< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Orbán pofátlan hangvételű levelet írt a külföldön dolgozó magyaroknak))) Orban escribió una carta a los empleados tono imperturbable de los húngaros en el extranjero

| Mobile | RSS

Orbán pofátlan hangvételű levelet írt a külföldön dolgozó magyaroknak))) Orban escribió una carta a los empleados tono imperturbable de los húngaros en el extranjero

2016. szeptember 11. | hozzászólás | Közélet

Orbán pofátlan hangvételű levelet írt a külföldön dolgozó magyaroknak

Orbán Viktor képes volt felhívást intézni azokhoz, akik egyébként nem szavazhatnak levélben – olvasható a Határátkelő blog bejegyzésében.

Az üzenet lényege nagyjából az, hogy nyakunkon a világvége:

Orbán pofátlan hangvételű levelet írt a külföldön dolgozó magyaroknak

A magyar miniszterelnök levele a népszavazási részvétel fontosságára hívja fel a külföldi magyarok figyelmét, miközben egyébként a külföldön lévő, de magyarországi lakcímmel rendelkezőket a jogszabályok inkább elriasztják a voksolástól.

Ők csak a konzulátusokon vagy nagykövetségen szavazhatnak, személyesen, míg a csak külföldi címmel rendelkezők levélben is leadhatják szavazatukat.

forrás:propeller.hu

Orban escribió una carta a los empleados tono imperturbable de los húngaros en el extranjero

Viktor Orban fue capaz de organizar una llamada a los que de otra manera no votar a favor de la letra – la entrada de blog Frontera leer.

El mensaje es sobre el hecho de que del fin del mundo está sobre nosotros:

Orban escribió una carta a los empleados tono imperturbable de los húngaros en el extranjero

La carta del primer ministro de la importancia de la participación en el referéndum llama la atención de los húngaros en el extranjero, mientras que de lo contrario una dirección en el extranjero, pero los que tienen leyes húngaras tienden a desalentar voksolástól.

Ellos son sólo un consulado o embajada de voto, en persona, y la única dirección en el extranjero esas cartas pueden emitir su voto.

Fuente: propeller.hu

Leave a Reply 128 megnézve, 1 alkalommal mai nap |