< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A német hírszerzés csődje, hogy nem szúrták ki iszlamista munkatársukat)))) L’échec du renseignement allemand qui n’a pas fonctionné a été poignardé par un autre islamiste

| Mobile | RSS

A német hírszerzés csődje, hogy nem szúrták ki iszlamista munkatársukat)))) L’échec du renseignement allemand qui n’a pas fonctionné a été poignardé par un autre islamiste

2016. november 30. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A német hírszerzés csődje, hogy nem szúrták ki iszlamista munkatársukat

 

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál

Előzetes letartóztatásba került a német hírszerzés (BfV) kedden lebukott, szélsőséges iszlamista alkalmazottja, aki

elismerte, hogy robbantásos merényletet tervezett a nemzetbiztonsági szolgálat kölni központja ellen.

Mint megírtuk, a férfi úgy bukott le, hogy iszlamista nyilatkozatokat tett közzé a neten álnév alatt, valamint belsős információkat osztott meg chatszobákban. A Die Welt szerint a férfit a titkosszolgálat egyik informátora leplezte le, akivel egy lehetséges merényletről beszélt a gyanúsított.

Az 51 éves, spanyol származású, német állampolgár a szerdai német lapok hírei szerint a támadás előkészítésének korai szakaszában járt, emberölés és robbanószerrel visszaélés gyanúja miatt tartóztattak le.

A BfV csődje, hogy a korábban bankban dolgozó férfit úgy vették fel a hírszerzéshez, hogy átvilágítása és kiképzése közben nem derült ki, hogy kettős életet élt. A lapok szerint ráadásul az iszlamista szubkultúra megfigyelésével foglalkozó részlegen dolgozott április óta.

Állítólag a családja sem tudott róla, hogy felvette a muzulmán vallást.

forrás:index.hu

 

L’échec du renseignement allemand qui n’a pas fonctionné a été poignardé par un autre islamiste

www.fecsego.eu nouvelles internationales

La détention provisoire était le service de renseignement allemand (BfV) a plongé mardi, un employé d’extrémistes islamistes qui admis que les attentats planifiés contre le siège national des services de sécurité à Cologne. Comme nous l’écrivions, l’homme est tombé aux états islamistes publiés sur Internet sous un pseudonyme, ainsi que des informations partagées en interne dans le chat chambres. Die Welt dit l’homme est l’un de l’informateur secret, a été dévoilé, avec qui il a parlé de l’assassinat d’un suspect possible. entrées islamistes publié un de ses collègues, le service de renseignement allemand, arrêté Pandúrból devenir le meilleur voleur. Ou vice versa? Plus Le 51-year-old d’origine espagnole citoyen allemand mercredi, selon des nouvelles pages allemandes a visité dans les premiers stades de la préparation de l’attaque, sur des soupçons de assassiner et de l’abus d’explosifs ont été arrêtés. Les BfV demandent l’homme a travaillé dans la banque ont repris l’intelligence, la diligence raisonnable et que la formation n’a pas été clair quand cela a vécu une double vie. En outre, selon les carreaux, elle a travaillé observations subculture islamistes par département depuis Avril. Selon les témoignages, la famille savait ne pas être pris dans la religion musulmane.

Source: index.hu

Leave a Reply 410 megnézve, 1 alkalommal mai nap |