< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Brüsszel befagyaszthatja az összes uniós támogatást)))) Bruxelas pode congelar toda a ajuda da UE

| Mobile | RSS

Brüsszel befagyaszthatja az összes uniós támogatást)))) Bruxelas pode congelar toda a ajuda da UE

2016. október 5. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Brüsszel befagyaszthatja az összes uniós támogatást

www.fecsego.eu nemzetközi hírptál jó nagyon jó

Vizsgálja az Európai Bizottság az uniós pénzek magyarországi elosztását. Akár le is állíthatják a forrásokat. Mintegy 9000 milliárd forintról van szó, ez a teljes tavalyi magyar GDP negyede.
Kétségessé válhat az összes uniós forrás kifizetése – tudta meg a Portfólió.hu brüsszeli forrásokból. Az Európai Bizottság több területen is jelentős problémákat lát az uniós támogatási rendszerben, amelyekről rövidesen elkészül egy jelentés.

A portál információja szerint a brüsszeli aggodalmak jó része abból ered, hogy teljesül-e egy uniós jogszabályi követelmény, amely szerint az irányító hatóságoknak befolyástól mentesen, függetlenül kell dönteniük az uniós pályázatokról. Ezek egy-egy minisztériumon belül működnek, és a kormány jogszabályokban előre eldönti, mely intézmény indulhat egy pályázaton. Brüsszelt meglehetősen zavarja az ilyen kiemelt felhívások magas aránya, a kormány viszont a pályázatok többségét már kiírta, így azokon változtatni nem tud.

Ha a jelentés súlyos problémákat állapít meg, akkor az összes uniós támogatás kifizetését automatikusan felfüggesztik Magyarország felé. Az Európai Bizottság és a magyar kormány képviselői között folyamatban vannak az egyeztetések, amelyek eredményeként a támogatások kifizetésének leállítása még elkerülhető.

forrás:168óra.hu

Bruxelas pode congelar toda a ajuda da UE


www.fecsego.eu hírptál Internacional Bom

Examinar a alocação do Hungarian da Comissão Europeia de fundos da UE. Eles podem até reclamar os fundos. HUF 9.000 bilhões é cerca de um quarto do PIB da Hungria é o total do último ano.
Ele poderia lançar dúvidas sobre todos os pagamentos de fundos comunitários – podem as fontes PORTFOLIO.HU em Bruxelas. A Comissão Europeia vê problemas significativos em várias áreas do sistema de financiamento da UE, o que é pouco para ser concluído em um relatório.

O portal de informação, de acordo com muitas das preocupações decorrem de Bruxelas, que se reuniu um requisito jurídico da UE que as autoridades de gestão devem estar livres de influência, independentemente de a decisão de as propostas da UE. Eles operam dentro de um único ministério, eo governo vai decidir na legislação antecedência que a instituição pode iniciar uma competição. Bruxelas é bastante perturbado a uma percentagem tão elevada de chamadas prioritárias, no entanto, o governo tem a maioria das aplicações será cortada para que você não pode mudar os.

Se o relatório identifica problemas graves, em seguida, o pagamento de toda a ajuda da UE à Hungria automaticamente suspenso. entre a Comissão Europeia e representantes do Governo húngaro são as discussões em curso que podem levar à interrupção dos pagamentos de apoio até mesmo evitados.

Fonte: 168óra.hu

Leave a Reply 93 megnézve, 1 alkalommal mai nap |