< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: Sajtóközlemény/Negyven ló szabadult el egy csongrádi tanyáról hétfő hajnalban

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény/Negyven ló szabadult el egy csongrádi tanyáról hétfő hajnalban

2016. november 15. | hozzászólás | Katasztófavédelem

Negyven ló szabadult el egy csongrádi tanyáról hétfő hajnalban

Személyi sérülés nem történt.

Személyautó és kisteherautó ütközött szombaton délelőtt Szegeden, a Tisza Lajos és A Szent Antal utca kereszteződésében. A személyautó az ütközés következtében az árokba borult. A szegedi tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben egy ember könnyű sérüléseket szenvedett.

Gyökerestől kifordult a földből egy nagy méretű fa vasárnap délben Szeged belvárosában. A fa törzse az ott parkoló autókat is veszélyeztette. A szegedi tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a növényi részeket. Mindszenten is egy kidőlt fához riasztották a hódmezővásárhelyi egységeket. Az Iskola utcában dőlt épületre egy fa. A műszaki mentést rövid idő alatt elvégezték a tűzoltók. Személyi sérülés nem történt.

Negyven ló szabadult egy csongrádi tanya udvaráról hétfőre virradó hajnalban. A hátasok a közeli 451-es út forgalmát is veszélyeztették. A csongrádi tűzoltók a rendőrség munkatársaival közösen kezdték meg a lovak felkutatását, valamint biztosították a főút forgalmát. A tűzoltók fényárbócokkal világították meg a helyszínt Az egységek kiérkezése előtt két hátast elgázoltak, így a sérült állatok felkutatása is azonnal megindult. Pár óra elteltével a lovak egy közeli tanya udvarára futottak be, ahol körbekerítették őket. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Üdvözlettel:

Molnár Krisztina

tűzoltó főhadnagy

megyei katasztrófavédelmi szóvivő

Leave a Reply 477 megnézve, 1 alkalommal mai nap |