< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Meddig tűri Hosszúnak az “aljasságait” Magyarország elleni támadásait, lázításait…stb. szeretett hazám!)))) How long tolerate long “aljasságait” attacks against Hungary, lázításait … etc. I love my country!

| Mobile | RSS

Meddig tűri Hosszúnak az “aljasságait” Magyarország elleni támadásait, lázításait…stb. szeretett hazám!)))) How long tolerate long “aljasságait” attacks against Hungary, lázításait … etc. I love my country!

Meddig tűri Hosszúnak az “aljasságait” Magyarország elleni támadásait, lázításait…stb. szeretett hazám!

 

Ő nem való csapatba! Senkinek nem lehet igaza csak neki! Végleges eltiltás lenne a megoldás, vagy három éves “pihenőre” kell küldeni. E- habitus csak rombolja az ország s annak vezetőinek a tekintélyét! Úgy szeretné- akarja beállítani az országban a sport felügyeletét, hogy itt “hülye” emberek vannak. és csak Ő az egyetlen…aki…

Rajta kívül több olimpiai bajnok volt s lesz. pl, Egerszegi Krisztina, Darnyi Tamás, Hargitai András…stb.

Minden úszó megköszönte Magyarországnak a sikeres felkészítésüket- Szécsi Tamás) és egységes csapatként léptek fel egy ilyen felforgató, kártékony személyiséggel szemben.

Talán szándékosan gerjeszti az a műbalhét”, hogy a világbajnokságon – az előkészületek már elkezdődtek- elbukjon az ország? Kinek az utasítására? Kinek áll az érdekében Magyarországot megfúrni?

A sikeresség titka nem a rosszindulat, az ország lejáratása, hanem a nyugodt, bélkés felkészülés, és nem pedig…

Minden úszó megköszönte Magyarországnak a sikeres felkészítésüket- Szécsi Tamás) és egységes csapatként léptek fel egy ilyen felforgató, kártékony személyiséggel szemben.
Talán szándékosan gerjeszti az a műbalhét”, hogy a világbajnokságon – az előkészületek már elkezdődtek- elbukjon az ország? Kinek az utasítására? Kinek áll az érdekében Magyarországot megfúrni? a sikeresség titka nem a rosszindulat, az ország lejáratása, hanem a nyugodt, bélkés felkészülés, és nem pedig…

Oláh István László

a Vasutas Európa Bajnokság magyar válogatott volt keret tagja

How long tolerate long “aljasságait” attacks against Hungary, lázításait … etc. I love my country!

& Nbsp;

He is not the team! No one could be right just for her! Permanent disqualification would be a solution or a three-year “rest” must be sent. E habitus only destroy the country and its leaders the authority! You want to set the country on the sporting supervision szeretné- so that here “stupid” people are. He is the one and only … to …

It was on outside and multiple Olympic champion will be. for example, Krisztina Egerszegi, Darnyi Tamás András Hargitai … etc.

All Swimming thanked Hungary for a successful felkészítésüket- Szécsi Thomas) and unified as a team came up against such a subversive, destructive personality.

Perhaps deliberately excite the left of the work week “to the World Cup – the preparations have been elkezdődtek- fail of the country? On whose orders? Who is drilled in Hungary in order?

The secret of success is not a bad temper, the country’s discredit, but the calm bélkés preparation and not …

Istvan Laszlo Olah

a member of the Hungarian national team European Championship Railway

Leave a Reply 142 megnézve, 1 alkalommal mai nap |