< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Hitchcocki éjszaka Bostonban Döglött és vergődő madarak potyogtak az égből))) Nuit hitchcockien à Boston Les oiseaux morts et pataugent tombaient du ciel

| Mobile | RSS

Hitchcocki éjszaka Bostonban Döglött és vergődő madarak potyogtak az égből))) Nuit hitchcockien à Boston Les oiseaux morts et pataugent tombaient du ciel

2016. szeptember 11. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Hitchcocki éjszaka Bostonban
Döglött és vergődő madarak potyogtak az égből

A hatóságok pénteken vizsgálatot indítottak, hogy mi okozta a tömeges madárpusztulást.

Döglött és vergődő madarak potyogtak az égből Bostonban, a hatóságok pénteken vizsgálatot indítottak, hogy mi okozta a tömeges madárpusztulást.

Negyvenhét északi csónakfarkút találtak elpusztulva vagy vergődve a keleti parti nagyváros Dorchester nevű kerületében csütörtökön. Harmincötöt sikerült közülük megmenteni, de senki nem tudja, mitől lett bajuk.

A helyiek hívták az állatvédőket, és arról számoltak be, hogy madarak potyognak az égből. A hatóságok azt is vizsgálják, hogy van-e a köze a madártragédiának ahhoz, hogy a környéken több macska is beteg lett, és kettő el is pusztult.

Az elpusztult madarak tetemeit laboratóriumba küldik elemzésre.

forrás:ma.hu

Nuit hitchcockien à Boston
Les oiseaux morts et pataugent tombaient du ciel

Les autorités ont lancé une enquête vendredi pour voir ce qui a causé l’madárpusztulást massif.

Les oiseaux morts tombaient du ciel et pataugeant à Boston vendredi, les autorités ont lancé une enquête pour voir ce qui a causé l’madárpusztulást massif.

Quarante-sept ont été trouvés dans le elpusztulva csónakfarkút du Nord ou en difficulté sur le district de la côte est de la métropole appelée Dorchester jeudi. Trente-cinq d’entre eux ont réussi à sauver, mais personne ne savait ce qui se passait avec eux.

Les habitants appelés les állatvédőket et ont rapporté que les oiseaux tomber du ciel. Les autorités étudient également l’existence d’un madártragédiának à faire pour rendre la zone plus chat est tombé malade, et les deux ont péri.

Les carcasses d’oiseaux morts sont envoyés au laboratoire pour analyse.

Source: ma.hu

Leave a Reply 111 megnézve, 1 alkalommal mai nap |