< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Egy brazil mágus márciusban megjósolta, hogy le fog zuhanni egy focicsapat gépe))))) Un mago brasileño había pronosticado en marzo que se estrellaría un plano equipo de fútbo

| Mobile | RSS

Egy brazil mágus márciusban megjósolta, hogy le fog zuhanni egy focicsapat gépe))))) Un mago brasileño había pronosticado en marzo que se estrellaría un plano equipo de fútbo

2016. december 1. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Egy brazil mágus márciusban megjósolta, hogy le fog zuhanni egy focicsapat gépe

Egy brazil jós egy márciusi tévéműsorban megjósolta, hogy egy egész futballcsapat le fog zuhanni egy repülőgéppel. A Carlinho nevű jövendőmondónak nem ez volt az első jóslata, ami bevált.

Egy teljes futballcsapat fog meghalni egy repülőgép-szerencsétlenségben. Jegyezze meg jól, amit mondok. Ez másfél éven belül be fog következni.

Ezt mondta Carlinho a márciusban sugárzott tévéműsorban. Amikor a műsorvezető azt kérdezte, hogy ez egy brazil csapattal történik-e, a mágus így felelt:

Ez a kérdés. Azt nem tudom biztosan megmondani, hogy ez Brazíliában vagy külföldön fog megtörténni.

Véletlen vagy sem, sajnos igaza lett: a kolumbiai Copa Sudamericana kupadöntőre tartó brazil Chapecoense gépe november 29-én Medellín közelében lezuhant. A légi katasztrófában 71-en meghaltak. Odaveszett a brazil csapat szinte összes játékosa, teljes edzői stábja és vezetőségének nagy része is. A zuhanást a gép hat utasa élte túl, köztük a csapat három játékosa.

forrás:index.hu

Un mago brasileño había pronosticado en marzo que se estrellaría un plano equipo de fútbol

Un programa de televisión de Brasil en marzo, un adivino predijo que todo un equipo de fútbol va a estrellarse un avión hacia abajo. Los nombres adivinos carlinho esto no fue la primera predicción, lo cual es bueno. Un equipo de fútbol entero se va a morir en un accidente aéreo. Nótese bien lo que digo. Esto sucederá dentro de un año y medio. Este Carlinho dijo al programa de televisión emitido en marzo. Cuando el presentador le preguntó si esto está ocurriendo a un equipo brasileño, el mago respondió: Esa es la pregunta. No puedo decir con seguridad que va a suceder en Brasil o en el extranjero.   Al azar o no, por desgracia, tenía razón: la copa Copa Sudamericana término final de Colombia en Brasil máquina Chapecoense el 29 de noviembre se estrelló cerca de Medellín. El accidente aéreo 71 personas murieron. El equipo brasileño perdió casi la totalidad de los jugadores, cuerpo técnico y la gestión global de una gran parte también. La caída de la máquina de seis pasajeros sobrevivieron, incluyendo un equipo de tres jugadores.

Fuente: index.hu

Leave a Reply 91 megnézve, 1 alkalommal mai nap |