< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Kínos hangfelvétel: kipakolt az Országos Roma Önkormányzatot hivatalvezetője

| Mobile | RSS

Kínos hangfelvétel: kipakolt az Országos Roma Önkormányzatot hivatalvezetője

2016. november 16. | hozzászólás | Közélet

Kínos hangfelvétel: kipakolt az Országos Roma Önkormányzatot hivatalvezetője

fecsegő szimbolum
www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

A Magyar Nemzet birtokába került egy hangfelvétel, amin Cserháti Tiborné, az Országos Roma Önkormányzatot (ORÖ) hivatalvezetője panaszkodott. Kapaszkodjanak, erős mondatok jönnek.

Az ORÖ-képviselőkből álló bizottság tagjai alaposan megkapták a magukét Cserháti Tibornétól, aki indulatos beszédében hívta fel a politikusok figyelmét az önkormányzatnál uralkodó lehetetlen állapotokra. Mi volt a problémája? Két hónappal a májusi közgyűlés után sem kapott felhatalmazást arra, hogy a rendkívül pazarló módon működő hivatalt átszervezhesse úgy, hogy az megfelelően tudjon működni.

Beszélt az ORÖ-ben uralkodó összefonódásokról, arról, hogy egyes képviselők bejárnak hozzá például olyan kérésekkel, hogy az ő ismerősük kapjon fizetésemelést. De alapból az álláshelyeket olyan ismerősök, rokonok, barátok töltik be, akik egyszerűen nem dolgoznak.

Az ÖRO likviditási gondokkal küzd, a félmilliárdos éves büdzsé már elment. Mindeközben az ORÖ elnöke, Balogh János egy 2015-ös évjáratú Audi A4 S line típusú autóval furikázik – olvasható a cikkben. Az Audihoz sofőrt is biztosít az önkormányzat Baloghnak, méghozzá havonta 250 ezer forint fizetésért. A Magyar Nemzet információi szerint a szolgálati luxusautót nem más vezeti, mint az ORÖ-elnök veje.

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 120 megnézve, 2 alkalommal mai nap |