< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A Fidesz felkészült az újabb visszavonulásra))) Fidesz préparé pour une autre retraite

| Mobile | RSS

A Fidesz felkészült az újabb visszavonulásra))) Fidesz préparé pour une autre retraite

2016. október 25. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A Fidesz felkészült az újabb visszavonulásra

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

A letelepedési kötvények lehetnek az új vasárnapi boltzár. Egy nagyobb politikai lavina megakadályozása érdekében a kormány ezt is eltörölheti.

A november 8-ára tervezett Alaptörvény-módosítás támogatását a Jobbik a letelepedési kötvények eltörléséhez kötötte, amit a Fidesz egyértelmű politikai zsarolásnak vett, de Orbán jelezte, megfontolják a Jobbik felvetését. De mivel nincs kétharmad, ezért szüksége van az ellenzék támogatására és a radikális párt tűnik erre a legnyitottabbnak.

Hétfőn a parlamentben több jobbikos politikus is a kötvényekről kérdezte a kormány tagjait. Egyrészt kiderült, hogy olyanok is vettek volna ilyen papírokat, akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, de fennakadtak a BM szűrőin. Vagyis a Jobbik toposza beigazolódott, a terroristák között is ismert ez a letelepedési mód.
Teljesítette célját

Apáti István Rogán Antalt kérdezte, arra hivatkozva bírálta a rendszert, hogy azt kizárólag offshore-hátterű cégek jegyzik le, és ezt követően ők járnak jól a profittal. Szerinte nehéz elhinni, hogy a 80 milliárd forintos forgalomból nem vándorol Rogán és barátai zsebeibe. Az ellenzéki politikus a kötvények vásárlóinak ellenőrizhetőségét is vitatta, szerinte egyes országokban “a pásztorkutya is tud a kecskétől erkölcsi bizonyítványt venni”.

Rogán válaszában kiemelte, hogy a kötvényekről 2012-ben nyílt parlamenti vita volt, minden döntést nyíltan hoztak meg a gazdasági bizottságban, ahol Volner János, a testület akkori jobbikos alelnöke egyszer sem kérdezett a témában. Értékelése szerint a program teljesítette a célját, csaknem 1 milliárd euró forrás bevonását tette lehetővé, és öt évig nincsenek kamatkiadások.

Annyi előnyöm származott a letelepedési kötvényekből, hogy a Jobbik nekem esik ebben a témában a parlamentben, tette hozzá.

A miniszter is, több államtitkár is elmondta, a kötvények bevezetésekor más volt a nemzetközi helyzet és az ország megítélése, Magyarország nem jutott devizaforráshoz, de mára ez megváltozott, a felminősítések után már más kötvényeket is vesznek,a program teljesítette a célját,

hangoztatták a kormánypárti oldalról.
Felülvizsgálják

A kötvényekről Lázár János a legutóbbi Kormányinfón azt mondta, zajlik egy felülvizsgálat, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter jelentést készít a kormány számára. A miniszter már szeptemberben azt mondta, szükség esetén változtassanak a letelepedési kötvény szabályain. Kósa Lajos hétfőn pedig arról beszélt, november közepéig a parlament elé kerül az államháztartási törvény módosítása, ebben lehet majd állást foglalni a letelepedési kötvényről.
Budapest, 2016. október 24. Orbán Viktor miniszterelnök (b), Lázár János, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j2) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezetõ miniszter az azonnali kérdések közben az Országgyûlés plenáris ülésén 2016. október 24-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Orbán Viktor miniszterelnök, Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az azonnali kérdések közben az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. október 24-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik a letelepedési kötvény megszüntetését támasztotta az alkotmánymódosítás támogatásának feltételéül, Kósa ismét kijelentette, hogy „az ország védelme nem alkukérdés”. Arról nem mondott biztosat, hogy megtartják-e az alaptörvény-módosító javaslat zárószavazását az eredetileg tervezett időpontban, november 8-án, de jelezte, hogy a frakcióközi egyeztetések szerdán folytatódnak az indítványról.
Mint a boltzár

A vasárnapi boltzár egy évet élt, megszüntetésekor Varga és Rogán egyszerre álltak ki, hogy bejelentsék, a siker óriási, de visszavonják. Vagyis a kormányban úgy ítélték meg, nem éri meg belemenni a politikai vitába. Mert nyilván buktak volna az MSZP-vel szemben. Inkább kifarolnak a dologból.

Hasonló a helyzet a letelepedési kötvényekkel is. A szeptemberi adatok szerint 18 ezer bevándorló kapott letelepedési engedélyt a kormánytól, amiből 310 milliárd forint folyt be. Habony Árpádnak és baráti körének óriási üzlet a kötvény, egy 80 milliárdos üzleten ülnek, de a kormány nagyot bukhat, ha nem sikerült átvernie az alkotmánymódosítást, ráadásul Rogán is egyre többet veszít, már népszerűtlenebb, mint Gyurcsány.

Vagyis elérkezhetett az idő, amikor a kötvények politikailag többet ártanak, mint amennyi hasznot hajtanak forintban.

Egy kormányzati forrásunk szerint a visszavonásról szóló forgatókönyv már készül az NGM-ben és hasonló lesz, mint a boltzár visszavonásakor. A 24.hu információi szerint pedig jöhet az alkotmánymódosítás, a letelepedési kötvény visszavonásakor csak azt kell elkerülnie a kormánynak, hogy a Jobbik politikai tőkét tudjon kovácsolni belőle.

forrás:hír24.hu

Fidesz préparé pour une autre retraite
[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

Bonnes nouvelles www.fecsego.eu international

Les obligations peuvent être établis dans le nouveau boltzár dimanche. Afin d’éviter une plus grande avalanche politique, le gouvernement peut l’abolir.

Soutien au prix de 8 Novembre a proposé des modifications à la Loi fondamentale, le droit de l’établissement des obligations liées à l’abolition de ce que le Fidesz a pris un chantage politique clair, mais a indiqué Orban, Jobbik examinera la suggestion. Mais puisqu’il n’y a pas deux tiers, et donc a besoin de l’appui de l’opposition du Parti radical semble plus ouvert à ce sujet.

Lundi, le Parlement plus Jobbik politicien a également demandé aux membres des obligations d’État. Tout d’abord, il est avéré qu’ils avaient ces papiers sont aussi des gens qui posent des risques à la sécurité nationale, mais n’a pas pu aller au-delà des filtres de BM. Autrement dit, le cliché a été prouvé Jobbik, connu parmi les terroristes, ce mode d’établissement.
Pour réaliser l’objectif de

Apátistvánfalva Antal Rogan a demandé, critiquant le système, affirmant que cela ne figure au large des côtes sociétés off-backed, et puis ils vont bien avec un bénéfice. Il pense difficile de croire que le marché de 80 milliards $ ne pas errer Rogan et ses amis poches. Opposition politiciens lien acheteurs de vérifiabilité est contestée, il pense que les casiers judiciaires de certains pays peuvent prendre un chien de chèvre de berger ».

Rogan réponse, a souligné que les obligations en 2012 était un débat ouvert au Parlement, ouvertement toutes les décisions prises par le Comité économique, où John Volner, Jobbik vice-président du conseil d’administration à cette époque non pas une fois posé des questions sur le sujet. Selon le programme atteint son objectif d’inclusion de près de 1 milliard d’euros, rendue possible, et il n’y a aucun paiement d’intérêt pendant cinq ans.

Il y a tellement bénéficié des obligations d’établissement qui est mieux pour moi de tomber sur ce sujet au Parlement, at-il ajouté.

Le ministre a aussi plusieurs secrétaire d’Etat a également déclaré que les obligations sont introduites a été différent dans la situation internationale et la perception du pays, la Hongrie a fait la source pas étrangère, mais cela a changé après la mise à niveau a d’autres obligations dans le programme a atteint son objectif

Ils ont affirmé le côté pro-gouvernement.
examiné

Les obligations Janos Lazar a déclaré la récente Kormányinfón, se déroule dans une revue, Mihaly Varga, ministre des affaires économiques fera rapport au gouvernement. Le ministre a déclaré en Septembre, si nécessaire, de modifier les règles de liaison établie. Lajos Kosa lundi et parlé du milieu de Novembre seront présentés aux amendements du Parlement à la Loi sur les finances publiques, il sera dans une position sur le kötvényről établissement.
Budapest, le 24 Octobre 2016, le Premier ministre Viktor Orban (b), Janos Lazar, co-pilote du premier ministre (J2) et Antal Rogan, le ministre en chef au bureau du Cabinet du Premier ministre lors de la topique session plénière de débat de l’Assemblée nationale le 24 Octobre ici 2016. MTI Photo: Tibor Illyes
Le Premier ministre Viktor Orban, Janos Lazar, le Premier ministre et co-pilote Antal Rogan, le ministre en chef au bureau du Cabinet du Premier ministre lors de la séance d’actualité débat plénière du Parlement le 24 Octobre ici 2016. MTI Photo: Tibor Illyes

En ce qui concerne l’élimination de Jobbik supporté le lien soutien conditionnel établi pour un amendement constitutionnel, Kosa a réitéré que «la protection des problèmes de non-négociation du pays.” Il n’a pas dit avec certitude que pour maintenir l’amendement du vote final de la Loi fondamentale, comme prévu initialement, le 8 Novembre, mais a indiqué que l’Intergroupe poursuivra les discussions mercredi sur la motion.
Comme boltzár

Le boltzár dimanche a vécu pendant un an, se terminant lorsque Varga et Rogan se tenaient en même temps d’annoncer le succès énorme, mais il a été retiré. En d’autres termes, le gouvernement a estimé est pas la peine d’entrer dans le débat politique. Parce que les dossiers ont chuté au cours de la MSZP. Au contraire, ils se sont retirés de la chose.

La situation est similaire aux obligations est établie. Selon les données de Septembre était de 18 mille migrants un permis de séjour du gouvernement, qui a été reçu 310 milliards de HUF. Si Bony Árpád cercle des grandes entreprises et la liaison d’un magasin 80 faits milliardaire, mais le gouvernement peut échouer big to fail átvernie l’amendement constitutionnel, en plus de Rogan perd de plus en plus, a été impopulaire que Gyurcsány.

Elérkezhetett C’est le moment où les liens politiques peuvent faire plus de mal que de bien forints.

Une source gouvernementale, selon un scénario de retrait a été effectué au sein du ministère de l’Economie nationale et sera similaire à l’boltzár révoqué. Le 24.hu Selon des informations est autorisé à modifier la Constitution, la liaison établie lors du retrait juste à éviter le gouvernement pour lui permettre de forger Jobbik capital politique.

Source: hír24.hu

Leave a Reply 356 megnézve, 1 alkalommal mai nap |