküli pártállamában készül újabb győzelmére Alekszandr Lukasenko. A Belarusz Köztársaságot 22 éve vezető elnök helyzetét nem csak az ellenzék és a sajtó visszaszorítása, de az is erősíti, hogy az Oroszországgal Ukrajna miatt összekülönbözött Nyugat szemében felértékelődött Belarusz szerepe.

Nem az a kérdés, hogy elnökpárti lesz-e a parlament, csak az, mennyi lesz a „független” képviselő és hogy a többiek milyen pártnév alatt jutnak be a belarusz parlamentbe a vasárnapi választáson.

Az igazán fontos, meglepetést persze nem hozó voksolás már tavaly lezajlott: akkor az országot 1994 óta irányító Alekszandr Lukasenko saját prognózisának megfelelően 80 százalékkal megnyerte az elnökválasztást a hozzá lojális ellenjelöltekkel szemben.
Jó fiú lehet Európa utolsó diktátora
Jó fiú lehet Európa utolsó diktátora
Alekszandr Lukasenko ötödik elnöki mandátumát nyeri vasárnap Belaruszban. Brüsszel nem nagyon fogja támadni: Putyinnal szemben ő most partner lehet.
Tovább

A helyi parlament, amit most megválasztanak, azonban még egy olyan országhoz képest is furcsa, amelyet Európában vezető politikusok is neveztek már a kontinens utolsó diktatúrájának.
Állampárt nélküli pártállam

A Lukasenko elnökségének elején elfogadott új alkotmány alapján kétkamarás törvényhozásban ugyanis nincs kormánypárt. Sőt, igazából semmilyen nincsen, a jelenlegi alsóház 110 képviselőjéből 105 pártonkívüli, a maradék öt három pártból került ki, amelyek még mutatóban sem ellenzékiek, mindhárom nyíltan az elnököt támogatja.

Lukasenko már többször felvetette, hogy jó lenne pártot húzni a hatalmi vertikumra, de végül a Belaja Rusz (Fehér Rusz) nem lett a Vlagyimir Putyin-féle Egységes Oroszország helyi megfelelője, ehelyett maradt társadalmi szervezet. Arra viszont alkalmas, hogy jelölteknek nyújtson támogatást az induláshoz, mint ahogy az állami vállalatok és a szakszervezetek is. Hivatalosan ezer civil támogató aláírása is elég az indulás benyújtásához, amennyiben a központi választási bizottság jóváhagyja.

„Így nehezebb is rögtön rámondani, hogy az országban egypárti parlament van, látszólag egyenlő, önálló képviselők gyülekezetéről van szó” – adta meg a pártállam látszólagos hiányának magyarázatát Alekszandr Kornyenko. A Lengyelországban bejegyzett BelSat TV főszerkesztője szerint azonban a hatalom által megszűrt pártállami parlament mozgásterét jól mutatja, hogy a parlamenti képviselők három törvényjavaslatot nyújtottak be négy év alatt.
Lukasenko a 2016-os fehérorosz függetlenségi napi ünnepségen
Lukasenko a 2016-os fehérorosz függetlenségi napi ünnepségen
Fotó: Viktor Drachev

Az elfogadott több száz törvényjavaslatot a kormány vagy az elnöki adminisztráció kezdeményezte, amit a parlament kivétel nélkül meg is szavazott.

„Gazdaggá senkit sem tesz a képviselőség, de biztos egzisztenciát nyújt. Inkább kevésbé ambiciózus ejtőernyősök gyűjtőhelye, parkolópálya vagy hivatalnokok számára nyugdíj előtti levezetés a képviselői poszt, de ismerek olyan újságírót, aki három évre elvállalta, aztán visszament korábbi munkahelyére” – mondta az aktív ellenzéki szerepet még a peresztrojka idején kezdő Kornyenko, aki az előző évtizedben még maga is indult parlamenti posztért, ám a hivatalos eredmények alapján nem nyert.
Az ellenőr csak néz
Fehéroroszország vagy Belorusszia?

Örökké kavarodás van a sajtóban a posztszovjet ország neve körül. A Fehéroroszország talán a leggyakoribb, elfogadott is, bár nem a legszerencsésebb: felesleges és nem is pontos fordítása Belarusznak, hiszen nem „Oroszország” (Rosszija), hanem a „rusz” állam nevét őrzi az első fele. Ettől függetlenül finnül, svédül, németül is használatos a „Fehéroroszország” pontos megfelelője. Ez nem meglepő, ugyanis a színes jelölés nyugatról jött: Fehér Rusz a Moszkvai Nagyfejedelemség fennhatósága alá tartozó területeket, Fekete Rusz a Litván Nagyfejedelemség és Lengyelország alá tartozó keleti szláv területeket jelölte német térképeken a 14. században, később innen került át az oroszba. (Galícia keleti előbb lengyel majd orosz fennhatóság alá tartozó részeit eközben „piros” jelzővel illették.)

Az ország budapesti nagykövetségénél „Belarusz Köztársaság” olvasható – Fehéroroszország nem –, az ország saját elnevezésének hivatalos rövidített formája Belarusz. (Ezt a két opciót adta meg Belarusz az ENSZ-ben is, amelynek történelmi okokból szovjet tagköztársaságként önálló alapító tagja volt – ahogyan Ukrajna is.)

Belorusszija is ismerősen csenghet: ez azonban az orosz és szovjet elnevezése a cári Oroszországhoz, majd a Szovjetunióhoz tartozó területnek. Ezt az elnevezést a független Belaruszra hivatalosan Oroszországban nem használják, az ugyanis a „neoszovjet” területi igények vagy egyszerűen a lekezelés jele volna. Magánbeszélgetésekben persze előfordulhat Belorusszija az oroszoknál semleges formaként is.

Lukasenko most sokkal kedvezőbb helyzetben van, mint 2012-ben. A tavalyi újraválasztását nem követte különösebb kritikus visszhang, és vélhetően ugyanígy lesz a parlamenti választással is, amelynek pedig első ránézésre is vannak vitatható elemei.
Lukasenko egy gyárlátogatáson 1999-ben
Lukasenko egy gyárlátogatáson 1999-ben
Fotó: Tass / Getty Images Hungary

A legfontosabb, hogy a vasárnapi választások valójában már hétfőn elkezdődtek az előzetes szavazásokkal. Ez nem levelekben leadott szavazatokat jelent, hanem szavazást ugyanazokban szavazóhelyiségekben, amelyek vasárnap is nyitva lesznek.
A nemzetközi megfigyelőknek tehát már hétfőtől vasárnapig kéne ott ülniük, hogy figyelemmel kísérjék a szavazást.

Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) rendszeresen küld megfigyelőket a 9,4 milliós, 200 ezer négyzetkilométeres országba. Voltak a tavalyi elnökválasztáson és a legutóbbi parlamenti választáson is, amelyről megállapították, hogy nem volt átlátható sem a kampány, sem a választás. Ezúttal több mint 400 megfigyelőt küldenek.

Ők, ha vasárnap érkeznek, a voksok bő harmadáról lemaradnak, de van, hogy többről. Vannak olyan szavazókörök, ahol 44 százalék már az első napon leadta a szavazatát.

„Ez egy diákokkal teli vidéki körzet, ahol az iskola felszólította a hallgatókat, hogy menjenek szavazni. Aki nem akar kellemetlenséget a vizsgán vagy a kollégiumi hellyel, az jobb, ha szavaz” – mondta Kornyenko, megjegyezve, hogy ugyanez igaz a vállalati dolgozókra is. Ha a főnökség felszólít a részvételre, akkor a munkájukat féltve ennek mindenki eleget is tesz. Ezeknek a szavazatoknak a manipulálása technikailag a legegyszerűbb, bár a választási bizottságok összetétele alapján eleve nem ütköznek nagy nehézségbe.

„Már nincsenek kaotikus manipulációk, nem dobnak be látványosan az urnába kamuszavazatokat.

20 éve csiszolódik a választási eredmények kezelése a hatalom érdekeinek megfelelően és egyre tökéletesebb.

– mondta Kornyenko. A választási bizottságokban összesen egy százalék alatt vannak a valódi ellenzék képviselői. A megfigyelők sem láthatják a teljes folyamatot. „Együttműködő szereplőkkel a legegyszerűbb dolog a szavazási jegyzőkönyvek meghamisítása.”
A KGB figyel

Pedig a nem hivatalos felmérések szerint a lakosság fele inkább nem is voksolna, mert nem látja értelmét. A részvételi arány viszont fontos a rendszer legitimálására, a nagyarányú győzelem önmagában kevés.
Egy darabka Szovjetunió

Lukasenko számára a kezdetektől fontos volt a szovjetnosztalgia életbentartása. Az 1991-ben elfogadott új, fehér-piros-fehér zászló helyett a megválasztása utáni évben kis átalakításokkal visszahozta a szovjetköztársaság zászlaját és ismét hivatalossá tette a szovjet dizájnú címert is, kalászokkal, vörös csillaggal. Csak a napfelkelte fényében fürdő sarlót és kalapácsot az ország körvonalai váltották fel.

A himnusz is maradt a régi: a tagköztársasági himnuszt 1995-től szöveg nélkül használták, 2002-ben kapott szovjettelenített szöveget.

2010-ben látványos keménységgel lépett fel a rendszer az ellenzékkel szemben. A több tízezres tüntetés után ezrével hívta be az állambiztonsági szolgálat – ez Belaruszban ma is a KGB nevet viseli – a résztvevőket elbeszélgetésre. „Tele voltak a folyosók, bent meg monitoron egyenként mutatták a tüntetésen felvett arcképeket a berendelteknek. Mindenki érezhette, hogy elérik, ha kell, kiszúrják a legnagyobb tömegből is. Ez a félelem rányomta a bélyegét az ellenzéki szervezkedésekre, érthető, hogy sem megjelenéssel, főként nem pénzzel nem merik támogatni” – mondta Kornyenko.
GettyImages-512254478
Fotó: Mikhail Svetlov / Getty Images Hungary

Szerinte ezt a nyomást éreztetik a szavazásra való felszólítással, hogy mindenkinek világos legyen, a hatalom erős kézben van, a rendszer nem bomlik. Persze hivatalosan nincs kényszer, hiszen Lukasenko maga is elmondta, „nem kell az embereket a szavazóhelyiségekbe hajtani” – bár mi más indokolna egy ilyen kijelentést, ha nem épp a szavazók nagyon is létező presszionálása.
Együtt? Külön? Sehogy?

2006 után börtönbe került Lukasenko ellenfele, Alekszandr Kozulin, aki három évet kapott. 2010-ben Nyikolaj Sztatkevics már öt évre került börtönbe, Vlagyimir Nyekljajev a házi őrizet után két év felfüggesztettet kapott „felforgató tevékenységért”.

Az ellenzék elsúlytalanítása, a társadalmi passzivitás miatt a pártok is elbizonytalanodtak, hogyan is lépjenek fel Lukasenko rendszerével szemben. 2012-ben volt párt, amelyik megpróbálkozott a választások bojkottjával, ami éppúgy nem vezetett eredményre, mint a részvétel. Idén létrejött egy részleges koalíció három párt között, de a szintén ellenzéki Belarusz Szociáldemokrata Párt (BSZDP) külön indítja a jelöltjeit, ahogyan a Govori Pravdu (Mondj Igazat) mozgalom, is, mely utóbbit az ellenzékből sokan csak a Lukasenkóval kritikus erők megosztására létrehozott állami projektnek tartanak.

Apró gesztusokat tett az ellenzék felé Lukasenko: voltak apró ellenzéki akciók, megjelentek a pártok emblémái is a visszafogott választási kampány alatt. A bebörtönzötteket elnöki kegyelemmel kiengedték, igaz, Sztatkevics ettől még nem tudott indulni képviselői helyért, mert érvényben maradt a közügyektől való eltiltása. Most nem annyira a börtönnel, mint inkább pénzbírsággal operál a hatalom. Egy 100 ezer forintos bírság – ez kétszerese az átlagos havi bérnek – önmagában is elég riasztó ahhoz, hogy távol tartsa az politizálástól az aktívabbakat is.

Erre minden oka megvan, hiszen a gazdaság nem szárnyal, ellentétben az inflációval, ami világrekordokat döntött már 2011-ben is. A dollár hivatalos árfolyama 3000 belarusz rubelről 8500-re nőtt, ez 2015-ben 17 700-ra szaladt fel. Korlátozást vezettek be a pénzváltásra, az exportcégeket pedig bevételük 50 százalékának helyi rubelre való beváltására kötelezték.
Infláció miatti pénzváltás Fehéroroszországban
Infláció miatti pénzváltás Fehéroroszországban
Fotó: Viktor Drachev / Getty Images Hungary

A munkanélküliség ugyan 6 százalék, de növekszik. A fizetések és a nyugdíjak értéke csökken. A devizatartalék alig 5 milliárd dollár – Magyarországon, szintén csökkenő tendencia mellett 28 milliárd dollár –, és az olajár csökkenése miatt elesett attól a haszontól is, amit az olcsó orosz nyersolaj helyi feldolgozásával és exportjával nyert.
Bátyuska megmondta, a nép teljesítette
Bátyuska megmondta, a nép teljesítette
Tovább

Lukasenko nem véletlenül vette át az ellenzéki Egyesült Polgár Párt (OGP) szlogenjét is egymillió új munkahely létrehozásáról. Az is szokatlan, hogy egyáltalán szájára vette egy ellenzéki párt nevét, amit legutóbbi elnöki beszédében is megtett. Retorikája a rend mellett a munkahelyek biztonsága köré épül, mém is lett a beszédéből, miszerint neki kell vetkőzni a munkának.

„Tűrjék fel az ingujjakat, vagy ahogyan az interneten viccelődnek, vetkőzzenek neki, és dolgozzanak” – mondta nyáron a mémre reagálva az elnök egy gépgyárban. „Akár vetkőznek, akár nem, holnaptól az én személyes ellenőrzésem alá kerülnek. Ki kell hozniuk magukból a legtöbbet” – adott leckét a gazdaság kézi vezérléséből az egykori kolhozelnökből lett államfő.
Most nem annyira diktatúra

Lukasenkót nagyobb kompromisszumokra semmi sem kényszeríti, és ezt az orosz–ukrán konfliktusnak köszönheti. A Nyugat és Oroszország között felértékelődött a szerepe Belarusznak, ezért szinte eltűntek a kritikus nyugati hangok. Sőt, diplomáciai sikert is elkönyvelhetett Lukasenko azzal, hogy 2015 februárjában Minszkben találkozott az ukrán elnök, a német kancellár, a francia elnök és az orosz államfő, hogy és kötötték meg az ukrajnai fegyveres konfliktus rendezéséről szóló, azóta is döcögő, de többé-kevésbé békét hozó megállapodást.
Lukasenko Minszkben a Kelet-Ukrajna-i helyzet tárgyalásán Porosenkoval, Hollande-al, Merkellel és Putyinnal
Lukasenko Minszkben a Kelet-Ukrajna-i helyzet tárgyalásán Porosenkoval, Hollande-al, Merkellel és Putyinnal
Fotó: Drachev Viktor / Getty Images Hungary

Az elnézőbb hozzáállással Nyugaton azt remélik, Lukasenko nem fűzi szorosabbra a kapcsolatát Moszkvával. Belarusz ugyan államszövetségben áll Oroszországgal, és a Vámszövetségben is benne van, ám többször hangoztatta kifogásait az orosz félnek kedvező szabályokkal szemben, így Minszk és Moszkva viszonya amúgy sem felhőtlen.

Kornyenko szerint tévedés a rendszer finomodásában bízni, szerinte Lukasenko mindenképp csak ideiglenes kompromisszumokra lenne hajlandó. Ebbe azonban most az is belefért, hogy a műholdvevővel és neten fogható BelSat TV munkatársai is kaptak akkreditációt, két hónapra „kísérleti jelleggel”. Az is elképzelhető, hogy a választás után – amelyben ellenzéki párt aligha nyer mandátumot – lehetnek kisebb tüntetések, anélkül hogy a résztvevők börtönbe kerülnének.

forrás:index.hu

Так что сделать это на выборах, когда последний диктатор Европы или

[Подпись ID = “attachment_76574” ALIGN = “AlignLeft” ширина = “150”] страны www.fecsego.eu 1oo, на каждом континенте www.fecsego.eu 1oo страны на всех континентах [/ подпись]

www.fecsego.eu международных новостей Хорошо!

государства-участника без государственной демократической партии еще одна победа Александра Лукашенко. Позиция Республики Беларусь лидера президента в течение 22 лет, а не только оппозиции и подавление прессы, но это также усиливает, что из-за России в Украине ссора с Западом в глазах Беларуси высоко оценивает роль.

Нет, вопрос в том, будет ли парламент пропрезидентской, насколько будет “независимые” представители и других, чтобы попасть в белорусский парламент под каким именем партии в выборах в воскресенье.

Очень важно, конечно, это не стало неожиданностью Ответить имели место в прошлом году: она управляет страной с 1994 года, Александр Лукашенко выиграл 80 процентов, в соответствии со своими собственными проекциями на президентских выборах против встречным лояльных кандидатов.
Хороший мальчик может стать последним диктатором Европы
Хороший мальчик может стать последним диктатором Европы
президентский мандат Александра Лукашенко выигрывает пятое воскресенье в Беларуси. Брюссель на самом деле не собирается нападать: он выступал против Путина теперь будет партнером.
далее

Местный парламент, который сейчас избран, но даже по сравнению с чужой стране, которая была названа ведущих политиков последней диктатуры континента в Европе.
государства-участника без каких-либо государства-участника

На основе новой конституции, принятой в начале президентства двухпалатного законодательного органа Лукашенко, потому что нет правящей партии. На самом деле, на самом деле, он не имеет какой-либо из текущей нижней палаты 110 представителей из 105 беспартийных, три из оставшихся пяти вышли из партии, которая не имеет индекса оппозиции, все трое открыто поддерживает президента.

Лукашенко неоднократно заявлял, что было бы хорошо, чтобы тянуть партии verticum власть, но в конце концов в обозримом Руси (Белая Русь) не Единая Россия местный эквивалент Владимира Путина, вместо этого, была общественная организация. Уместно, однако, чтобы помочь кандидатам, чтобы начать работу, такие как государственные предприятия и профсоюзы. Официально подписание тысячи гражданских лиц, чтобы поддержать представление отправления достаточно, если Центральная избирательная комиссия утверждает.

“Сложно сразу rámondani в стране однопартийный парламент, казалось бы, равны, независимые представители церкви есть”, – дал явное отсутствие государства-участника объяснения Александра Kornyenko. Тем не менее, на учете в Польше, в соответствии с внутренним редактором телевидения фильтрованной силой партийно-государственного парламентского маневра он показывает, что три члена парламента представили законопроект в течение четырех лет.
Лукашенко Беларусь на церемонии 2016 День независимости
Лукашенко Беларусь на церемонии 2016 День независимости
Фото: Виктор Драчев

Законопроект, принятый сотни правительства или администрации президента, инициированного парламентом без исключения, он голосовал.

“Состоятельный кто-нибудь представить древнее небо, но и обеспечивает средства к существованию. Скорее менее амбициозные десантники место сбора, стоянки судов или должностных лиц для проведения досрочного выхода на пенсию представителей этой должности, но я знаю, что журналист, который согласился на три года, а затем вернулся на прежнее место работы “, – отметил активное противодействие роли, даже начиная с момента перестройки Kornyenko, которые в последнее десятилетие Плакаты сам парламент начал, но не выиграл в соответствии с официальными результатами.
Инспектор просто выглядит
Беларусь или Белоруссия?

Навсегда путаница в средствах массовой информации о названии постсоветских стран. Беларусь, вероятно, является наиболее распространенным, приемлемым, хотя и не самый лучший: он не является ни необходимым, ни Беларусь не точный перевод, потому что он не “Россия” (Rossiya), но название “Русь” сохраняет состояние первой половины. Тем не менее, финский, шведский, немецкий также используется в “Беларусь” точным контрагентом. Это не удивительно, потому что цвет метки с Запада пришли к Белой Руси под Великим княжеством Московской юрисдикции областей, Черная Русь восточнославянских территорий под Великого княжества Литовского и Польши в пределах обозначенных немецких картах с 14-го века, а затем, а затем перешел на русский язык. (Теплица восточная часть Польши до этого под российского суверенитета в то время как индикатор “красный” был определен.)

“Республика Беларусь” прочитать nagykövetségénél страны Будапешт – Беларусь не является – официальное название своей страны не хватает Беларуси. (Это дало два варианта Беларуси в ООН, а также, что по историческим причинам был одним из основателей независимого советских республик, как -. Украина а)

Беларусь также звучит знакомо: оно, однако, называют русской и советской территории в царской России и Советского Союза включены. Это имя независимой Беларуси не используется официально в России, из-за территориальных претензий или просто признак снисходительности “neoszovjet” будет. Конечно, это может иметь частный разговор в Беларуси для россиян в качестве нейтральной форме.

Лукашенко сейчас находится в гораздо лучшем положении, чем в 2012-ом В прошлом году переизбрание не последовало какого-либо конкретного критическое освещение, и поэтому, вероятно, будут парламентские выборы, а также, что является на первый взгляд, есть и спорные элементы.
Визит Лукашенко на завод в 1999 году
Визит Лукашенко на завод в 1999 году
Фото: ТАСС / Getty Images Венгрия

Ключ к воскресенье выборы фактически начались в понедельник с предварительным голосованием. Это не значит, письма поданных голосов, но голосование на тех же избирательных участках, которые будут открыты по воскресеньям.
Международные наблюдатели, поэтому они должны сидеть там с понедельника по воскресенье, чтобы контролировать голос.

Организация по безопасности и сотрудничеству в Европе (ОБСЕ) направить своих наблюдателей на регулярные 9,4 миллиона, 200 тысяч квадратных километров территории страны. Они были на президентских выборах в прошлом году и на последних парламентских выборах, которые заключили, что она не была прозрачной кампании или выборов. На этот раз, послал более 400 наблюдателей.

Они, если вы прибываете в воскресенье, третий опросов много осталось позади, но там было больше. Некоторые избирательные округа, где 44 процентов с первого дня, чтобы отдать свой голос.

“Он заполнен студентами в сельской местности, где школа призвала студентов идти голосовать. Кто не хочет, чтобы к неудобствам экзамен или общежития пространство, тем лучше, чтобы голосовать “, – сказал Kornyenko, отметив, что то же самое можно сказать и о корпоративных рабочих. Если főnökség призывает принять участие, опасаясь за свои рабочие места, то это все выполнить. Манипуляция этих голосов является технически самым простым, хотя состав избирательных комиссий уже не сталкиваются с серьезными трудностями.

“Там уже не хаотичные манипуляции не выбрасываются в захватывающий рвань в урну голосов.

20 лет полировали обработку результатов выборов, в зависимости от мощности и интересами более совершенной.

– Сказал Kornyenko. Избирательные комиссии являются представителями оппозиции во время реальной общей сложности одного процента. Наблюдатели не могут увидеть весь процесс. “Кооператоров проще всего в фальсификации записей голосования.”
Внимание КГБ

Но по неофициальным опросам, половина населения будет голосовать, а не так, потому что я не вижу смысла. Явка, тем не менее, важно, чтобы узаконить систему, одна массивная победа не достаточно.
Часть Советского Союза

Лукашенко имеет важное значение для начала советской ностальгии живых. Новый бело-красно-белый флаг, принятый в 1991 году, вместо того, чтобы после выборов год с низкой конверсией вернули флаг Советской республики и вновь был формализован дизайн с советским гербом, початков кукурузы с красной звездочкой. Только в свете восхода солнца купального серпа и молота были заменены с очертаниями страны.

Гимн остался прежним: республики гимн без слов, используемых с 1995 года, советский беленой текст получил в 2002 году.

В 2010 году вышел эффектный твердость системы против оппозиции. Он привлек тысячи в службу государственной безопасности после того, как десятки тысяч демонстрантов – это КГБ в Беларуси сегодня носит название – участников интервью. “Они были полны коридоров, монитор внутри каждого лица показал фотографии демонстрации вошли в berendelteknek. Каждый мог чувствовать их трогать, если вы прокололи самую большую толпу тоже. Этот страх оставил свой след в оппозиции коммунистических организаций, то понятно, что ни внешний вид, особенно не с деньгами не решаются поддержать “, – сказал Kornyenko.
Gettyimages-512254478
Фото: Михаил Светлов / Getty Images Венгрия

По его словам, это чувствовал давление, чтобы голосовать судебного запрета, что каждый человек должен иметь четкую, сильную руку у власти, система не ломается. Конечно, официально нет никакого принуждения, потому что сам Лукашенко сказал: “Вам не нужны люди на избирательных участках из” – что-нибудь еще оправдать такое заявление, если это не только избирателей presszionálása само существование.
Вместе? Специальный? Совсем нет?

Лукашенко был заключен в тюрьму в 2006 году после того, как его противник, Александр Козулин, который получил три года. В 2010 году Николай Статкевич был заключен в тюрьму в течение пяти лет после того, как Владимир Nyekljajev с отсрочкой исполнения приговора на два года домашний арест был “подрывной деятельности”.

Из-за оппозиции elsúlytalanítása, социальная пассивность стала не уверены, как действовать против режима Лукашенко партий. партия была в 2012 году, которые пытались бойкотировать выборы, которые не увенчались успехом, а также участия. В этом году, создание частичной коалиции между тремя сторонами, но и Белорусской социал-демократической оппозиционной партии (BSZDP) начинает отделяться кандидатов, как Правду Говори (говорить правду) движение, тоже, причем последний ellenzékből многие только государственный проект создан для обмена Лукашенко критически важные силы Они будут проводиться.

Крошечные сделанные жесты в сторону оппозиции Лукашенко: оппозиции были небольшие акции появились логотипы политических партий во время избирательной кампании сдержанным. Заключенные амнистии Президента был освобожден, хотя из Статкевич не смог покинуть место представителей, она остается в силе из-за запрета от государственных дел. Теперь, не столько в тюрьме, штраф в размере более чем работает власть. Штраф в размере 100 тысяч форинтов – что вдвое превышает средний уровень заработной платы – в одиночку достаточно отталкивающее, чтобы держаться подальше от политики aktívabbakat хорошо.

По каждой причине, потому что экономика не растет, в отличие от инфляции, которая правит мировой рекорд в 2011 году. Доллар официальный курс белорусского rubelről 3000 увеличилась с 8500, это было 17 700 в 2015 году, подбежали. Ограничения были введены на бирже, компании обязаны экспортировать 50 процентов местных доходов реабилитироваться рублей.
пункт обмена валюты в связи с инфляцией в Беларуси
пункт обмена валюты в связи с инфляцией в Беларуси
Фото: Виктор Драчев / Getty Images Венгрия

То же 6 процентов безработица, но растет. Зарплаты и пенсии уменьшается. Валютные резервы менее чем $ 5 млрд – упал из-за, и падение цен на нефть из haszontól является то, что выиграл дешевой российской переработки сырой нефти и экспорта местной – в Венгрии, а также с уменьшением тенденции $ 28 млрд.
Bátyuska сказал людям, чтобы выполнить
Bátyuska сказал людям, чтобы выполнить
далее

Лукашенко не случайно принял оппозиционной Объединенной гражданской партии (ОГП) является лозунгом создания миллиона новых рабочих мест. Кроме того, необычно тем, что там была оппозиционной партией во имя его рта, что он сделал в прошлом речи президента, а также. В дополнение к риторике порядка, построенного вокруг безопасности рабочих мест, мем также стал речи, что он должен был раздеться работать.

“Ingujjakat терпеть, или, как интернет-шутки, раздеть его, и работать”, – сказал президент мембраны летом в ответ на машиностроительного завода. “До раздеваться или нет, завтра будет находиться под моим личным контролем. Кто должен сделать большую часть себя “- он дал ручное управление урок экономики бывшего kolhozelnökből стал главой государства.
Теперь, не столько диктатура

Лукашенко пойдет на уступки больше ничего сил, и это происходит из-за конфликта между Россией и Украиной. между Западом и Россией оценил роль Беларуси и, следовательно, практически исчез из западных критических голосов. На самом деле, дипломатические успехи elkönyvelhetett Лукашенко по февраля 2015 года в Минске встречи с президентом Украины, канцлером Германии, президентом Франции и главы российского государства принять и пришел к выводу об урегулировании украинского вооруженного конфликта все еще прерывисто, но более или менее в мире установления соглашения.
Лукашенко в Минске слушания дела в Восточной Украины от Porosenkoval Аль-Олланд Меркель и Путина
Лукашенко в Минске слушания дела в Восточной Украины от Porosenkoval Аль-Олланд Меркель и Путина
Фото: Виктор Драчев / Getty Images Венгрия

Снисходительный отношение Запада, есть надежда, Лукашенко не добавляет более тесные отношения с Москвой. Беларусь же состояние в союзе с Россией и таможенного союза участвует, но неоднократно высказывала свои возражения против России партии благоприятных правил, таких как отношения Минска и Москвы в любом случае безоблачной.

Согласно Kornyenko ошибку, то рафинированный доверять системе, по его словам, в любом случае Лукашенко лишь временный компромисс был бы готов. Это, однако, в настоящее время также вписывается в приемник спутникового телевидения, а чистая задолженность внутренний персонал также получил аккредитацию в течение двух месяцев “экспериментальной базы”. Также возможно, что после выборов – в которых оппозиционные партии вряд ли выиграть мандат – могут быть небольшие демонстрации без участников было бы в тюрьме.

Источник: index.hu

Leave a Reply 134 megnézve, 1 alkalommal mai nap |